Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Kad pocinje masters u Montrealu? Nesto sam se pogubila sa tim turnirima, izasla sam iz forme, dugo nije bilo nekog jakog turnira... to mi je opravdanje.
Montreal pocinje 08.08...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad pocinje masters u Montrealu? Nesto sam se pogubila sa tim turnirima, izasla sam iz forme, dugo nije bilo nekog jakog turnira... to mi je opravdanje.
Sa srecom i Novaku i Viktoru i Tipsi!
I Nenadu, naravno, da ponovi uspehiz Vasingtona, nije njegova tema, ali morala sam
![]()
Dugo na temi nije bilo vatrometa, ali ce ga biti uskoro
Pozdrav iza sve sa teme.
Lepu radnu ili neradnu nedelju zelim svima!![]()
Директор турнира Ежен Лапјер изјавио је да је одушевљен што ће Ђоковић прославити водећу позицију баш у Монтреалу.
"Он је овде први пут целом свету показао свој раскошни таленат 2007. године, победивши тада водећу тројку: Федерера, Надала и Родика и освојивши Роџерс куп. Његови овогодишњи задивљујући резултати сврстали су га у ред великих шампиона", закључио је Лапјер у изјави објављеној на званичном сајту турнира.
У посебној сали за високе званице, организатор такмичења Тенис Канада, захваљујући иницијативи и уметничком раду једне Канађанке српског порекла, приредиће у понедељак свечаност каква досад никада није приређивана на АТП турнирима.
Академска сликарка из Монтреала Марина Гавански-Зисис поклониће Новаку велику уметничку слику, његов портрет, који је сама насликала техником уља на платну. Биће то други портрет, после Теслиног, који је Марина Гавански насликала у серији великана који су прославили српски народ у матици и дијаспори.
slika je blago rečeno očajna...
slika je blago rečeno očajna...
mogao je taj portret naslikati i malo kvalitetniji slikar.
ova baš nema talenta...
Nisam gledao mec...ima li neko ko ga ja pogledao!?
Interesuje me kako je igrao?
Kralju, Ti i ja kao pravi izvestaci sa Krste!
Trebalo bi da Krstarica da neku kintu, ha - sta mislis?
Ovo je off topic.