Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2883423204e774ad640f66120974350_orig.jpg

Prvi reket svijeta Novak Djoković novi je brend ambadasor Mercedesa.
Nedavno je potpisao sponzorski ugovor sa predstavnikom nemačke kompanije Andreasom Binderom.

„Zadovoljstvo mi je što sam postao ambasador vodedće svetske automobilske kompanije.
Trudiću se da kroz ovu saradnju osmislim što više humanitarnih akcija na nacionalnom i međunarodnom nivou“, rekao je Nole na konferenciji za novinare u Teniskom centru Novak na Dorćolu.

Predstavnik Mercedesa je poručio da Srbija može da bude ponosna na takvog sportistu kao što je Novak.

„Novak je podigao tenis na viši nivo i svakako je vodeći sportista svijeta u 2011. godini“, rekao je Binder i dodao da će Novak biti savršeni ambasador koji će ispisati još mnogo stranica teniske istorije,
„Novak je svojom ličnošću i izvanrednim sportskim dostignućima osvojio srca miliona ljudi širom svijeta“.

Pilić: Novak je potreban svetskom tenisu!

151951_051930c10_iff.jpg

"Nemci verovatno ne mogu da razumeju Novakovu zabavu, ali to odgovara njegovom mentalitetu.
On jednostavno uživa u tome što radi.
Novak nema facu pokeraša, jer ne zna da krije osećanja.
Cenim rezultate koje postiže Federer, ali kod njega nema emocija.
Tenisu su potrebni igrači poput Noleta, ili kao što su ranije bili Beker, Konors ili Mekinro.
Sport je danas šou-biznis.
U vreme recesije i teške ekonomske krize, ljudima je potreban smeh, a Đoković zna to da radi", kazao je Pilić.
Iskusni stručnjak smatra da najbolji igrač sveta ima dara i za glumu.
"Mnogo mi je smešno kako imitira Šarapovu ili Nadala.
Ima talenta za glumu.
Međutim, Nole je veoma ozbiljan momak koji voli da se ponekad opusti".
Bivši savetnik Dejvis kup selekcije osvrnuo se na neverovatnu sezonu koju ima Novak Đoković.
"Izgubiti samo dva meča od decembra je istorijski uspeh. Nole je popravio servis, forhend i fizički je postao kompletan igrač.
Ove godine je sve osvojio i stekao samopouzdanje. Tri-četiri godine Nadal je rušio sve protivnike, ali mislim da je došlo vreme Đokovića".
Nikola Pilić očekuje da će 2012. godina biti teška za Novaka Đokovića. "On je ove godine osvojio toliko turnira da već sada mora da se fizički i psihički odmori za sledeću sezonu.
Biće teško, jer će svi želeti da ga pobede, ali on je pobednik i zna da se nosi s takvom vrstom pritiska", zaključio je na kraju Pilić.

Kako Novaka stalno kritikuju kako predaje mečeve kada gubi ubedljivo, reših da izlistam sve Novakove dosadašnje predaje... Zaključite sami koliko ih je bilo i koliko je Novak ubedljivo gubio u trenutku predaje...
(Turnir, u kom kolu turnira je predao, koji je razultat bio u momentu predaje, ko mu je bio protivnik)

2003
Serbia F5 R32 7-6 5-7 0-2 (Mamoun)

2005
Roland Garros R64 6-4 2-6 2-3 (Coria)

2006
Umag F 6-6 (Wawrinka)
Roland Garros QF 4-6 4-6 (Nadal)

2007
Wimbledon SF 6-3 1-6 1-4 (Nadal)

2008
Monte Carlo SF 3-6 2-3 (Federer)
RUS vs SRB 6-4 6-3 4-6 (Davydenko)

2009
Australian Open QF 7-6 4-6 2-6 1-2 (Roddick)

2010
Belgrade SF 4-6 (Krajinović)

2011
SRB vs ARG 6-7 0-3 (Del Potro)
Cincinnati F 4-6 0-3 (Murray)

Nole posetio vrtić Pčelica u Smederevu kao ambasador UNICEF-a
Datum: 26.09.2011. | Novak Đoković ZVANIČNI SAJT
866k.jpg

Kao abmasador UNICEF-a, Nole je danas posetio vrtić „Pčelica“ u Smederevu i proveo vreme sa decom od tri do pet godina.

"Ono što sam naučio kao dete i dalje ima ogroman značaj na moj život jer sam imao sreću i privilegiju da imam dobar početak u detinjstvu, da razvijam svoj talenat. Nažalost, ovakav početak života nemaju sva deca i zato moramo da pomognemo onim mališanima koji su rođeni u siromaštvu ili su na marginama društva, kako bi ostvarili svoje snove. Iskoristiću svoj uticaj i kontakte u svetu da pozovem donatore da pomognu deci. Srbija je otvorena zemlja u kojoj ima mesta za sve", rekao je Novak.

