Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
arvena, slažem se sa tvojim konstatacijama ali nažalost takvi smo dok ide poguraj ga još kad ne ide onda mu dodaj soli na ranu. Uspjesi se zaboravljaju i malo cijene, traži se nemoguće, traži se uspjeh za uspjehom pa ko to danas u zemlji u bilo kojoj oblasti stalno niže uspjeh za uspjehom. Ti sportisti su heroji, obraduju nas vaterpolisti, teniseri, košarkaši kad njima stane tu su odbojkaši, odbojkašice ...

Ponavljam da mi je žao ovakvih scena ne treba forsirati ako ne može čovjek, oni koji će mu zamjeriti da nije igrao, zamjere mu i danas nakon predaje. Tim ljudima se nikad ne može ugoditi a uglavnom se radi o ljudima koji ništa nisu postigli u životu a uspješnima dijele lekcije

Poslednja izmena:
Evo ovde lep komentar:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=542860#k5778841

Vjerovatno vecina ovih jadnika sa negativnim komentarima nisu Srbi.
Novak je, kao i uvijek u nasoj istoriji, ruza iz trnja, svjetlost i nada niotkuda,
kao prakticno svi nasi velikani iz proslosti.
Uprkos ovoj i ovakvoj Srbiji i drugim srpskim drzavama,
uprkos ovakvom zalosnom stanju nacije - postoji Novak Djokovic!
Hvala mu na svemu.
(Srbin PG, 18. septembar 2011 20:27)

Poslednja izmena od moderatora:
Meni uopste nije jasno kako neko moze da zamjeru Noletu sto je shoumen, sto JESTE u centru paznje, sto propagira Srbiju u svijetu?! Pa to je u skladu sa danasnjom kulturom i on to sve sto radi radi iz zadovoljstva, i iskreno, i iz ljubavi prema zivotu i svojoj zemlji iz koje potice! On je jedan "svjetsli covjek" i samo moze da nam sluzi na ponos!
Amerika kreira globalnu kulturolosku scenu, a Novak se u nju savrseno uklapa, i to je samo plus i ovim ocajnicima koji nazalost toga, jadnici, nisu i ne mogu biti svjesni zbog sopstvenog jada!

Dakle ovako, tema je pre svega namenjena komentarisanju Novakovih sportskih dostignuća. Ko je koje nacionalnosti, šta mu je majka, šta mu je otac uopšte ne treba da bude tema bilo kakve polemike. Novak se izjašnjava kao Srbin, igra pod zastavom Srbije i tu je stavljena tačka na tu priču. Svaka dalja poruka na tu temu biće tretirana kao spam.

Ni ja nesto ne volim kada me moderator izbrise, ali neka si mi obrisao post... ponese me nesto, pa moram to iz sebe da izbacim.
Ne ljutim se.
UltimaNe samo brisi sve sto nije vezano za sport.
Izvinjavam se Tebi i ostalima sto sam spamovala juce.

Folirant.Kvalitet ima,ali izdaje se za nesto sto nije.Nije dovoljno biti br.1 da bi se postiglo nesto sto on nikad nece,a to je postignutih 16 grem slemova Federer,a 10 Nadal.Dug je put pred njim.Petlic

Jedno pitanjce za Noletove fanove: Da li se ikada u karijeri desilo da Novak izgubi a da to nije zbog povrede, sočiva, vremenske razlike ili teškog disanja? Ako jeste molio bih da me podsetite. Inače Novak je ove godine briljantan, to niko ne može da ospori.

201(5).gif
:heart::heart::heart:
Novak ima zlatne ruke

Tvoje su ruke
Polarna svjetlost
Ogledalo vrha svijeta
Tvoje su ruke
Golfska struja
Planetu morima obilaze
Tvoje su ruke
Vulkanska lava
Uspjesno je gasis