Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak je bio presrecan nakon velike pobjede nad Stanislasom Vavrinkom i plasmamom u osam najboljih u Melburnu.

11679062250fc0ca235ede185989605_size3.jpg

Pit Sampras je u intervjuu za portal "The Tennis Space" rekao da je impresioniran Novakom istakao je da ce on jos dugo biti u vrhu.

106636418750fd4f83353a1865612578_size3.jpg

"Provodio sam vreme sa Novakom i mislim da je veoma dobar momak.
Bio sam na veceri u Los Andjelesu sa njim prosle godine i zeleo je da zna kako sam upspio da ostanem na vrhu toliko dugo.
Bio je veoma radoznao.
Rekao sam mu da sam o svemu razmišljao veoma jednostavno.
Zelio sam da se fokusiram na igru i da oko sebe imam samo dobre ljude".

"Sa te vecere sam otisao veoma impresioniram njime.
Mislim da Novak ne igra samo za sebe, već predstavlja ceo svoj narod i zeli da im donese nadu u nesto bolje.
Preziveo je rat i prljavstinu.
Bice u vrhu naredne tri ili cetiri godine.
On je na prvom mjestu.
Psihicki je sada jak kao stijena.
Mozda je prije tri godine dopustao da ga neke situacije dotaknu, ali to se vise ne desava.
Psihicka promjena je bila njegova najveca promjena, ali je takodje popravio i servis i druge segmente igre."

Novak je rekao poslije plasmana u polufinale i pobjede nad Tomasom Berdihom da mu je takav trijumf bio potreban.

178425252050feb72e65a5a188164382_size3.jpg

„Bas ovakva pobjeda mi je bila potrebna, posebno posle onako teskog meca sa Vavrinkom.
Atmosfera je bila odlicna, a iako sam zavrsio me brze nego prethodni, znao sam da mi protiv Tomaša nece biti lako.
On je vec godinama medju najboljom desetoricom na svijetu, ima odlican servis, bio sam svestan njegovih kvaliteta, ali sam igrao svoj najbolji tenis i zadovoljan sam“.

„Treba mnogo vremena posle ovakvog meca, koji je bio fizicki i mentalno iscrpljujuci.
Radio sam sve sto je moguce, ali sam legao tek u pet ujutro, a ustao u dva popodne.
Nisam otisao u setnju ujutro, kao sto obicno radim, ali sam pokusao da se odmorim.
Pred ovaj mec sam se zato sjajno osecao i bio sam potpuno spreman“.

„Mislim da smo prosle godine ovde igrali u cetvrtfinalu.
David je jedan od onih igraca koje svi postuju, na svakom mecu daje sto odsto, ali cu biti spreman“.

58647489151010d710bc83830323849_size3.jpg

Novak se lako plasirao u finale AO .
Sve je blizi prilici da cetvrti put osvoji titulu na tom Gren Slemu.
Nole je sa 6:2, 6:2 i 6:1. zavrsio ovaj mec.
Mec je trajao oko 90 minuta, Novak nije izgubio ni jedan svoj servis.
Bio je izutzetno agresivan, pogadjao sve sto je zamislio.
Davidu nije dao da igra na svoj nacin.
Ovaj mec je bio njihov 15.duel, Novak je ostavrio 10. pobjedu, vodi sa 9...5.

Idemo NOLE u finale u istoriju bijelog sporta .
Ti to zasluzujes ti to mozes .
Od srca ti zelimo uspijeh NOLE m a j s t o r e ...
attachment.php

CESTITKE NOVAKU ZA FANTASTICNU IGRU I POBEDU U POLUFINALU :vatromet::vatromet::vatromet:

