Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam dokazao da si me pogrešno osudila da ti nisam odgovorio na post, i sasvim očekivano, kada si shvatila da nisi u pravu ti bežiš iz diskusije.

pozdrav!

A ti si uvek u pravu?????Ne bezim ja ni od kakve diskusije osim ode jalove.Za razliku od tebe ja umem da napisem i nesto lepo o tvom favotitu Federeru a ti samo i jedino mrzis Noleta,Ajde napisi ima li bar nesto sto ti cenis kod Noleta?????

A ti si uvek u pravu?????Ne bezim ja ni od kakve diskusije osim ode jalove.Za razliku od tebe ja umem da napisem i nesto lepo o tvom favotitu Federeru a ti samo i jedino mrzis Noleta,Ajde napisi ima li bar nesto sto ti cenis kod Noleta?????

Ovog puta jesam, i u najvećem broju slučajeva jesam, jer pazim šta pišem i kako pišem :)
Evo, kod Novaka cenim to što je sjajan teniser i najbolji riterner na svetu.
Hoćeš li se sad opustiti malo? :)

Ovog puta jesam, i u najvećem broju slučajeva jesam, jer pazim šta pišem i kako pišem :)

:klap::klap: kad bi bar malo cesce nesto ovako o Novaku napisao kakvo bi nam ovo kafance bilo!
Mozda bih ponekad i svratila na pice.:lol::cao: za tebe Machony

Poslednja izmena:
:klap::klap: kad bi bar malo cesce nesto ovako o Novaku napisao kakvo bi nam ovo kafance bilo!
Mozda bih ponekad i svratila na pice.:lol::cao: za tebe Machony

Pa napišem ponekad , kad me baš isprovociraju da napišem :hahaha: :bye:

- - - - - - - - - -

Ja cenim to što je budista, što ima perike i jaku psihiku, i što je bezlepknom dijetom uspeo da se vine međ' zvezdice...

Dobro, to su off court vrline koje ne smemo da zaboravimo! :)

Naravno da hocu .Moja reakcija je prirodna .Pre svega ovo je sport i ja ga tako i posmatram.Za razliku od vas ne pisem uvredljive i ruzne komentare.Volim Noleta ali respektujem sportiste.Nije problem u mom stavu.U svakom slucaju uvek kazem da oni koji ne mogu da komuniciraju ne treba to da rade.

122993410151814141508701.jpg

novak trenutno prisustvuje generalnoj sednici UN zajedno sa predsednikom MOK-a zak rogom i uskoro treba da se obrati GSUN povodom izglasanog internacionalnog dana sporta (6 april) i važnosti sporta za razvoj i mir u svetu.
čim se snimak pojavi na youtube, okačiću.

Poslednja izmena:
http://forum.krstarica.com/showthre...(Гонг)-итд?p=26024215&viewfull=1#post26024215

Знам за Новака (бави се Кундалини јогом (змијска јога), слави "Ноћ вештица", славио је једну победу уз сатанистичку хеви метал песму "Аутопут за пакао", иде са породицом у будистички храм да каже "напуни батерије", итд. а Срби га славе и обожавају уз речи да је "Новак велики Србин који је највише учинио за Србе", итд. а он се још увек православно крсти и видео сам на сликама неким да има крст око врата, итд.), али не знам на шта ти тачно мислиш. Ја том јогом и сатанизмом не мислим да се бавим.

Kase sad ne upišah... :D

Nole na proglašenju Međunarodnog dana sporta u UN... :heart::heart::heart:

djokovic600127589020130823195103.jpg

"Rođen sam u maloj, ali ponosnoj zemlji, koja je prošla kroz teško vreme, pri čemu je sport bio tačka koja je značila ohrabrenje i jačanje samopouzdanja kod mladih ljudi.
Međunarodni dan sporta će promovisati širenje fer-pleja, timskog rada i poštovanje protivnika.
Svako uspešno društvo je bazirano na tim osnovama"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back