Hool
Domaćin
- Poruka
- 3.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E aj mi neko kaze kad igra Novak.. Sutra ili u nedelju nije mi jasno...
Prvi mec pocinje u 16h Troicki-Izner I odmah posle njih dvojice nastupaju Djokovic-Sem Kveeri.
Za subotu dubl Zimonjic-Tipsarevic sa nase strane a za amere braca Majk i Bob Braian.
za Srbiju!
Vakopa vako![]()
![]()
pa vako
![]()
pa vako
![]()
i kolce narafski![]()
josh jedared
![]()
![]()
Eto slikovitog izvestaja![]()
Hvala... Znaci ne igra u nedelju.. Naravno da cu navijati..![]()
Pa ovo je forum a ne dechiji dnevnik
mora se voditi rachuna o tome shta se pishe!
јел ти овде правиш проблеме,а?
а да добијеш једну васпитну?![]()
Konačno Novak ima šansu za laganu pobedu, s obzirom da su otkazali i Fish i Roddick i Blake. Samo da sada ne zabrlja![]()
![]()
Ja ovog tenisera obozavam !!!Sta vi mislite o njemu ?
![]()
A i da nisu...stvarno ne znam ko bi mu od njih pravio problem!
Nisi valjda zbog njega kupila kartu![]()
Nisam ja mama je.. Zena je dala 1300 za jednuAli da ne bi isla sama idem i ja sa njom.. Ali ionako gleda mi se neki mec i uzivo...
![]()
bojana% da si sutra spremna vacam do tebe posto slabo tancujem da povedem kolce.![]()
Evo koraka od kolceta pa vezhbaj, nije teshkoni ja ti bona ne znam kolce, samo na sliki, vezhbacu i ja![]()
![]()
sad idem odma da ne gubim vreme, da uvezbam dok se ne zavrsi susret parova. Bila bih
da Zimke i Janko obave poso kako valja, pa razvijemo kolce! pa da svi vidu kako tancuju penzionerke.
Znam da ce biti tesko ali se nadam.
Ja nemam mogucnost da pratim zato jednada mi saljes povremeno rezultat
![]()
Bravo Nole! Pokazao je da ume da pobedi za dlaku 20-to plasiranog tenisera sveta. Sreća da se igralo na šljaci inače bi bio pokidan 3:0Idemo dalje!
Bravo Nole! Pokazao je da ume da pobedi za dlaku 20-to plasiranog tenisera sveta. Sreća da se igralo na šljaci inače bi bio pokidan 3:0Idemo dalje!
A ovako je 3:1 za nas!Sva sreca pa je sljaka inace bi vec sad bilo 5/0 za Ameriku..
Sva sreca pa je sljaka inace bi vec sad bilo 5/0 za Ameriku..