Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Stvarno je igrao fantasticno i zasluzio je pobedu, nadam se da ce ga sreca pratiti do kraja Wimija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nole ,zbog tebe sam se pretplatio na balkaniyum.tv da pratim Wimbledon bez smetnji,i do sada si opravdao moja očekivanja !![]()
![]()
Borise navijamo li sutra?c![]()
Borise navijamo li sutra?c![]()
DJE SI STARI BORCE ...NAVOJAMO NEGO STO...Pogledajte prilog 82231
Изгуби са 3:0
а ја "ловила" сличице и најзначајније поене и опет ...![]()
ma navijam i ja ali mi se sve vise cini da nema nista od pobede ....
previse je dobar berdik za ovakvu novakovu igru kakvu sada igra![]()
Federer: Nole nema pojma!
Švajcarski teniser Rodžer Federer poznat je kao veliki džentlmen kada pobeđuje, ali i te kako može da bude nezgodan kada gubi. To je pokazao i posle poraza u četvrtfinalu Vimbldona, kada je na pitanje novinarke da li veruje da Marej konačno može da trijumfuje u Londonu odgovorio:
- Naravno. Nadal igra očajno, a čini se da Đoković više ne zna da igra tenis. Draga gospođo, naučite domaći zadatak pre nego što pitate - ljutit je bio Federer.
Federer: Nole nema pojma!
Švajcarski teniser Rodžer Federer poznat je kao veliki džentlmen kada pobeđuje, ali i te kako može da bude nezgodan kada gubi. To je pokazao i posle poraza u četvrtfinalu Vimbldona, kada je na pitanje novinarke da li veruje da Marej konačno može da trijumfuje u Londonu odgovorio:
- Naravno. Nadal igra očajno, a čini se da Đoković više ne zna da igra tenis. Draga gospođo, naučite domaći zadatak pre nego što pitate - ljutit je bio Federer.
meni ovo liči na ironiju
Jeste bila ironija, posto su ga novinari pitali da li misli da Marej ima najvece sanse da osvoji turnir posto ostali nisu u formi, pa im je on ironicno rekao kako Rafa igra ocajno, kako Sod nije nikakva pretnja, a Djokovic je zaboravio da igra tenis. I rekao je novinarima da bi trebalo da cene igrace.