Evo sta je rekao posle meca :
"Ne verujem da mogu bolje od ovoga - iskren je bio Đoković na početku intervjua sa Džimom Kurijerom na terenu. -
Svestan sam Davidovih kvaliteta, pribojavao sam ga se, zato sam bio agresivan sve vreme. Nisam popuštao jer Ferer
bi to znao da kazni. Sjajan je takmičar, toliko dugo je prisutan na Turu. Prošle godine je osvojio sedam turnira i jasno
je koliko je napredovao. Ipak, odigrao sam neverovatan meč. Davidu želim uspešan nastavak sezone.
Bio sam opušten tokom meča, a planiram i naredna dva slobodna dana da iskoristim na pravi način. Prvo ću izanalizirat
ovo veče, izvući pouke, a zatim i uživati u meču Rodžera i Endija. Ne razmišljam ko će mi biti rival u nedelju, dovoljno sam
uzbuđen plasmanom u finale jer je ovo definitivno moj najuspešniji grend slem. Volim ovaj teren i drago mi je što ćemo se
videti u završnici."

93634735751011143d2718326428142_size3.jpg

Poslednja izmena:
Ovaj mec je bio njihov 15.duel, Novak je ostavrio 10. pobjedu, vodi sa 9...5.
:mrgreen:
ako mu je ovo deseta pobeda onda vodi sa 10:5 :lol:

edit:
da ne bude komentar samo moje namćorasto ispravljanja krivih drina, da dodam i jednu bitnu statistiku.
u 89 minuta igre novak je imao 30 vinera i 16 neiznuđenih grešaka.
pogađao je vinere iz svih udaraca teškom artiljerijom.
imao je 16 vinera forhendom, 9 bekendom i 5 asova.
ferer nije imao nikakve šanse sa ovakvom novakovom igrom.

Poslednja izmena:
:mrgreen:
ako mu je ovo deseta pobeda onda vodi sa 10:5 :lol:

edit:
da ne bude komentar samo moje namćorasto ispravljanja krivih drina, da dodam i jednu bitnu statistiku.
u 89 minuta igre novak je imao 30 vinera i 16 neiznuđenih grešaka.
pogađao je vinere iz svih udaraca teškom artiljerijom.
imao je 16 vinera forhendom, 9 bekendom i 5 asova.
ferer nije imao nikakve šanse sa ovakvom novakovom igrom.

Novak vodi sa 10:7 u pobjedama, uz jedan trijumf u finalu Australijan opena, 2011.
Na tvrdoj podlozi, 8:6 je u pobjedama u Noletovu korist.
Ah ta statistika....

konacno ce Federer pokazati ovom naduvenku Djokovicu kako se igra tenis
Djokovic je sve prethodne meceve dobio na srecu ali sa Federerom ce konacno njegov pravi "kvalitet" izaci na videlo

napred Fed

jbg, madam Trol, nije vam se ostvarila zelja: http://eurosport.yahoo.com/news/aus...lkAwRwc3RjYXQDaG9tZQRwdANzZWN0aW9ucw--;_ylv=3

ali ajd', voleo bih da vas cujem kako sad hvalite i uzdizete i kvalitet defanzivne igre mladog Skota, obzirom da ste tako strucno i pausalno zakljucili da je Novak protiv Federera "sve prethodne meceve dobio na srecu"

naravno da cu navijati za Mareja u finalu
nikako ne mogu navijati za coveka koji dodje u Srbiju i ostavi 100 000 eura prokletoj, besmislenoj crkvetini od toliko beskucnika, bolesne dece, starih, prevarenih, napustenih
iako mi je jasno da je crkvetina izabrana kako bi podigao ili odrzao svoj status "dobrocinitelja"

Malena odakle si ti ?
Ko si ti da Boziji hram tako nazivas?
Radi blacenja bilo koga na KRSTARICI.
Posebno doci na Novakovoj temi i tako se ponasati.

naravno da cu navijati za Mareja u finalu
nikako ne mogu navijati za coveka koji dodje u Srbiju i ostavi 100 000 eura prokletoj, besmislenoj crkvetini od toliko beskucnika, bolesne dece, starih, prevarenih, napustenih
iako mi je jasno da je crkvetina izabrana kako bi podigao ili odrzao svoj status "dobrocinitelja"

Pitam se samo,gde je moderator da te tako drsku i nepristojnu da te trajno banuje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back