- Poruka
- 80
Navijao sam svim srcem za Mareja.Nije imao srece.Nadam se da ce Nadal sutra da razbuca ovog naduvenka Djokovica.
Hajmo Nadal, Djokovic je nula!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navijao sam svim srcem za Mareja.Nije imao srece.Nadam se da ce Nadal sutra da razbuca ovog naduvenka Djokovica.
Registrovan 10.05...i sad neko treba da povjeruje da nemas problema sa kompleksima
...
Da nije neko ko je danas...banovan
Mrznja i netolerancija je jako tezak teret, nije takvima lako sa samim sobom![]()
Kakva li si ti tek nula kad je Nole tuko Nadala tri puta za redom? A da si sam naduvenko vidi ti se po avataru. Hajde mars odavde da te ne vidim.Navijao sam svim srcem za Mareja.Nije imao srece.Nadam se da ce Nadal sutra da razbuca ovog naduvenka Djokovica.
Ja bas nesto mislim da je ovaj puko od muke. Pogledaj ga samo kako se izduvao. I crne naocare stavio da mu se suze ne vide.Aj ga znaj... sve je otvoreno
...
Nek pocrkaju od muke...
E, kad su takvi, i ne treba da im bude lako.Da nije neko ko je danas...banovan
Mrznja i netolerancija je jako tezak teret, nije takvima lako sa samim sobom![]()
Има ли неко линк где се може гледати меч са Надалом у Риму, а да се не мораш регистровати? За то немам времена. Ови овде преносе само када и где и ако игра неко од овдашњих.
_____KIŠA U RIMU, FINALE KASNI
![]()
Finale Mastersa u Rimu, između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, kasni zbog kiše u glavnom gradu Italije.
Zna li neko koliko kasni finale?
Nadam se da nece danas uopste ni biti finala, ako sam u pravu, sutra ce mo gledati jos jedan uspeh Noleta
![]()
Има ли неко линк где се може гледати меч са Надалом у Риму, а да се не мораш регистровати? За то немам времена. Ови овде преносе само када и где и ако игра неко од овдашњих.
A šta ako ne prestane kiša u Rimu? da li će onda uopšte i biti meča![]()
Da ti dam za pravo ali samo onu polovinu koja nije takmicarska. Sa psiholoskog aspekta tacno je da oseca ogroman zamor, da postaje masina, da se sve manje smeje ali sa sportskog aspekta nisi u pravu. Sport a pogotovu ovaj individualni profesionalni zahteva ogrone napore i odricanja. Zahteva odbacivanje emocija i postavljanje ciljeva na prvo mesto. U svakom sportu cilj je pobediti, biti najbolji. Novak ce itekako imati vremena i za odmor i za razonodu kad osvoji ovaj Rim i Rolan Garos. Vratice mu se i svezina i osmeh. To ne brini.Cekam da pocne finale u Rimu, razmilsjam o proslim mecevima Novaka, glatkim pobedama, demoliranju protivnika koje je nekad izgledalo tuzno po Novakove protivnike, stekao sam osecaj da bi mozda bilo bolje da veceras izgubi mec.
Jeste, znam da je to jeres reci za nekoga ko je navijac Djokovica, ali za tu konstataciju imam nekoliko razloga.
-Ovoliki napori, na granici izrzljivosti ljudskog organizma mogu zarad jedne pobede doneti mnogo stete njegovom jos uvek mladom organizmu.
Setite se samo koliko smo svi zajedno bili proslih godina skepticni prema Nadalovoj fizickoj spremnosti, cak ga sa nipodastavanjem zovuci" hemijski"...
-Drugi razlog je pritisak koji je svakim dnaom sve veci, od strane medija, javnosti, sa cime se veoma tesko nositi toliko dugo vreme, a takodje utice na promenu psihologije, koja pomalo pocinje da iskace van granica sporta, i sama po sebi postaje patologija.
-Na kraju treci i meni licno najvazniji razlog je taj, sto ja Djokovica volim i navijam za njega kao TENISERA, ljudsko bice na terenu, a ne kao masinu koja melje sve redom.Cini mi se da se sve manje smeje, sve manje igra, sve manje takmici......Svakom novom pobedom postaje sve vise RADNIK, a to ne treba da bude cilj jednog sportiste.
Novak je popularan zato sto je dobar teniser, ali i vise zato sto je simpatican, ekolventan, sarmantan......Gledajuci ga kao gladijatora sinoc, nije mi nimalo licio na tog Novaka, kojega vole na svim meridijanima.