Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je jutros savladao Sema Kverija, a po američkom vremenu meč se završio dva časa posle ponoći. Brojnim navijačima nije smetalo da ostanu do kraja i aplauzima pozdrave šampiona.

- Moram da se zahvalim navijačima što su ostali ovako kasno. Dan je bio dugačak. Odlično sam počeo meč, ali sam u nastavku jurio rezultat. Čekao sam ceo dan i baš je bilo frustrirajuće. Bio sam ljut, pokušao sam da ostanem miran - rekao je Nole.

Koliko je nezadovoljan Đoković videlo se po završetku meča kada je propisno ipsovao nekoga (pretpostavlja se organizatore), zatim je "ispaljivao" prazne loptice na tribine, a onda je po završetku meča na kameri napisao 2 A.M., naglašavajući da se meč završio dva časa iza ponoći...

- Je*** vam mamu u pi*** svima!

Pazi kad je stvarno broj jedan zasluzio bolji termin. Sa domacim teniserom.
Indijan Vels, je uvrijedio sestre Venus nikad od tad nisu dosle na turnir.
Organizatori, vlasnik turnira svi koji imaju udijela u tom rasporedu treba da znaju da su naljutili Novaka.

Koliko je nezadovoljan Đoković videlo se po završetku meča kada je propisno ipsovao nekoga (pretpostavlja se organizatore), zatim je "ispaljivao" prazne loptice na tribine, a onda je po završetku meča na kameri napisao 2 A.M., naglašavajući da se meč završio dva časa iza ponoći...
- Je*** vam mamu u pi*** svima!
Hahah toliko sam uzivao u njegovom nerviranju da sam zaboravio da me je oborio na tiketu za 5 soma :D :hahaha:
To kad je poceo njegov mec je jos jedan dokaz da je Nole samo na papiru "broj1" :p

:rotf:

Hahah toliko sam uzivao u njegovom nerviranju da sam zaboravio da me je oborio na tiketu za 5 soma :D :hahaha:
To kad je poceo njegov mec je jos jedan dokaz da je Nole samo na papiru "broj1" :p

...kako mislis na papiru Vukovarac :D...?
Pa ne trazi on pare za HUMANITARNE MECEVE nije on GARGAMEL :mrgreen:...

- - - - - - - - - -

...nego,moze jedan kratak rezime sinocnjeg meca...
Moslim bar to...da te ne gledamo kako pizdis sto je GARGAMELponizen kao trecerazredni igrac :D...

Prebrojao si se JARANE :metla:
Pre 3 godine Indian Vels 2010... Nole izbačen sa turnira posle poraza od Ivana Ljubičića! :D LJUBOOOO!
Šta je s vama penzioneri, pa vi ste stvarno počeli pratit tenis od 2011-te...Više nemam sumnje :D

...misli se na poziciju br 1 :D...
...ono...od 2011 (one serije kojima ni GARGAMEL ni Nadal nikada nece prici), pa 2012 u kojoj je ostao broj jedan...i sada ovde godine u kojoj se opet polako BETONIRA na poziciji br. 1 :D...mislim, da se ti nisi nama prebrojao...

Meni je jasno da se tvoje poznavanje tenisa zasniva na kladionickim mitovima i dojavama...ali aj to bar zadrzi za sebe...ovako se prosipas i svi ti se grupno smijemo :cepanje:...

...misli se na poziciju br 1 :D...
...ono...od 2011 (one serije kojima ni GARGAMEL ni Nadal nikada nece prici), pa 2012 u kojoj je ostao broj jedan...i sada ovde godine u kojoj se opet polako BETONIRA na poziciji br. 1 :D...mislim, da se ti nisi nama prebrojao...

Meni je jasno da se tvoje poznavanje tenisa zasniva na kladionickim mitovima i dojavama...ali aj to bar zadrzi za sebe...ovako se prosipas i svi ti se grupno smijemo :cepanje:...
Rekao si 3 godine, ne 3 sezone...a ova sezona je tek počela JARANE :D
Vidim za 2012 godinu si spomenuo samo "bio i ostao br.1" ...Pa da, šta drugo da kažeš pošto je popio nokaut Na RG, na WB, na US, na Olimpijadi, krompir Sinsinati ( :hahaha: ) i tako dalje i tako dalje...
Jedino što je uradio Australija ("najslabiji" GS :hahaha: ) i završni masters...Hvala mu još jednom za Olimpijske igre :D

Rekao si 3 godine, ne 3 sezone...a ova sezona je tek počela JARANE :D
Vidim za 2012 godinu si spomenuo samo "bio i ostao br.1" ...Pa da, šta drugo da kažeš pošto je popio nokaut Na RG, na WB, na US, na Olimpijadi, krompir Sinsinati ( :hahaha: ) i tako dalje i tako dalje...
Jedino što je uradio Australija ("najslabiji" GS :hahaha: ) i završni masters...Hvala mu još jednom za Olimpijske igre :D

Kad se kaze godina, misli se na sezonu...:D...ako nisi znao, naucice te Boki svasta :D...

