duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Ovo je Tema NOVAKA Djokovica,ako miste znali ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je Tema NOVAKA Djokovica,ako miste znali ....

nole je top man . ostaje na vrhu jos dugo .
![]()
![]()
Mukica, k'o nedonošče...![]()
POZDRAV za sve Noletove fanove...
![]()
Evo onda i njegova slika...
![]()
...kaci NOLETOVE slike i ponosi se tim sto jedan Srbin radi to sto radi
...Sad bez zezanja, nisam video igrača koji se više spotiče i pada po terenu od Novaka. Njemu je to kao dobar dan![]()
?!...tako te volim, Najvisji...kaci NOLETOVE slike i ponosi se tim sto jedan Srbin radi to sto radi
...
- - - - - - - - - -
...a da se krece kao on?!
- - - - - - - - - -
...apropo...ove godine mislim da ce uzeti USO...ali da nema sanse da odbrani sva finala...
Vidjecemo...nadam se da ce Marej zaigrati na nivou...i da ce sa Nadalom dijeliti poene...
Evo Nadal se kreće bolje od njega pa skoro nikada ne padneNije tako smotan
![]()
Znači prognoziraš da Nole osvaja US Open ove godine...videćemo. Ima puno kandidata po meni.
...nadal se nikada nije kretao kao NOLE...toliko o poznavanju tenisa...
Po meni je NOLE uvijek favorit...

Ovo su samo dve tvoje konstatacije koje ama baš ništa ne znače![]()
?!Mislila sam da je jedan drugi, ali ovaj Italijan je bez premca...
Borise, kako nisi provalio, postavio je ovu Novakovu sliku namerno (zbog toga sto se No1e tako uhvatio za nos), da nas zeza, a ne zbog neceg drugog.
Da mi je znati sta je napisao kada mi je replicirao pre stranu-dve, pa ga vitez skratio...
...ni sami vise ne znaju za koga navijaju, sta izjavljuju i koga favorituzuju
..citaju Blic, eo ga Dule prvi...osta mi duzan za brdo odgovora...a na jeziku je jak aj zdrao
...Sad bez zezanja, nisam video igrača koji se više spotiče i pada po terenu od Novaka. Njemu je to kao dobar dan![]()
...tako te volim, Najvisji...kaci NOLETOVE slike i ponosi se tim sto jedan Srbin radi to sto radi
...
Novak se krece bolje od Nadala???![]()