JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Ahahahahaha,sad sam se setio onih slikaMožda je obilazio ali se nije slikao zagrljen sa popovima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahaha,sad sam se setio onih slikaMožda je obilazio ali se nije slikao zagrljen sa popovima![]()

Strasno koliko lupaju,umesto da jednostavno priznaju da je nejaki Novak promenio veru.
Možda je obilazio ali se nije slikao zagrljen sa popovima![]()

Ja na tim "drugim forumima" imam dva profila regularna ali tebe nema već dve godine tamo.Možda je to bio uslov da mu izbace gluten, šta li...
- - - - - - - - - -
Sad bih ti rekao kakav je to skup bio, al' će mi poslati čestitku iz administracije na keca.
A i pričao sam već o tome zašto je banovan sa drugih foruma...

Gubiš živce Klempo?Znaš ti dobro o čemu pričam, deda, znaš... sram te bilo, takvi ljudi su mi na dnu lestvice živih organizama, negde kod lišajeva...
Nego, deda, ćaozdrao... ajd u prnje, kokoši legle... valja poraniti da prošetaš onaj peškir što zoveš psom.![]()

Možda je to bio uslov da mu izbace gluten, šta li...
- - - - - - - - - -
Sad bih ti rekao kakav je to skup bio, al' će mi poslati čestitku iz administracije na keca.
A i pričao sam već o tome zašto je banovan sa drugih foruma...
Gubiš živce Klempo?
Oš još koju sliku da ti skinem?![]()

Šta to radiš zuti Mačoni?Ajoj, družio se sa čika Pahomijem?
- - - - - - - - - -
Pa mnogo su bolje nego ona na kojoj šutaš loptu - Novaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Šta to radiš zuti Mačoni?
![]()
Aj neki drugi štos. Ove si metke ispaljivao u vrtiću.Ovde si još bio mlad...nije ti odvisila kesa toliko![]()

Aj neki drugi štos. Ove si metke ispaljivao u vrtiću.![]()
Aj još jednom nešto iz vrtića.Pa šta ću kad stalno stavljaš tvoje slike iz mladostiMoram da konstatujem
![]()

E to je već iz zabavišta.Ima ono, Čarli!!! Debeliiii!![]()

[/QUOTE]
Ovo ti nije trebalo![]()
Sad će gorile da te zaskoče i da ti objasne da ti nemaš pojma i da je Tap 011 u stvari nešto najkvalitetnije, zato što to Nolence sluša, naravno![]()
Ko ne vjeruje neka baci pogled na rezultat...Ovu mu je lekcija,pa nek i drugi put meditira,nema sreće i koncentracije u meditacijiKo ne vjeruje neka baci pogled na rezultat...
Kakva meditacija, Endi će ga terorisati sve više u budućnostiNa US-u sledeći put
![]()

Ma neće,sad kad batali meditaciju ima da gazi opet sve odreda..samo da ne upadne u jehovine svjedoke![]()

Ne moze on skoro nikog da dobije od bolje rangiranih tenisera...eventualno ako je neko povredjen kao sto je bio slucaj s Delpom perverznjakomU nekim trenucima ga je bilo otužno gledati. Potpuno je zalutao do završnice Vimbldona.
Neverovatnu sreću je imao što je Delpo igrao na jednoj nozi. Protiv zdravog tenisera, naravno, prašenje: 3-0.
U finalu Wimbledona da izgubiš 3-0, broju jedan... bruko. Pa čak si išao da ti vade gluten između setova, pa ništa.