Sta pricas DEBILKO jedan :mrgreen:...3 FINALA na 3 GS-a i jedno polufinale na jednom GS-u :cool:...sta je to ko uradio bolje od prve cetvorke :D?

Od toga 3 MASTERSA i jedan GS :cool:...sta je GARGAMEL uradio :cepanje:?!

U kojem kolu je izgubio na RG? U kojem naWimbledon-u? U kojem na USO-u...mislim, znas li ti sta ti pricas :D?
AO, najslabiji GS :cepanje:...pa ti si decko obolio od Sifilisa u poslednjoj fazi :mrgreen:...

Kad se kaze godina, misli se na sezonu...:D...ako nisi znao, naucice te Boki svasta :D...

Sta pricas DEBILKO jedan :mrgreen:...3 FINALA na 3 GS-a i jedno polufinale na jednom GS-u :cool:...sta je to ko uradio bolje od prve cetvorke :D?

Od toga 3 MASTERSA i jedan GS :cool:...sta je GARGAMEL uradio :cepanje:?!

U kojem kolu je izgubio na RG? U kojem naWimbledon-u? U kojem na USO-u...mislim, znas li ti sta ti pricas :D?
AO, najslabiji GS :cepanje:...pa ti si decko obolio od Sifilisa u poslednjoj fazi :mrgreen:...
Boki ne zna koliko godina ima meseci :hahaha:
Dobro Boki, vreme je za novu lekciju ;)
Šta je Federer uradio prošle godine? Indijan Vells, Madrid, Sinsinati, Wimbldon...Što znači 3 mastersa 1GS znači....Federer=Djoković :mrgreen: Treba da bude ponosan što je imo jednako dobru sezonu sa najboljim teniserom svih vremena :D
Medjutim...Nešto što mnogi žele da zaborave kao i ti, OLIMPIJSKE IGRE :D Gde je MEDALJA a? Ni Bronza pihh :D
Rekao si nešto u prethodnim postovima..."Nole TUCA 3 godine"!? Koga more prošle sezone?
Nadal ga je baš TUCAO u Monte Karlu, RImu, Parizu :p
Marej ga je baš rastužio na OI i u Njujorku :p
I onaj čuveni krompir u finalu Sinsinatija 0 :rotf:
Može još lekcija? Pa da ti sutra dam kontrolni test :D

Boki ne zna koliko godina ima meseci :hahaha:
Dobro Boki, vreme je za novu lekciju ;)
Šta je Federer uradio prošle godine? Indijan Vells, Madrid, Sinsinati, Wimbldon...Što znači 3 mastersa 1GS znači....Federer=Djoković :mrgreen: Treba da bude ponosan što je imo jednako dobru sezonu sa najboljim teniserom svih vremena :D
Medjutim...Nešto što mnogi žele da zaborave kao i ti, OLIMPIJSKE IGRE :D Gde je MEDALJA a? Ni Bronza pihh :D
Rekao si nešto u prethodnim postovima..."Nole TUCA 3 godine"!? Koga more prošle sezone?
Nadal ga je baš TUCAO u Monte Karlu, RImu, Parizu :p
Marej ga je baš rastužio na OI i u Njujorku :p
I onaj čuveni krompir u finalu Sinsinatija 0 :rotf:
Može još lekcija? Pa da ti sutra dam kontrolni test :D

...ma o cemu pricas???...

U koliko finala GS-a je igrao GARGAMEL :D ha? U koliko NOLE :D?
Ko je osvojio London ha:D?

Ja tebi ako stvarno moram pricati sta znaci jedna sezona...onda bolje da ne zalazim dalje od titula :D...

Dakle...koliko je finala igrao NOLE, a koliko GARGAMEL prosle godine :cepanje:...

Dakle...od 4 GS-a je igrao 3 finala, od toga jedno osvojio...i jedno polufinale...
Od 9 mastera odigrao 6 finala :cepanje:...a GARGAMEL...sta je on uradio od ovoga prosle godine :cepanje:...

