Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
209318_mdf43565_f.jpg

Slavite svi Noletovi fanovi, ostrasceni navijaci, Nole je u finalu Ausreajija opena i brani titulu...:heart2::heart2::heart2:

To M A J S T O R E ...
coeur5.gif
coeur5.gif
coeur5.gif

• Podržavam
Reactions: GiT
Na 5-2 u petom ja se ponadao da je stvar gotova, kad ono 5-5, pa jos 15:40....sunce ti kalajsano. z:shock:

arvena, je si ziva? Javi se. z:lol:

Jos se oporavljam da pravo kazem, ono je bilo ne samo za infarkt, nego i za aneurizmu pride.
Iskrena da budem, nisam ocekivala da ce se vratiti i onako dobro odigrati cetvrti i peti set.
Ali to je odlika vrhunskih tenisera, da igraju najbolje kada zaista treba.
Sve cestitke Mareju i opet moram da ponovim, da je kojim slucajem umesto No1eta bio Rafa ili Rodzer, izgubili bi glatko od Endija.
Sjajno je igrao Skot, ali ipak No1e malo bolje.
Nadam se da ce protiv Nadala skracivati maksimalno poene, mada i sam Nadal ne voli ta maratonska prebacivanja.
Servis je No1etu bio jako slab, cim mu je proradio, to je bila sasvim druga prica.
Sta da kazem, veoma tezak mec, trebalo je imati zivaca to sve odgledati do kraja.
Zato cu veceras u 23:15 da gledam snimak na Eurosportu, ali bez tona...
Pozdrav za Only Beer-a... hvala ti sto si se mene setio... bas si mi drag :kiss:

Jos se oporavljam da pravo kazem, ono je bilo ne samo za infarkt, nego i za aneurizmu pride.
Iskrena da budem, nisam ocekivala da ce se vratiti i onako dobro odigrati cetvrti i peti set.
Ali to je odlika vrhunskih tenisera, da igraju najbolje kada zaista treba.
Sve cestitke Mareju i opet moram da ponovim, da je kojim slucajem umesto No1eta bio Rafa ili Rodzer, izgubili bi glatko od Endija.
Sjajno je igrao Skot, ali ipak No1e malo bolje.
Nadam se da ce protiv Nadala skracivati maksimalno poene, mada i sam Nadal ne voli ta maratonska prebacivanja.
Servis je No1etu bio jako slab, cim mu je proradio, to je bila sasvim druga prica.
Sta da kazem, veoma tezak mec, trebalo je imati zivaca to sve odgledati do kraja.
Zato cu veceras u 23:15 da gledam snimak na Eurosportu, ali bez tona...
Pozdrav za Only Beer-a... hvala ti sto si se mene setio... bas si mi drag :kiss:
Divan komentar,uostalom ko uvijek me odusevis i ja imam isti osjecaj ali ne mogu tako lijepo da ga bacim na post ko ti mila moja.
Nas Nole ili kako ti pises No1e je u finalu.

Poslednja izmena:
Pred finale u nedelju NOLE je izjavio...:heart2::heart2::heart2:

209340_mdf43680_f.jpg

***Sigurno da će to biti još jedan iscrpljujući meč.
Učiniću sve da se oporavim, a za to imam dan i po.
Probaću da se naspavam i nadam se najboljem.
Krucijalno će biti da se oporavim, jer je Rafa skorz spreman, ima dan više i definitivno želi da osvoji ovaj trofej***.

Ја бих, наравно, волео да Ђоковић победи овог шпанског метросексуалца...али, по обичају, он одигра 5 бриљантних потеза за редом а затим исто толико дилетантских...сам себе, без потребе доводи у ситуацију да игра исцрпљујуће мечеве "захваљујући" сопственој индоленцији у кључним моментима игре.
Ђоковић је прошле године направио велики психолошки преокрет и сјајне резултате.
Ипак, остајем при оној својој изјави у вези Нолета коју сам написао овде, на форуму пре три године у вези његовог психолошког профила: "Кус петао, пиле довијека"...
Да има шампионски карактер једног Борга, Бекера или Федерера био би убедљиво најбољи тенисер свих времена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back