Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOVAK opet hoce da tetu Dusku izda srce ...
images.jpg

Tachno, zasluzhio je da ispadne.
S ovakvom igrom Nole mozhe samo da pada sve nizhe.
Nadam se i verujem da cje da uradi neshto, pochne ozbiljno da trenira, i vrati se svojoj staroj igri.
Njegovi navijachi su uz njega, veruju u njega, ali isto tako mogu i da ga kritikuju kad ne igra dobro.
Zhelimo da opet bude onaj stari Nole:)

Tachno, zasluzhio je da ispadne.
S ovakvom igrom Nole mozhe samo da pada sve nizhe.
Nadam se i verujem da cje da uradi neshto, pochne ozbiljno da trenira, i vrati se svojoj staroj igri.
Njegovi navijachi su uz njega, veruju u njega, ali isto tako mogu i da ga kritikuju kad ne igra dobro.
Zhelimo da opet bude onaj stari Nole:)
Kako je meni tesko da to priznam to samo ja znam i oni sto ga voje ko ja ...Od mene je to hrabrost i nauk svim onim ljudima sto postuju na Novakovoj temi...
Moze se lijepo i kulturno navijati ...
bojana% nam je primjer i ovom prilikom je u cjelini posta podrzavam...

Sunset.jpg

Svestan sam sta sam napisao i ne znam u cemu je problem...
Nisam napisao nista strasno. :roll:

Pa bas ne mozes ni da se ponosis sa onim sto si napisao. Dozvoli da mi imamo pravo da mislimo da je to strasno!
Jedno pitanje za tebe: da li si ti svestan koliko grozne stvari pises kad su nasi teniseri u pitanju? Nije ti to potrebno, a jos kad radis to sa namerom da provociras. To uvek radis na Novakovoj temi. Prosetaj do kafanceta pa udri do mile volje. Ima jos Rafini i Federerovi obozavalaca koji to na lep nacin pokazuju nemaju potrebu pljuvati svoje tenisere.. Znas sve to mozes pokazati, svu tu ljubav za Serenu i Rafu a da pri tom ne moras uvek da potkacis ili pljujes Jelenu, Anu i Novaka. Sta ti to donosi? Koje ti je zadovoljstvo da provociras? Ko sam ja, da ti ovako pisem?
Recimo samo to da sam sigurno troduplo starija od tebe. Za to sebi dozvoljavam da te zamolim da to vise ne radis na Novakovoj temi. Sve to mozes postovati i na Rafinoj temi zasto da ne? A u svakom slucaju imas kafance. S'pozdravom Matejana
P.S. Ovo je molba, je nemam nameru polemisati sa tobom.

Auuuuuu ja provociram? :eek:
Potkacujem i pljujem Jelenu??? :think:
I ne razumem kad kazete da ovo mogu i da pisem na drugoj temi npr ovde sam video Novakovu sliku i ja treba da odem na Sereninu temu i da napisem ''E jel znate onu Novakovu sliku kako je ispao....'' :roll:
Dobro necu pisati ovde. :ok:

Auuuuuu ja provociram? :eek:
Potkacujem i pljujem Jelenu??? :think:
I ne razumem kad kazete da ovo mogu i da pisem na drugoj temi npr ovde sam video Novakovu sliku i ja treba da odem na Sereninu temu i da napisem ''E jel znate onu Novakovu sliku kako je ispao....'' :roll:
Dobro necu pisati ovde. :ok:

Stvarno se pravish kao ono ne znam shta sam napisao
4fvgdaq_th.gif

Ej. bre dechko, napisao si da te slika podseca na umrlicu, strashno je to i napisati, da li ti je jasno?
Ne samo za Noleta nego za bilo kog i bilo chiju sliku, razumesh ti vrlo dobro,samo se pravish da ne razumesh, shto je josh strashnije!
Svi mi ovde navijamo za nekog, ali ni na pamet dosad nikom nije palo da napishe da nechija slika podsecja na UMRLICU!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back