Poslednja izmena od moderatora:
...ma o cemu pricas ????

Ja tebi ako stvarno moram pricati sta znaci jedna sezona...onda bolje da ne zalazim dalje od titula :D...

Dakle...koliko je finala igrao NOLE, a koliko GARGAMEL prosle godine :cepanje:...

Dakle...od 4 GS-a je igrao 3 finala, od toga jedno osvojio...i jedno polufinale...
Od 9 mastera odigrao 6 finala :cepanje:...a GARGAMEL...sta je on uradio od ovoga prosle godine :cepanje:...
Nemoj da me učiš šta je sezona kad ne znaš ni koliko meseci ima u godini...Danas je 19 OŽUJAK :mrgreen: 2013 recimo :lol:
Isti broj mastersa, isti broj GS-ova, Nole završni masters, Feđa srebro na OI...Tako da zaključak je Nole = Feđa...Ja bi bio prezadovoljan da imam jednako dobru sezonu kao najbolji teniser u istoriji ovog sporta :D
A ti? :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Nemoj da me učiš šta je sezona kad ne znaš ni koliko meseci ima u godini...Danas je 19 OŽUJAK :mrgreen: 2013 recimo :lol:
Isti broj mastersa, isti broj GS-ova, Nole završni masters, Feđa srebro na OI...Tako da zaključak je Nole = Feđa...Ja bi bio prezadovoljan da imam jednako dobru sezonu kao najbolji teniser u istoriji ovog sporta :D
A ti? :lol:

Meni sve jasno kad kazes da od 2011 do 2013 samo godina dana :cepanje:...
...kakva laz :D...pa GARGAMEL nije odigrao ni priblizan broj FINALA kao NOLE prosle godine...a to je ono sto je realan omjer :D...

...ma o cemu pricas???...

...al el ih zato onako brutalno TUČE vec 3 godine :mazipsa:..a :mrgreen:...?!

ovo je kralj tenisa.

Top10: Rafa ispred Rodžera i Novaka
SO
Španski teniser Rafael Nadal ubedljivo je ispred Đokovića, Federera i Marija po procentu pobeda u duelima sa ostalima koji su trenutno u Top 10 na ATP listi.

20028267785148b2c128156077671634_size3.JPG

Nadal ima 109 pobeda i 42 poraza, što je 72,2%. Sledi Rodžer Federer sa 98 pobeda i 58 poraza (62,8), a na trećem mestu sa malim zaostatkom u odnosu na Švajcarca trenutno je Novak Đoković – 91 pobeda i 59 poraza (60,6%). Najlošiji skor ima Endi Mari, koji je protiv Top 10 rivala zabeležio 54 pobede i 51 poraz (51,4).

Novak Đoković:
Đoković – Federer 13:16
Đoković – Mari 11:7
Đoković – Nadal 14:19
Đoković – Ferer 10:5
Đoković – Berdih 13:1
Đoković – Del Potro 8:3
Đoković – Conga 10:5
Đoković – Tipsarević 5:2
Đoković – Gaske 7:1
Ukupno: 91 pobeda i 59 poraza (60,6%)

Rodžer Federer:
Federer – Đoković 16:13
Federer – Mari 9:11
Federer – Nadal 10:19
Federer – Ferer 14:0
Federer – Berdih 11:6
Federer – Del Potro 13:4
Federer – Conga 9:3
Federer – Tipsarević 6:0
Federer – Gaske 10:2
Ukupno: 98 pobeda i 58 poraza (62,8%)

Endi Mari:
Mari – Đoković 7:11
Mari – Federer 11:9
Mari – Nadal 5:13
Mari – Ferer 6:5
Mari – Berdih 4:4
Mari – Del Potro 5:2
Mari – Conga 7:1
Mari – Tipsarević 5:3
Mari – Gaske 4:3
Ukupno: 54 pobede i 51 poraz (51,4%)

Rafael Nadal:
Nadal – Đoković 19:14
Nadal – Federer 19:10
Nadal – Mari 13:5
Nadal – Ferer 17:4
Nadal – Berdih 13:3
Nadal – Del Potro 8:3
Nadal – Conga 7:3
Nadal – Tipsarević 3:0
Nadal – Gaske 10:0
Ukupno: 109 pobeda i 42 poraza (72,2%)

http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=19&nav_id=696829

Ja Sam Onaj...
Razumijem ja tebe ti mene neces nikad.
Dzaba ti ove procjene.
Klonovi su u modi a modu pratis vidim .
Tenis se voli i gleda a ne sluzi za ventil ne znam vise za sto sve .
Na Novakovoj temi si se razpricao .
Za ovo postovanje imas prikladnije teme .
Pa lijepo postuj .Ma da tesko jer za sta si ti ovdje jasno je i vrapcima na grani.

