Још један "Харе Ноле, Харе Ноле, Ноле, Ноле, Харе, Харе!"...
Моје питање је врло једноставно и гласи: Колико је својих пара фискални дезертер дао овој земљи.
Ја Србији одвајам онолико колико сам обавезан по Закону, и те паре нису уопште занемарљиве, фискални дезертер одваја 0 (и словима нуладинара). На сваки динар, долар, франак и евро који сам зарадио у животу платио сам порез. Сваки мој ангажман мимо редовног посла ишао је преко Ауторске агенције, на текући рачун, по одбитку пореза.
И драго ми је што те моје паре доприносе оброку у народној кухињи, социјалној заштити угрожених и томе слично.
Фискални дезертер Харе Ноле избегава годишње да плати порез у износу од око 2.250.000 (двамилионадвестапедестхиљадаевра). До сада је избегао плаћање пореза у вредности од сигурно 10 милиона евра. Велики српски добротвор...или хрватски, "то му дође исто".
Ово твоје што сам болдовао говори све о теби...у патолошком смислу...
- - - - - - - - - -
Још један "Харе Ноле, Харе Ноле, Ноле, Ноле, Харе, Харе!"...
Моје питање је врло једноставно и гласи: Колико је својих пара фискални дезертер дао овој земљи.
Ја Србији одвајам онолико колико сам обавезан по Закону, и те паре нису уопште занемарљиве, фискални дезертер одваја 0 (и словима нуладинара). На сваки динар, долар, франак и евро који сам зарадио у животу платио сам порез. Сваки мој ангажман мимо редовног посла ишао је преко Ауторске агенције, на текући рачун, по одбитку пореза.
И драго ми је што те моје паре доприносе оброку у народној кухињи, социјалној заштити угрожених и томе слично.
Фискални дезертер
Харе Ноле избегава годишње да плати порез у износу од око 2.250.000 (двамилионадвестапедестхиљадаевра). До сада је избегао плаћање пореза у вредности од сигурно 10 милиона евра. Велики српски добротвор...или хрватски, "то му дође исто).
Ово твоје што сам болдовао говори све о теби...у патолошком смислу...