Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strasno koliko lupaju,umesto da jednostavno priznaju da je nejaki Novak promenio veru.

Možda je to bio uslov da mu izbace gluten, šta li...

- - - - - - - - - -

Možda je obilazio ali se nije slikao zagrljen sa popovima :D

Sad bih ti rekao kakav je to skup bio, al' će mi poslati čestitku iz administracije na keca. :lol:

A i pričao sam već o tome zašto je banovan sa drugih foruma...

- - - - - - - - - -

Sad bih ti rekao kakav je to skup bio, al' će mi poslati čestitku iz administracije na keca. :lol:

A i pričao sam već o tome zašto je banovan sa drugih foruma
...
Ja na tim "drugim forumima" imam dva profila regularna ali tebe nema već dve godine tamo. :rotf:

Samo se pojavljuješ na slikama. :ok:

60571310.jpg

Znaš ti dobro o čemu pričam, deda, znaš... sram te bilo, takvi ljudi su mi na dnu lestvice živih organizama, negde kod lišajeva...

Nego, deda, ćaozdrao... ajd u prnje, kokoši legle... valja poraniti da prošetaš onaj peškir što zoveš psom. :D

- - - - - - - - - -

A i pričao sam već o tome zašto je banovan sa drugih foruma...

Ajoj, družio se sa čika Pahomijem? :D

- - - - - - - - - -

Gubiš živce Klempo? :rotf:
Oš još koju sliku da ti skinem? :manikir:

Pa mnogo su bolje nego ona na kojoj šutaš loptu - Novaka :D :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ovo ti nije trebalo :D
Sad će gorile da te zaskoče i da ti objasne da ti nemaš pojma i da je Tap 011 u stvari nešto najkvalitetnije, zato što to Nolence sluša, naravno :mrgreen:[/QUOTE]

Nisu Tap 011 najcrnji,sjeti se samo Dr.Igija i ostale ekipe sa dzemperićima uvučenim u trenerčice,i air max patika:dash:

U nekim trenucima ga je bilo otužno gledati. Potpuno je zalutao do završnice Vimbldona.
Neverovatnu sreću je imao što je Delpo igrao na jednoj nozi. Protiv zdravog tenisera, naravno, prašenje: 3-0.
U finalu Wimbledona da izgubiš 3-0, broju jedan... bruko. Pa čak si išao da ti vade gluten između setova, pa ništa.
Ne moze on skoro nikog da dobije od bolje rangiranih tenisera...eventualno ako je neko povredjen kao sto je bio slucaj s Delpom perverznjakom :D

Morace dr.Cetojevic da smislja neke nove recepte :lol:

mec koji vrlo smrdi .
otkako pratim naseg asa nikada nije izgubio set kada je 4-1 ili 4-2 u vodjstvu . to se nije desavalo narocito ne u 2 i 3 setu. . dali je u pitanju vrucina , los dan ili nesto mozda trece u shushkama ? bem li ga !!!! kontam ima on toga dovoljno ....

mada ...ne bih stavio ruku u vatru za to .

Realno, tvoj as bi i dalje tavorio od sedmog pa naniže da nije 'izbacio gluten'...

U suštini, nameću se tri izbora: izdao ga gluten, stigle pare tata-Srkiju... ili je izgubio od boljeg, ubedljivo, ponižavajuće za finale Svetskog Prvenstva u tenisu.
Svaka opcija je veliki šamar udaren onim što lepe njegove postere po sobičcima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back