Nakon posete, najbolji teniser sveta je na svojoj Fejsbuk i Tviter stranici podelio utiske sa fanovima.

„Upravo se vraćam iz posete vrtiću "Pčelica" u Smederevu kao ambasador UNICEF programa. Klinci palačinci su bili sjajni! Voleo bih da postoji vise inkluzivnih vrtića gde se deca druže i uče bez obzira na razlike.”

U vrtić "Pčelica" su upisana deca sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, deca koja žive u izbegličkim naseljima i kampovima i romska deca.
866l.jpg

:D

Zvijezda u akciji "Bitka za bebe"sa Novakom Djokovicem :heart::heart::heart:
146311_zabtenis-02-foto-afp_f.jpg

Humanitarna utakmica odigrace se u utorak na Marakani u okviru akcije "Bitka za bebe", sa ciljem da se prikupe sredstava za kupovinu 100 novih inkubatora za najugrozenije malisane.
Pored Novaka, zenski tim "crveno-bijelih" bice pojacan u liku trenera Zvijezde Roberta Prosineckog i predsednika kluba Vladana Lukica.
Glumacka ekipa filma "Montevideo, Bog te video" imace pomoc na terenu u liku nekadasnjih Zvijezdinih prvotimaca Perice Ognjenovica i Dejana Ilica.

Šampioni organizovali "okrugli sto"

TEMA ...

Nevidjeno cudo 2011 g. zvano NOVAK DJOKOVIC...
:heart::heart::heart:

C6149431BD9D42EB9C8E39D996E973BE.ashx
Uspesi Novaka Djokovica u 2011. godini i njegov skok na celo ATP liste, pokusali su da objasne cetiri bivsa vrhunska asa, Dzimi Konors, Pit Sampras, Majkl Ceng i Dzim Kurijer.

Teško je igrati protiv njega jer ranije kreće na loptu, hvata je u uzlaznoj putanji i igra sa puno top spina.
Prilično dobro prelazi iz odbrane u napad.
Pre samo 16 meseci nije mogao da izdrži ni dva seta, a sad rasturi Nadala na šljaci.
Sto se dogodilo sa njim, ne samo sa njegovom igrom vec i fizickom spremom, ne znam, a mislim da ni on sam ne zna, ali ako ovako nastavi biće fantastican rekao je Konors.

Slicne opservacije imali su i Kurijer i Sampras, a Ceng, koji jedini od prisutnih igraca za "okruglim stolom" nije bio nikada prvi u ATP karavanu, kaze da je Novak zabavno gledati na terenu.
Ove je godine Nole je iskocio i rekao:
"Hej, pogledajte me".
Zabavno je bilo gledati njegove meceve.
Mislim da Noletovi uspesi imaju veze s njegovom novom ishranom.
Igra sa ogromnim samopouzdanjem.
On se cak i smeijao kada je Federer imao mec lopte protiv njega na US Openu - izjavio je Čeng.

Da, ide u privatnike. Drago mi je zbog nje...ali nije zbog Noleta. Ljudi je vezuju za onu emisiju koju vodi trenutno... no nema veze, vani to ljudi ne znaju. ;)

Ona je jako inteligentna i sposobna zena, i generalno, uvek mi je bilo zao zasto jedna takva osoba trosi svoj talenat sa onim sugavim Mitrovicem. Mislim da je ona mogla da bude jedno od boljih imena u srpskom novinarstvu. Ali OK mi je ako je izabrala pare u odnosu na kvalitet, nemam problema sa tim.

Amerikanci proglasili Novaka sportistom mjeseca:heart::heart::heart:

Novak i golferka Jani Ceng, proglaseni su za sportiste mjeseca septembra u izboru *Sportske akademije Sjedinjenih Americkih Drzava.*

Pobjednici mjeseca septembra bice kandidati za izbor sportiste godine 2011, a Akademija ce u decembru 27. put zaredom proglasiti najbolje pojedince u muskoj i zenskoj konkurenciji.

175308_snoleeeee01-reuter-lucy-nicholson_f.jpg

Amerikanci proglasili Novaka sportistom mjeseca:heart::heart::heart:

Novak i golferka Jani Ceng, proglaseni su za sportiste mjeseca septembra u izboru *Sportske akademije Sjedinjenih Americkih Drzava.*

Pobjednici mjeseca septembra bice kandidati za izbor sportiste godine 2011, a Akademija ce u decembru 27. put zaredom proglasiti najbolje pojedince u muskoj i zenskoj konkurenciji.

175308_snoleeeee01-reuter-lucy-nicholson_f.jpg

Sto stavi ovu sliku dje izbechio!? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back