- Poruka
- 23.504
Ali on i ti ste moji drugari pa ne mogu bas da vas nagazim za obostranu realnost.Pa Terry je njegov miljenik...tu vec REALNOST gubi granice!
E moj ILKe...kada sam ja prestao obracati paznju na to!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali on i ti ste moji drugari pa ne mogu bas da vas nagazim za obostranu realnost.Pa Terry je njegov miljenik...tu vec REALNOST gubi granice!
E moj ILKe...kada sam ja prestao obracati paznju na to!
Pa Teri nije nas. Sto ga ne pljujes za "sportske" avanture sa devojkom svog najboljeg druga?![]()
Probaj da malo promenis razloge iz kojih gradis misljenje o nekome.Zbog toga sto misljenje ne gradim na osnovu tabloida...vec na osnovu onoga sta ljudi kazu...
Teri po tom pitanju nista nije rekao...
A Novak se utrkuje svakodnevno da se izblamira...
To je problem Ilicu... A ja znam da se mi odlicno razumijemo![]()
Pogresio si adresu. Vucibatina je njegov reket. Bije sve redom.@Ilic
Odakle mi znamo sta je uradio po tom pitanju?
A ono sto sam vidio da je uradio...bilo je legendarno...
A ne kao ova, da ne kazem, vucibatina...
Nemoj zamjeriti sta...ali smucila su mi se opravdanja...
![]()
Meni se vise zgadio njegov otac kad je poceo da regfulise javna sretstva informisanja i Teniski savez Srbije!@Ilic
Znam druze...ali on se ne ponasa kao da mu je otac odatle... To me nervira...inace nije on meni ni antipatican kao lik a jos manje mrzan...ali opravdanja su mu kao so na ranu...
A sto se tice rodjendana...bice i 150.-og...ojha!I jos cemo na taj rodjendan zajedno da trcimo...a ne da lezis!
![]()
Meni se vise zgadio njegov otac kad je poceo da regfulise javna sretstva informisanja i Teniski savez Srbije!
No to me ne sputava da za Novaka navijam. Bacam sve ostalo u vodu. Racunam da je jos mnogo mlad. (valjda je samo godinu stariji od tebe ako se ne varam) Ima vremena da nauci i bonton i fer plej.![]()
Nezalazim u kafane gde se pije alkohol i pusi. U toj jos nisam bio. Ima li tamo cistog vazduha? Ako nema eto me odmah da otvorim i vrata i prozore.Ej momci, kafance je otvoreno. Muzika je dobra, pa blago meni idite vi polako.
Tamo ce vam biti prijatnije za ove razgovore. Velika
. Nema ljutnjee?
Moj veseli NOLE ...
Ma Nole promenio stil. Sad ne vazi pravilo Prvog seta vec Drugog.Izgleda da je shvaba vezhbao kolce, i kako stvari za sada stoje, njega ce pobede da vole
No, sachekajmo , da vidimo , koga pobede vishe vole![]()
Ma Nole promenio stil. Sad ne vazi pravilo Prvog seta vec Drugog.
Sa' ce ga ubije. 4:3 vodi u trecem.![]()
Duska, dje si brate? Nije valjda da opet setas Brunda!
Daj postavljaj u ovo kafance da se jede i pije!
Pravo da ti kazem, imam svega u izobilju ali slabo baratam sa ovukompjutersku
skalameriju. Za ime Boga postavljaj sad ce narod na cast.
![]()
![]()
Malo klot-malo forket i Nole ce biti prvi, da, daaaa
![]()
A J D E N O L E ...![]()
Bilo je tesko.Moj veseli NOLE ...
Neka kolce traje do zore...
Neka te pehari vole i mole...
NOLE NOLE NOLE...![]()
Ipak je Nole odigrao kolce, shvabanek josh vezhba
Dobar je Nole, kako je posle pobede "zaigrao" kolce![]()
bojana% lepo plete malo forket malo klot i to ti je to.![]()
Nole hoce da teta Dusku strefi srcka ...A J D E N O L E ...![]()