Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novak_djokovic_04.jpg
Nisam ja pisao ovaj tekst,nego sam ga nasao na jednom sportskom sajtu.Zanimljiv je pa sam odlucio da ga prekopiram...Eto cisto da znas...;)

Bann'ellY izvini sto sam te razocarao necu nikad vise...:lol:

Nasao pa zakacio...I sto se ru razlikujes od ovih sto to napisase?
Mogao si naci sijaset lijepih tacnih tekstova ...Nijesi tebi bas ovaj priorastao srcu ...
Razocarao si ti duso moja sebe Nole je to sto jeste i trajace jos dugo a ovaj tvoj post buce samo jedno razocaranje da neko moze tako nesto napisati a ti ga prenijeti...

Prilozi

• novak_djokovic_01.jpg
    novak_djokovic_01.jpg
    18,4 KB · Pregleda: 19
  • novak_djokovic_03.jpg
    novak_djokovic_03.jpg
    19,7 KB · Pregleda: 19
Pogledajte prilog 79713

Nasao pa zakacio...I sto se ru razlikujes od ovih sto to napisase?
Mogao si naci sijaset lijepih tacnih tekstova ...Nijesi tebi bas ovaj priorastao srcu ...
Razocarao si ti duso moja sebe Nole je to sto jeste i trajace jos dugo a ovaj tvoj post buce samo jedno razocaranje da neko moze tako nesto napisati a ti ga prenijeti...

Jel vi ljudi shvatate sustinu ovog teksta?Ovaj tekst nije pljuvanje po Novaku,vec bas suprotno...Autor hoce da kaze da mu je muka svih onih koji bez razloga napadaju i omalovazavaju Novaka...Hoce da kaze da se svi prave pametni kad ga kritikuju,a u stvari nemaju blage veze za zivotom...Izgleda da vi malo slabije kapirate neke stvari...Procitajte jos jednom tekst...:roll:

Jel vi ljudi shvatate sustinu ovog teksta?Ovaj tekst nije pljuvanje po Novaku,vec bas suprotno...Autor hoce da kaze da mu je muka svih onih koji bez razloga napadaju i omalovazavaju Novaka...Hoce da kaze da se svi prave pametni kad ga kritikuju,a u stvari nemaju blage veze za zivotom...Izgleda da vi malo slabije kapirate neke stvari...Procitajte jos jednom tekst...:roll:

:rotf::rotf::rotf:

images.jpg

NS GARI...Procitala sam tekst ponovo i do kraja ...Jesam pogrijesila i to prizanajem ...Pogledajte prilog 79788

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back