Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti dodje isto! ;)

A ti kad ti Novak toliko dosadan sto dodje ladno pravo na njegovu temu od toliko boljih i ljepsih stvari u zivotu!? :dontunderstand:

Snezna kraljice sa ledenim stiklama sto volis Noleta i podpisujes se * NOLE LUTKO *
Da ti nesto lijepo kaze teta Duska zasluzila si u kratkom intervalu naseg druzenja ...
Dosao je na Noletovu temu da kaze sto je rekao a sa teme ce u zaborav kunem ti se brze no sto je dosao .

Kazu nije igrao za Srbiju danas,kazu umoran (Nadal nije umoran) ili mu se nije svidjala izjava odredjenog trenera kako je mogao spomenuti i Srpske zrtve za sto su zasluzni amerikanci,umesto toga on posteno izljubio guzicu amerikancima!Kojoj drzavi placa porez?(Srbiji ne),kad je toliko voli zasto njoj ne placa porez?

Nadal nije imao obaveze prema ATP-u koje je imao Novak, tako da je kući stigao ranije. Još u finalu US Opena se videlo da Novak ima problema sa leđima. Zbog pomenutih obaveza prema ATP-u, nije imao vremena da te probleme sanira. Potpuno je bilo za očekivati da Novak neće igrati protiv Argentine.
Iako ovde nije mesto politici, čisto i to da pomenem. Dakle država Srbija, umesto da pomaže mladim talentima, sportistima i sl, ne samo da im ne pomaže, već gleda samo kako što više para da im uzme. Tj da se ogradim, ne država Srbija već ljudi koji državu Srbiju vode. Da se te pare od tog famoznog poreza kasnije ulažu u sport ili neki drugi korisni način i ja bih poput nekih kritikovao Novaka po pitanju neplaćanja poreza. Međutim kako u državi Srbiji porez služi za punjenje džepova ljudima koji državu Srbiju vode, apsolutno podržavam svakoga ko je našao način da porez ne plaća.
Mada čak i da je ovo normalna zemlja, Novakovo pravo je da odabere opciju koja je u njegovom najboljem interesu. Što se tiče ljubavi prema Srbiji, pokazao je na nekoliko različitih načina, od predstavljanja Srba u jednom pozitivnijem svetlu, raznih dobrotvornih fondova, doprineo je generalnoj popularizaciji tenisa (tj sporta uopšte), doveo je jedan ATP turnir u ovu zemlju, a sve to je mnogo više nego što će oni koji pare od poreza ubiraju ikada učiniti za ovu naciju.

Nole i djeca Kosova u Areni.:heart::heart::heart:

nole2.jpg

Proveli su zajedničke trenutke u Beogradskoj Areni i as kakav je Novak Djokovic još jednom je dokazao da ga krasi veliko i humano srce.

nole3.jpg

Poslednja izmena:
Nadal nije imao obaveze prema ATP-u koje je imao Novak, tako da je kući stigao ranije. Još u finalu US Opena se videlo da Novak ima problema sa leđima. Zbog pomenutih obaveza prema ATP-u, nije imao vremena da te probleme sanira. Potpuno je bilo za očekivati da Novak neće igrati protiv Argentine.
Iako ovde nije mesto politici, čisto i to da pomenem. Dakle država Srbija, umesto da pomaže mladim talentima, sportistima i sl, ne samo da im ne pomaže, već gleda samo kako što više para da im uzme. Tj da se ogradim, ne država Srbija već ljudi koji državu Srbiju vode. Da se te pare od tog famoznog poreza kasnije ulažu u sport ili neki drugi korisni način i ja bih poput nekih kritikovao Novaka po pitanju neplaćanja poreza. Međutim kako u državi Srbiji porez služi za punjenje džepova ljudima koji državu Srbiju vode, apsolutno podržavam svakoga ko je našao način da porez ne plaća.
Mada čak i da je ovo normalna zemlja, Novakovo pravo je da odabere opciju koja je u njegovom najboljem interesu. Što se tiče ljubavi prema Srbiji, pokazao je na nekoliko različitih načina, od predstavljanja Srba u jednom pozitivnijem svetlu, raznih dobrotvornih fondova, doprineo je generalnoj popularizaciji tenisa (tj sporta uopšte), doveo je jedan ATP turnir u ovu zemlju, a sve to je mnogo više nego što će oni koji pare od poreza ubiraju ikada učiniti za ovu naciju.

Iako sam po difoltu brbljiva, posle UltimaNovih reci, nemam sta da dodam.
Sve je rekao.

