Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
305282_570206322999200_144713136_n.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
ja kada sam video da ne ucestvuju ni nadal ni federer, mislio sam da su ucinili uslugu novaku, ali to nije mislio i nemac.

Ademe, Has ima 35 godina, deset godina je stariji od Novaka .
Nemac je uporan vrijedan za njega je ta pobjeda nesto veliko .
Cestitala sam mu u Mec Lopti .
Dao je lijepu izjavu a jeste za postovanje.
Novak je bio iskren i rekao da odavno nije odigrao losiji mec .
Desava se Novak je covjek od krvi i mesa sto nas narod kaze.

Poslednja izmena:
Adame, Has ima 35 godina, deset godina je stariji od Novaka .
Nemac je uporan vrijedan za njega je ta pobjeda nesto veliko .
Cestitala sam mu u Mec Lopti .
Dao je lijepu izjavu a jeste za postovanje.
Novak je bio iskren i rekao da odavno nije odigrao losiji mec .
Desava se Novak je covjek od krvi i mesa sto nas narod kaze.

Ne mogu da idem u Mec loptu. Ogadise mi je ona dvojica sto su sada na ``radu na odredjeno vreme``.
Mogu da pisu na Rodzerovoj temi, ali znaju da ih niko tamo ne bi citao, pa to ne rade.
Naravno, kao sav normalan svet cestitam Haasu na sjajnoj igri i pobedi protiv Novaka.

Ekipa koja će igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa prvi put trenirala u dvorani u kojoj u petak počinje borba za plasman u polufinale

novak-dokovic-bojsi-1364752669-289529.jpg

Dobrom raspolozenju doprinosi i cinjenica da su vremenske prilike u gradu koji se nalazi u drzvi Ajdaho odlicne pa su nase teniseri mogli da uzivaju u pravom prolecnom danu sa temperaturom od 20 stepeni.

Ekipa koja će igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa prvi put trenirala u dvorani u kojoj u petak počinje borba za plasman u polufinale

novak-dokovic-bojsi-1364752669-289529.jpg

Dobrom raspolozenju doprinosi i cinjenica da su vremenske prilike u gradu koji se nalazi u drzvi Ajdaho odlicne pa su nase teniseri mogli da uzivaju u pravom prolecnom danu sa temperaturom od 20 stepeni.

Jel igra lažni broj 10? :D
Ili se pravda kako ne može da igra na 3 dobijena seta? :hahaha:

Niko ga nije spominjao :D Samo Bozoljca, Krainovića i Troickog :D
Jaoo kakav moćan trio, nagrabusili su ga Amerikanci :sad2:

Moje neko mišljenje je da džabe igramo sa Amerikancima tj, džabe Nole igra :D
Novak će dobiti svoja 2 meča, ali pretpostavljam Viktor, će izgubiti svoja dva, a u dublu nemamo neke šanse, tj nemamo apsolutno nikakve šanse :D
Jbg možda kada bi ja igrao umesti Viktora, možda bismo tad imali nekakve šanse :per:

Jaoo kakav moćan trio, nagrabusili su ga Amerikanci :sad2:

Moje neko mišljenje je da džabe igramo sa Amerikancima tj, džabe Nole igra :D
Novak će dobiti svoja 2 meča, ali pretpostavljam Viktor, će izgubiti svoja dva, a u dublu nemamo neke šanse, tj nemamo apsolutno nikakve šanse :D
Jbg možda kada bi ja igrao umesti Viktora, možda bismo tad imali nekakve šanse :per:

Nastavljate i ovdje u istom ritmu .Pa zaboga imamo temu za tako nesto.
Samo sam napisala gdje je sad Novaki sto radi .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back