Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cekam na SPORT KLUBU...Brzoce i da Noletu donese pobjedu...:heart::heart::heart:
CAILODQZ.jpg
Ajde NOLE pobjede te vole pehari se smjese ...

Borise 1,Nas Moderator je realan PO SOPSTVENOM NAHODJENJU...
To veze nema sa Novakom ...
Prije meca je kukao kako ce Kolsnajder da oplete Novaka...U prepisci samnom na *Prjedlozima* naziva ga prosjecnim teniserom i za njega je to REALNOST...
Samo ga cekam da sve obrise ...Pa da vidimo kako je tolerantan prema nama *ostrascenim navijacima*...Ja ne mogu da ne obracam paznju......:heart::heart::heart:

Da,jeste...to svi primjecuju :hahaha:.
Sta bi Dukice???
Jedna,dve...koiko...tri mec lopte i nakon toga PORAZ :mrgreen:!
Ja isto tako zelim da Federer ponovo zaigra tako da bi mogao parirati NOLET kojem je TRON sve blizi :super:.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=16&nav_id=418063

Po ovom linku (a nas je pa je stoga i nepogresiv) novak djokovic ne zna kada je Pistol Pit osvojio svoj prvi Vimbldon jer se matematika sa tim cetvorogodisnjakom blago ne uklapa

Majku mu...pa nije mu to obaveza.
Pa sta ako ne zna...ni Pit sigurno ne zna kada je NOLE osvojio prvi Masters...iako je NOLE br. 2.

Pogledajte prilog 74535
Novak je vec dobar covjek i dobar teniser...Sebe uvjeravaj da ti to zelis ..
Ja znam sto je istina...:heart::heart::heart:

Mi znamo kako stvari izgledaju.
Kada mi neko kaze po cemu je to NOLE los covjek onda cu mu i ja zeljeti da posta ne bolji covjek...a o tenisu necu ni da pricam.Jos je samo jedna prepreka na putu do VJECNE SLAVE :ok:.

IDEMO MAJSTORE

Sta ti sada gundjas :)?
Jeli to sada neki bauk?

Jeli Pit osnova TENISA :)?
Ajde da mu po necemu prilice, nego blage...ni po stilu igre, ni po karakteru :).

Da li je cetrnaestostruki osvajac Gren Slema i sestogodisnji vladar tenisa osnova te igre... usudicu se da kazem da jeste

A djokovica niko nije vukao za jezik da govori kada je gledao kako Sampras osvaja svoj prvi Vimbldon... slucajno provodim 7 sati dnevno sa decom i ne bi ga zapamtio sve da je ovaj igrao go pa jos nosio i jednu od Agasijevih perika

Da li je cetrnaestostruki osvajac Gren Slema i sestogodisnji vladar tenisa osnova te igre... usudicu se da kazem da jeste

A djokovica niko nije vukao za jezik da govori kada je gledao kako Sampras osvaja svoj prvi Vimbldon... slucajno provodim 7 sati dnevno sa decom i ne bi ga zapamtio sve da je ovaj igrao go pa jos nosio i jednu od Agasijevih perika

Svaka cast!
Iz mog primjera, mogu samo da kazem jednu stvar...nijesam siguran da se icega sjecam prije pete godine...

Ignore is the best Way :hahaha::hahaha::hahaha:!

Ljudi, hoce li mi iko reci sta je bilo danas sa aktuelnim br. 1?

Ni prije ni poslije Rodzerevog meca nijesam slovca napisala ....
Izgubio covjek i dokazao da je od krvi i mesa ...
Vidis Borise to je ta razlika izmedju mene i mog Podgorickog...
Sad se smije sa onim sivim pomamljenim od smijanja...
Neka se dobro nameraci ...Teskoce mu se ukazati druga prilika...
Ko se zadnji smije najsladje se smije... :heart::heart::heart:
images.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back