Novak je hiljadu puta do sada pokazao da voli Srbiju itekako.....i uopšte, kakve bi on koristi mogao imati da se folira......... pa danas u svetu nije popularno biti Srbin i da ga interesuje kinta drugačije bi radio.......inače, i ja sam protiv šunda koji gledamo po medijima vezano za fenomen Djoković, ali za to je Nole najmanje kriv....on čovek igra tenis i pobedjuje.....predpostavljam da je i njemu neprijatno kad dodje da ga blamira onaj Ivan Ivanović, ali šta će, to je propratni deo posla.........

Novak je hiljadu puta do sada pokazao da voli Srbiju itekako.....i uopšte, kakve bi on koristi mogao imati da se folira......... pa danas u svetu nije popularno biti Srbin i da ga interesuje kinta drugačije bi radio.......inače, i ja sam protiv šunda koji gledamo po medijima vezano za fenomen Djoković, ali za to je Nole najmanje kriv....on čovek igra tenis i pobedjuje.....predpostavljam da je i njemu neprijatno kad dodje da ga blamira onaj Ivan Ivanović, ali šta će, to je propratni deo posla.........

Ne slazem se.
A to sto imitira kolege svakih 15 dana, prica viceve, izigrava vojno-politickog analiticara, igra kolo na americkoj tv?

Ne mogu da zivim tamo zato sto nam je los standard, a los je zato sto ovakvi kao Djokovic ne placaju porez.

Ma Djokovic placa tamo gde zivi. I na kraju novac koji zaradi najmanje potice iz Srbije.
Ja godinama zivim u Parizu, tamo stekla penziju, pa sta sad treba u Srbiji da placam porez?
Boga mi desi se da provedem po cetiri meseca, ako ne i vise, u Srbiji. Po tvom gde da placam?

Poslednja izmena:
Ma Djokovic placa tamo gde zivi. I na kraju novac koji zaradi najmanje potice iz Srbije.
Ja godinama zivim u Parizu, tamo stekla penziju, pa sta sad treba u Srbiji da placam porez?
Boga mi desi se da provedem po cetiri meseca, ako ne i vise, u Srbiji. Po tvom gde da placam?

Sta se uzbudjujes, mrznje mozes na svakom koraku sresti, nista neuobicajeno. Vise od pola celokpne bruto sume Srbija ima od nas iz dijaspore. Zahvaljujuci takvima, koji nikada nece shvatiti sta je rad, sta je uspeh, mnogi od nas (na primer ja) nisu spremni da investiraju vise od onoga sto im je potrebno u svoju domovinu. Dokle god bude bilo u tolikom broju slicnih, nece se pokrenuti nista na bolje. Kapitalizam funkcionise sasvim drugacije, porez placa radnicka klasa a oni koji zaradjuju puno, oni im daju posao da bi mogli platiti porez od kog se odrzava drzava. Titovo vreme je odavno proslo.
Sada vaznije, nepoliticko, Nole je ponos svakog patriote, jer u svakoj normalnoj zemlji narod stoji uz uspesne sportiste koji reprezentuju svoju zemlju. Vise je novaca doslo u zemlju od novootvorenog ATP turnira i Davis Cap-a nego sto je Nole u svojoj karijeri zaradio a samo zahvaljujuci njemu:D
Sve najbolje nasem najboljem sportisti svih vremena zelim i nastavak njegovog uspeha:D

Nole taman da danas prestane igrati za Srbiju toliko je zadužio naš narod i državu, čak možda i najviše od svih sportista u istoriji da mu se ne može ništa prigovoriti.
Bojim se kako ga je ponio prošle god. da bi ga ovaj reprezentativni nastup mogao baciti unazad. I još da dodam da sam generalno protiv toga da igra čovjek koji je povređen znajući da se igra na 3 dobijena i da je moguće da ode čak i u 5 setova tu treba samo zdrav i što odmorniji. No dobro čestitka momcima a od samog okupljanja vidio sam da tu nema onolike želje i ozbiljnosti kao prošle god. i to nam se obilo od glavu

Sto bi Novak rekao ``sta bi bilo kad bi bilo`` i ne mozemo se vratiti u proslost.
Tako su odlucili u ``stabu``, Novak je preuzeo na sebe veliko breme da igra protiv raspolozenog Del Potra... Iako su znali da je povredjen, Novaka su prosto izazivali putem elektronskih medija da igra u Dejvis kupu i on se upecao u tu ``prljavu`` igru.
Ne znam da li je neko citao strane sportske sajtove, ali svi odredom su govorili kako Nole nece igrati za Srbiju, kako jet legs nije povreda i da nema razloga da ne igra, jer je Nadal igrao jos u petak za svoje, pa kako moze Nadal, a Novak ne moze... ma svasta su pisali, vredjali... smucilo mi se, kao da su smetnuli sa uma da je istegao ledja, odn., te medjurebarne misice... pa kako Nole nije Srbin i jos svasta nesto, neke nebuloze i ruzne reci upucene Noletu, koje veze sa mozgom nemaju.
Samo mogu reci da ih sram bude...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back