duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335

Slavite svi Noletovi fanovi, ostrasceni navijaci, Nole je u finalu Ausreajija opena i brani titulu...

To M A J S T O R E ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa gledala sam promene rezultata i nervirala se
i odem da predam pazar, kad sam se vratila imam shta da vidim![]()
Na 5-2 u petom ja se ponadao da je stvar gotova, kad ono 5-5, pa jos 15:40....sunce ti kalajsano.
arvena, je si ziva? Javi se.![]()
Vala da znaš bez tona, komentatori na oba kanala očajni.
Divan komentar,uostalom ko uvijek me odusevis i ja imam isti osjecaj ali ne mogu tako lijepo da ga bacim na post ko ti mila moja.Jos se oporavljam da pravo kazem, ono je bilo ne samo za infarkt, nego i za aneurizmu pride.
Iskrena da budem, nisam ocekivala da ce se vratiti i onako dobro odigrati cetvrti i peti set.
Ali to je odlika vrhunskih tenisera, da igraju najbolje kada zaista treba.
Sve cestitke Mareju i opet moram da ponovim, da je kojim slucajem umesto No1eta bio Rafa ili Rodzer, izgubili bi glatko od Endija.
Sjajno je igrao Skot, ali ipak No1e malo bolje.
Nadam se da ce protiv Nadala skracivati maksimalno poene, mada i sam Nadal ne voli ta maratonska prebacivanja.
Servis je No1etu bio jako slab, cim mu je proradio, to je bila sasvim druga prica.
Sta da kazem, veoma tezak mec, trebalo je imati zivaca to sve odgledati do kraja.
Zato cu veceras u 23:15 da gledam snimak na Eurosportu, ali bez tona...
Pozdrav za Only Beer-a... hvala ti sto si se mene setio... bas si mi drag![]()
Biće verovatno u nedelju prepodne na prvom RTS, ali još ne mogu da potvrdim tačno vreme...
Finale je u 9:30, tj. tad izlaze na teren. U istom terminu je žensko finale jutros. Sutra Nole osvaja peti GS, a vaterpolisti i rukometaši zlato.![]()
Finale je u 9:30, tj. tad izlaze na teren. U istom terminu je žensko finale jutros. Sutra Nole osvaja peti GS, a vaterpolisti i rukometaši zlato.![]()