Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno, tvoj as bi i dalje tavorio od sedmog pa naniže da nije 'izbacio gluten'...

U suštini, nameću se tri izbora: izdao ga gluten, stigle pare tata-Srkiju... ili je izgubio od boljeg, ubedljivo, ponižavajuće za finale Svetskog Prvenstva u tenisu.
Svaka opcija je veliki šamar udaren onim što lepe njegove postere po sobičcima...

Cemu ovakvi komentari,jel si rokn'o tiket zbog njega pa radi frustracija? :D daj malo tolerancije ba.....
Ovo oko glutena ne bih da komentarisem,******* kad mozes da se radujes onom ko je alergican (da ne kazem bolestan od necega) i da se bunis sto se protiv toga bori,onda nije ni s tobom sve na mestu
Da li on moze da dobije nekog od jacih tenisera ili ne i koliko cesto pa sta to ima veze kad je prvi,igrao je 3 grend slem finala ove godine,al smo mi takav narod previse euforicni kad ide,i idiotski disforicni kad krene po zlu.....
Tako je oduvek bilo, tako je bilo i za kosarkase,i za vaterpoliste,i za odbojkase, i za Cavica,i za ovog i za onog, tako ce i biti jer ovaj narod nosi autoagresivni nagon u sebi, jedino su fudbaleri toga postedjeni......i svaki pojedinac bi kao bolje odradio taj posao,a sto nije nego sedi ispred TV-a i mlati limenke.....kao svako od nas bi ostao ista ona sirotinja kao da radi za 300 evra i griz'o bi na svakom turniru jednakom zestinom.....ajde da zamislimo da mu neko ponudi lovu kao sto se prica, on bi to odbio,pocepao bi njihovog najboljeg igraca i pokazao onu stvar publici,zatim bi se ogrnuo srpskom trobojkom na kojoj pise kosovo je srbija,pa bi se obratio na srpskom publici i organizzatorima sa sve psovkama,odigrao kolo,onda bi doneo prepecenicu, e a kad se sve zavrsi objasnio bi u medijima da je srednji prst posledica njegove nepodmitljivosti i srpskog prkosa

Pustite decka da radi svoj posao, on ne igra on radi, ne radi zbog vasih tiketa,ni zbog nekontrolisanih izliva "rodoljublja",covek igra za novac....i vi na poslu zajebete stvar pa vas niko ne kritikuje zbog toga, kad bi svi mi bili 10-ti deo od njega po uspesnosti u odabranoj sferi,pa gde bi bio kraj ovoj naciji

Pustite decka da radi svoj posao, on ne igra on radi, ne radi zbog vasih tiketa,ni zbog nekontrolisanih izliva "rodoljublja",covek igra za novac....i vi na poslu zajebete stvar pa vas niko ne kritikuje zbog toga, kad bi svi mi bili 10-ti deo od njega po uspesnosti u odabranoj sferi,pa gde bi bio kraj ovoj naciji

Zbog ovoga mi žao što sam uopšte čitao šta si nabacao... trebalo je da ovakvu besmislicu odvališ odmah na vr' posta, pa da narod preskače šta baljezgaš do kraja... kao neki 'spoiler alert'...

Tenisové žebříčky ATP k 8. červenci (v závorce předchozí umístění):

1. (1.) Djokovič (Srb.) 12.310 b.
2. (2.) Murray (Brit.) 9360
3. (4.) Ferrer 7220
4. (5.) Nadal (oba Šp.) 6860
5. (3.) Federer (Švýc.) 5785

6. (6.) Berdych (ČR) 4865
7. (8.) Del Potro (Arg.) 4500
8. (7.) Tsonga 3480
9. (9.) Gasquet (oba Fr.) 3045
10. (10.) Wawrinka (Švýc.) 2915

:hvala:

Zbog ovoga mi žao što sam uopšte čitao šta si nabacao... trebalo je da ovakvu besmislicu odvališ odmah na vr' posta, pa da narod preskače šta baljezgaš do kraja... kao neki 'spoiler alert'...

Sta se bunis covece? Ako kao gradjevinski radnik sjebes nesto oko pripreme materijala, doci ce nadredjeni i kazniti te ili oterati,ispsovati kako god, al neces biti kritikovan od drugih,nece neko pricati iz fotelje kako bi bolje od tebe to odradio,mislim pricace ali da li je to relevantno? greske su sastavni deo svakog posla,a Djokovic radi
Ovo ti je fazon kao kad procitas novinarski lajicki clanak o medicini,o stanju u zdravstvu,kad pocnu da se bacaju izrazima polupismeni kolumnisti ,da kritikuju doktore i tako to,jos ako se desi nesto na odeljenju,ajmo odma' bi nas bar 5 miliona bolje lecilo ,pa sto nisi is'o burazeru da gulis 10+ godina tu medicinu...tako je i sa tenisom,svi mi znamo sta je trebao da odigra,dal se opustio,dal je prodao mec,dal je limitiran,dal ume ili ne , sto neko od nas nije od svoje 3. godine svakodnevno mlatio tenis,do njegove pojave velika vecina nije znala ni pravila ove igre

Nejaki Novak se ponovo obrukao.Mislim da ce sada prestati besmislena poredjenja sa Federerom i mocnim Rafom.
Nisi izračunao onaj matematički zadatak. :manikir:

Švajacarac Rodžer Federer pokvario je plasman za dve pozicije i sada je peti teniser sveta, što je njegov najslabiji plasman na listi u poslednjih 10 godina. On je u poslednjoj deceniji bio prvi, drugi i treći na svetu, a poslednji put peto mesto zauzimao je 23. juna 2003.
Do kraja godine ide ispod 10.
:rtfm:

Poslednja izmena od moderatora:
Novak Djokovic u ponedeljak u Londonu bio je domacin gala vecere na kojoj je sakupljeno milion i 200 hiljada funti za djecu u Srbiji.
NOLE je istakao da mu je pravo zadovoljstvo zbog organizacije gala veceri u Londonu, za koju se nada da ce postati tradicionalna. :heart::heart::heart:

16447263351dbbd8ab40a4906786500_640x989.jpg

Jos se hvale s tim...

