Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E aj mi neko kaze kad igra Novak.. Sutra ili u nedelju nije mi jasno...

Prvi mec pocinje u 16h Troicki-Izner I odmah posle njih dvojice nastupaju Djokovic-Sem Kveeri.
Za subotu dubl Zimonjic-Tipsarevic sa nase strane a za amere braca Majk i Bob Braian.
Od sutra ilicu, Urose_92, duska, Machony, Pricalica, Pipi Duga Carapa, Djole238, Tamica 94 I svi koliko nas ima slozno
:klap::klap::klap::klap::klap: za Srbiju!

Poslednja izmena:
Vako
bff9b43b883f8b2f80d709f14854ae93-1.gif
pa vako
Laie_93-1.gif
:lol:pa vako
met1810-1.gif
:hahaha:pa vako
519928th2-1.gif
:vatromet::vatromet::vatromet:
i kolce narafski
4616yk7-1.gif
:Djosh jedared
519928th2-1.gif
:lol:
7b0a564056-1.gif
:super:
Eto slikovitog izvestaja:lol::super:

bojana% da si sutra spremna vacam do tebe posto slabo tancujem da povedem kolce.:D:D:D

Evo koraka od kolceta pa vezhbaj, nije teshko
peoples_419.gif
ni ja ti bona ne znam kolce, samo na sliki, vezhbacu i ja;):zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:hvala: sad idem odma da ne gubim vreme, da uvezbam dok se ne zavrsi susret parova. Bila bih :D da Zimke i Janko obave poso kako valja, pa razvijemo kolce! pa da svi vidu kako tancuju penzionerke.
Znam da ce biti tesko ali se nadam.
Ja nemam mogucnost da pratim zato jedna :worth: da mi saljes povremeno rezultat:hvala:

:hvala: sad idem odma da ne gubim vreme, da uvezbam dok se ne zavrsi susret parova. Bila bih :D da Zimke i Janko obave poso kako valja, pa razvijemo kolce! pa da svi vidu kako tancuju penzionerke.
Znam da ce biti tesko ali se nadam.
Ja nemam mogucnost da pratim zato jedna :worth: da mi saljes povremeno rezultat:hvala:

Majk nece igrati, sad javili, ima problema sa stomakom:eek:
A ti samo vezhbaj, i ja cu:lol:, al' necu gledati ceo mech, ako se oduzi mozda kraj odgledam pa necu moi da budem "komentator":D:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back