M A J A M I ...Idemo Novace :heart::heart::heart:

„Treniram već nekoliko dana ovde i sviđaju mi se uslovi.
Ume da bude prilično vlažno, ali vremenski uslovi ovde drugačiji su u odnosu na Indijan Vels i ostale turnire, što je normalno i očekivano, nisam prvi put u Majamiju.
Uspesi iz prošlosti daju mi za pravo da se nadam dobrom rezultatu i sada“.

„Ne provodim mnogo vremena radeći jogu.
Radim kombinaciju istezanja i vežbanja, tehnike disanja i nešto što mi pomaže da nađem unutrašnji mit.
Takođe, radim na disanju kroz kretanje, tako postajem fleksibilniji i zglobovi su mi pokretniji“.

„Mislim da je to najveći izazov za svakog tenisera na ovom nivou moraš da budeš uspešan u kontinuitetu, a za to je potrebna koncentracija od prvog do poslednjeg poena.
U početnim rundama obično sam apsolutni favorit i to može da bude opasno jer lošije rangirani igrači onda nemaju šta da izgube.
Ideš na teren znajući da se od tebe očekuje da pobediš.
Zadržati koncentraciju sve vreme, nezavisno od toga ko je sa druge strane mreže, nije lako, lakše je to reći nego učiniti.
Ali usponi i padovi događaju se svima.
Ja sam u Indijan Velsu izgubio neizvestan meč koji je trajao skoro tri sata, ali izgubio sam od Del Potra koji je je Gren slem šampion u čovek koji se ustalio u Top 10.
Nisam izgubio od nekoga manje kvalitetnog – nekoliko poena je odlučilo, to je sport“.

novak-djokovic-atp-lista-1328585176-121680.jpg
Novak-Djokovic.jpg
novak-djokovic11.jpg

Uspjesan start Novaka u mecu sa Lukasem Rosom

novak-dokovic-australijan-open-1359290922-259227.jpg

NOVAK je as udarcem otvorio mec i lako osvojio prvi gem.
U drugom je dobro reternirao, diktirao ritam i zahvaljujuci Dobroj igri stigao do brejk lopte koju je odmah iskoristio i poveo sa 2:0.
Novakovu seriju Rusol prekida u cetvrtom gemu zahvaljujuci dobrom servisu, naredni osvaja ekspresno i bez izgubljenog poena za 4-1.

Dupla servis greka Rosola i Novak ima novu brejk loptu,izlaskom na mrezu i polu-volejom i dolazi do 5:1.
Dvije prilike za brejk imao je Lukas nakon toga, ali ih nije iskoristio, i biva kaznjen
As udarcem Novak zavrsava prvi set posle samo 25 minuta igre....6-1.

Na pocetku drugog seta, Novak odmah osvaja brejk.
Lukas i ne sliti *Sto je osvojio osvojio je kraj.
Novak nastavlja sa sigurnom igrom, dobrim servisima, siguran na mrezi.
Jos jedan gem dobija bez izgubljenog poena.
Sjajnom igrom Novak nije dozvolio protivniku nijedan gem u drugom setu.
Rosol je imao i brejk priliku.Nije je iskoristio ili nije mu Nole dozvolio.
Posle samo 52 minuta igre Novak dolazi do mec lopte.
Drugi set se zavsava KROMPIROM....6-0.

Idemo Nole MAJSTORE...:heart::heart::heart:

Djokovic-startuje-protiv-Rosola-ili-Milera.jpg

Novak je rekao da je prezadovoljan startom na Mastersu u Majamiju, posle pobjede nad Lukasom Rosolom u drugom kolu.
*Bio je ovo sjajan start turnira.
Posle Indijan Velsa, pokusao sam da se odmorim.
Ovde su potpuno drugaciji uslovi, ali su ove veceri bili savrseni za tenis.
Uzivao sam u svakom trenutku, zaista volim ovde da igram*.

*U Indijan Velsu mi je mec bio odlozen za sedam sati, tako da je ovo sada bilo samo malo odlaganje.
Srecom, hotel u kom sam odseo je veoma blizu terena, tako da sam uspeo da se odmorim i dobro pripremim za meč*.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back