duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Novak je bio presrecan nakon velike pobjede nad Stanislasom Vavrinkom i plasmamom u osam najboljih u Melburnu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrao je Berdiha![]()
i zadržao prvo mesto... bez obzira na rezultate u polufinalu i finalu, ovom pobedom nole ostaje No1e.![]()
Ovaj mec je bio njihov 15.duel, Novak je ostavrio 10. pobjedu, vodi sa 9...5.
ako mu je ovo deseta pobeda onda vodi sa 10:5
edit:
da ne bude komentar samo moje namćorasto ispravljanja krivih drina, da dodam i jednu bitnu statistiku.
u 89 minuta igre novak je imao 30 vinera i 16 neiznuđenih grešaka.
pogađao je vinere iz svih udaraca teškom artiljerijom.
imao je 16 vinera forhendom, 9 bekendom i 5 asova.
ferer nije imao nikakve šanse sa ovakvom novakovom igrom.
konacno ce Federer pokazati ovom naduvenku Djokovicu kako se igra tenis
Djokovic je sve prethodne meceve dobio na srecu ali sa Federerom ce konacno njegov pravi "kvalitet" izaci na videlo
napred Fed
naravno da cu navijati za Mareja u finalu
nikako ne mogu navijati za coveka koji dodje u Srbiju i ostavi 100 000 eura prokletoj, besmislenoj crkvetini od toliko beskucnika, bolesne dece, starih, prevarenih, napustenih
iako mi je jasno da je crkvetina izabrana kako bi podigao ili odrzao svoj status "dobrocinitelja"
naravno da cu navijati za Mareja u finalu
nikako ne mogu navijati za coveka koji dodje u Srbiju i ostavi 100 000 eura prokletoj, besmislenoj crkvetini od toliko beskucnika, bolesne dece, starih, prevarenih, napustenih
iako mi je jasno da je crkvetina izabrana kako bi podigao ili odrzao svoj status "dobrocinitelja"
Malena odakle si ti ?
Ko si ti da Boziji hram tako nazivas?
Radi blacenja bilo koga na KRSTARICI.
Posebno doci na Novakovoj temi i tako se ponasati.