Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi teniser svijeta Novak Djokovic nastavio sa famoznim partijama odrzavsi lekciju Gaelu Monfisu.
U četvrtfinalu Rodzers kupa pobijedio je sa 6:2, 6:1.
Srbin je odigrao najbolji mec od pocetka turnira u Montrealu i slijedi mu borba za finale sa Zoom Vilfredom Congom, protiv kojeg je ozvanicio dolazak na vrh ATP liste pobjedom u polufinale Vimbldona.
:heart::heart::heart:

166543_610x1_f.jpg

Sta sve pisu na nekim drugim sajtovima, ljudi moji!
Ne smem da ih pomenem, jer ce sigurno da me banuju, ali ima tu svega... do javnog omalovazavanja Conge kao sportiste.
Onaj rad... tipa: ``bacio peskir``, ``uplasio se da ne dozivi superporaz sa krompirom u drugom setu``...

Jedva cekam snimak.
Nadam se da ono sto je Conga jutros tj. sinoc po njihovom vremenu, uradio, ne utice na Noleta, jer oni to i hoce, da se Nole ``uljuljka`` na lovorikama...
Ali mislim da Nole zna sta mu je ciniti i da ce i veceras pokazati svetu ko je i sta je i da ce nastaviti svoj pohod i na kraju poljubiti pehar, a kad poljubi pehar kao da je i mene poljubio :rumenko:

Ruzno pisati o J.W Tsongi je neprihvatljivo, jer je on fer-plej igrac, korektan do bola.
Mi Novakovi navijaci ne smemo to dozvoliti s obzirom da se i njemu desavalo da
kako tako vulgarno pisu, "i sam bacao peskir" ne od straha od straha vec od bola.

Ne ne ne Matejana, pogresno si me razumela... izvinjavam se ako sam svojim postom ucinila da bilo ko pomisli da sam i ja medju tim Conginim ``kriticarima``.
Ja Congu postujem, daleko od toga da ga omalovazavam, samo sam napisala sta se pisalo o njemu.

Ne ne ne Matejana, pogresno si me razumela... izvinjavam se ako sam svojim postom ucinila da bilo ko pomisli da sam i ja medju tim Conginim ``kriticarima``.
Ja Congu postujem, daleko od toga da ga omalovazavam, samo sam napisala sta se pisalo o njemu.

Draga arvena, ni jednog trena nisam mislila na tebe kad sam to pisala!
:hvala: tebi draga, da si nam "kazala" tako ako je neko, i imao nameru
tako nesto pise, :rtfm:zna sta ga ocekuje od Novakovi navijaca.

Đoković: Čekam Mardija na njegovim servis gemovima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Masters turnira u Montrealu, pošto mu je u polufinalu Francuz Žo-Vilfred Conga predao meč zbog povrede. Đoković će u finalu, koje se igra u noći između nedelje i ponedeljka, igrati protiv Mardija Fiša, koji je pobedio Janka Tipsarevića.

Prvi teniser sveta igrao je odlično do prekida, a u prvom setu čekao je brejk priliku strpljivo, što je istakao kao jednu od glavnih osobina potrebnih u finalu.

- Kada igrate protiv igrača kao što je Mardi, važno je da ne gubite koncentraciju, budete strpljivi i čekate, čekate šansu na njegovim servis gemovima, da imate visok procenat prvog servisa i da ostanete agresivni - rekao je Đoković prenosi Beta.

Ovo je Đokoviću peto uzastopno finale turnira Masters serije u sezoni.

- Mislim da ovi uslovi, koji su malo brži, vrlo odgovaraju njegovom stilu. Pobeđivao je prilično ubedljivo. Servirao je izuzetno dobro, ali mislim da ću dobro vraćati taj servis, kao i u prethodna dva meča. Imam dobre šanse za pobedu - kazao je Đoković.

Nole na korak od rekorda i titule u Montrealu posle predaje Conge...

Osvoji li titulu, Novak ce postati prvi teniser koji je u jednoj sezoni pet puta dosao do trofeja na turnirima Masters serije.
Izgledi za tako nesto su sasvim dobri
Nole podize formu...
Sest dosadašnjih susreta sa Fisom ostvario samo pobjede.

Ajmo Nole u pobjede nove ...:heart::heart::heart:

166699_djokovicconga-ap_f.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back