Skupio se krem holivuda i sporta od kojih svako pojedinacno ima silne milione na racunu a uspeli su da skupe 1 200 000...Kakvi ljigavi pozeri :thumbdown::bljak:

A jok treba da prebace svu imovinu Srbima, i nekretnine da prodaju pa da nama podele
Kolko je na primer krem politicara i raznih izmisljenih funkcionera u ovoj zemlji dao kao pomoc? Jel znas kolika je plata generalnog srbijagasa,kolika je plata poslanika, ministara ovih i onih,pa sto oni ne odvoje malo u skladu sa ne tako skromnim mogucnostima
Novak je svojim radom uzeo tu lovu, jbg ne kazem da je pravilna raspodela sredstava da neko izgine na faxu 5-6 godina i onda rinta za 500 evra ako ubode posao,ali tako je svuda, on se opredelio za taj put i puno ulozio u taj projekat,niko iz ove zemlje mu nista nije omogucio,a koliko vidim relativno cesto i pravi ovakve akcije,a nije opet kazem jedini koji ima, bilo je i dalje je mnogo onih koji imaju a nista ne izdvajaju......

A jok treba da prebace svu imovinu Srbima, i nekretnine da prodaju pa da nama podele
Kolko je na primer krem politicara i raznih izmisljenih funkcionera u ovoj zemlji dao kao pomoc? Jel znas kolika je plata generalnog srbijagasa,kolika je plata poslanika, ministara ovih i onih,pa sto oni ne odvoje malo u skladu sa ne tako skromnim mogucnostima
Novak je svojim radom uzeo tu lovu, jbg ne kazem da je pravilna raspodela sredstava da neko izgine na faxu 5-6 godina i onda rinta za 500 evra ako ubode posao,ali tako je svuda, on se opredelio za taj put i puno ulozio u taj projekat,niko iz ove zemlje mu nista nije omogucio,a koliko vidim relativno cesto i pravi ovakve akcije,a nije opet kazem jedini koji ima, bilo je i dalje je mnogo onih koji imaju a nista ne izdvajaju......
Hahaha,ne kazem ni ja da treba da daju svu imovinu srbima,ali ovo je stvarno smesno i ponizavajuce xD

Zna se ko bi trebalo da se bavi tim problemima,oni mocnici sto drze ceo svet u saci,a ne celebrity pozeri da se gube kao na ovoj Djerkovicevoj fondaciji :D

Novak Djokovic u ponedeljak u Londonu bio je domacin gala vecere na kojoj je sakupljeno milion i 200 hiljada funti za djecu u Srbiji.
NOLE je istakao da mu je pravo zadovoljstvo zbog organizacije gala veceri u Londonu, za koju se nada da ce postati tradicionalna. :heart::heart::heart:
Није лепо то што је побегао у Монте Карло да не би у Србији плаћао порез (било би више народних кухиња, обданишта и домова здравља) а са друге стране организује некакве "гала вечере" где скупља туђе паре. А када дође у Србију, увек га прате две гориле из МУП-а које ја и остали грађани Србије плаћамо...Јако лицемерно.

Није лепо то што је побегао у Монте Карло да не би у Србији плаћао порез (било би више народних кухиња, обданишта и домова здравља) а са друге стране организује некакве "гала вечере" где скупља туђе паре. А када дође у Србију, увек га прате две гориле из МУП-а које ја и остали грађани Србије плаћамо...Јако лицемерно.

Upravo tako. Ali pokušaj to da objasniš i bićeš ispljuvan od strane redovnih branilaca lika i dela Đokare :D

Pitam se pitam koja je danas godina i koji dan ?
Novakse odmara pred betin,seta Beogradom, posjecuje tetku,druzi se sa drugarima sa roditeljima.
Opusta se Nole do mile volje, lijepo lagano koliko je to moguce.
Lijepo ga je vidjeti na traktoru u prirodi na ulicama Beograda kad zasmijava uveseljava kad se sam smije.:heart::heart::heart:
Sa humanitarne veceri u Londonu se pozdravlja vidimo se u Njujorku.:D

novak123604020130710130554.jpg

NOVAK je i dalje ubjedljivo prvi sa 12.310 bodova, dok se Endi Marej ucvrstio na drugom mjestu sa 9.360 :heart::heart::heart:
359615_173271336tw037novakdjokov_f.jpg

1. Novak Djoković (Srbija) 12.310 bodova
2. Endi Marej (Velika Britanija) 9.360
3. David Ferer (španija) 7.220
4. Rafael Nadal (Španija) 6.860
5. Rodžer Federer (Švajcarska) 5.785
6. Tomaš Berdih (Češča) 4.865
7. Huan Martin Del Potro (Argentina) 4.500
8. Žo Vilfred Conga (Francuska) 3.480
9. Rišar Gaske (Francuska) 3.045
10. Vavrinka (Švajcarska)2.915

stanje