Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smajlikojiplete-1.gif
:lol:
thd062-1.gif
:lol:
Malo klot-malo forket i Nole ce biti prvi:lol:, da, daaaa:super::klap:
2qnrr5vzv8-1.gif

:rtfm: moj Ognjeni Macu,ako ti sad nije sve jasno?:think:

Poslednja izmena:
Eee moj v.v.ilicu tek ces onda videti sta je gozba u Zetskoj ravnici uz samu Moracu!
Bice tu :jede::mesi::rostilj::rostilj:njeguske prsute, cuvenok zetskog sira(sa po kojim stanovnikom) vele da je onda najljepsi i sve zaliveno vinomVranac-prokorde i po koje:pivce:
Gozbu cu da potpomognem da se odrzi u Gornjem Polju odakle su i njegov i moj otac pa neka jezero Vir pukne opet i izbaci svu vodu, sad vec zaboravih kako se zove, na obiznje brdo. Nikakav vatromet nema tu car kao taj prizor.
:cmok:

Ove godine su pribliznog kvaliteta a Roterdam je prosle bio i jaci.. daleko od toga da je razlika izmedju njih onolika koliko si izneo u prvom postu kada si ih poredio,odatle je sve i krenulo

Nije tolika razlika naravno,ali ipak medju teniserima se vise postuje Dubai,nego Roterdam.Tako sam bar ja skapirao,cela ta atmosfera u Dubaiu i seici dobro placaju sam dolazak tenisera u Emirate.Nekako uvek posle Melburna su sve oci uprte u Dubai,to se smatra sledecim znacajnijim turnirom u godini,pa onda mastersi u Indijan velsu i Majamiju...

Tennis - ATP Tour
01/03/2010 - 17:47
Top 10 : Djokovic donne l'exemple

Reuters

Peu de changement dans le Top 10 mondial. Novak Djokovic, qui a conservé son titre à Dubaï, reste un solide N.2 mondial et sera ce week-end à Belgrade pour disputer le 1er tour de la Coupe Davis. Une assiduité dans cette compétition qui n'est pas la rançon commune de tous les membres du Top 10.

Poslednja izmena:
Tennis - ATP Tour
01/03/2010 - 17:47
Top 10 : Djokovic donne l'exemple

Reuters

Peu de changement dans le Top 10 mondial. Novak Djokovic, qui a conservé son titre à Dubaï, reste un solide N.2 mondial et sera ce week-end à Belgrade pour disputer le 1er tour de la Coupe Davis. Une assiduité dans cette compétition qui n'est pas la rançon commune de tous les membres du Top 10.
REUTERS-novinska agencija

Top10: Djokovic daje primer
Male promene na ATP listi u prvi 10. Novak Djokovic koji odbranio titulu u Dubaju i dalje je jak i cvrsto stoji na drugom mestu a ovog vikenda igra u prvom kolu Devis Kupa u Beogradu. Redovno i rado prisustvuje u ovom takmicenju, sto nije slucaj sa drugima sa top liste 10!

Neznam, koliko je dobro prevedeno,ali sam se trudila:)

Poslednja izmena:
Sportski komentator Nebojša Višković izjavio je agenciji Beta da je Teniski savez Srbije raskinuo ugovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču.

Višković je navodno trebalo da bude spiker na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD, ali je dogovor o saradnji prekinut na zahtev familije Novaka Đokovića. Teniski savez Srbije demantovao je u svom saopstenju ove tvrdnje, ističući da je u pregovorima sa Family Sport-om, odlučeno da zvanični spiker bude Aleksandar Stojanović.
Višković je prethodno agenciji Beta izjavio da "na intervenciju porodice Đoković neće moći da radi na meču Srbije i SAD".

"Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo mi je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji", kazao je Višković.

On je negirao da želi bilo šta loše najboljem srpskom teniseru, već da o njemu ima izuzetno pozitivno mišljenje.

"Iako familija Đoković sve radi da se ja nekako prevrnem i počnem zaista da mrzim Novaka to se nikada neće desiti. Novaka Đokovića znam od kada je imao 12 godina i uvek sam o njemu pričao u superlativima", naglasio je Višković.

REUTERS-novinska agencija

Top10: Djokovic daje primer
Male promene na ATP listi u prvi 10. Novak Djokovic koji odbranio titulu u Dubaju i dalje je jak i zauzima solidno drugo mesto a ovog vikenda igra u prvom kolu Devis Kupa u Beogradu. Redovno i rado prisustvuje u ovom takmicenju, sto nije slucaj sa drugima sa top liste 10!

Neznam, koliko je dobro prevedeno,ali sam se trudila:)
Smeta mi ovaj pridev. Ako je u originalu tako napisano pitao bih pisca koji pridev ili epitet zasluzuje vise mesto od drugog.
Tebi :cmok: za trud i za prilog.:D

Sportski komentator Nebojša Višković izjavio je agenciji Beta da je Teniski savez Srbije raskinuo ugovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču.

Višković je navodno trebalo da bude spiker na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD, ali je dogovor o saradnji prekinut na zahtev familije Novaka Đokovića. Teniski savez Srbije demantovao je u svom saopstenju ove tvrdnje, ističući da je u pregovorima sa Family Sport-om, odlučeno da zvanični spiker bude Aleksandar Stojanović.
Višković je prethodno agenciji Beta izjavio da "na intervenciju porodice Đoković neće moći da radi na meču Srbije i SAD".

"Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo mi je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji", kazao je Višković.

On je negirao da želi bilo šta loše najboljem srpskom teniseru, već da o njemu ima izuzetno pozitivno mišljenje.

"Iako familija Đoković sve radi da se ja nekako prevrnem i počnem zaista da mrzim Novaka to se nikada neće desiti. Novaka Đokovića znam od kada je imao 12 godina i uvek sam o njemu pričao u superlativima", naglasio je Višković.

Upravo tako. Familija, koja se uvukla i nametnula u sve što se tiče tenisa u Srbiji može sve da određuje, od spikera do toga da li će neki turnir biti održan. To je jako pogrešno, ali naša banana republika im dozvoljava, kao i mnogim drugim bitangama da se bahate. Da sam direktor televizije oterao bi ih u 3 pm i izbacio iz kancelarije da mi oni nešto zahtevaju. Stojanović je po meni izuzetno usiljen u želji da se dodvori publici i iritantan je do bola. Njegov feminiziran glas me podseća na nekog ushićenog fegeta koji se uzbudio... Ne znam šta da kažem sem: Sramota!

Upravo tako. Familija, koja se uvukla i nametnula u sve što se tiče tenisa u Srbiji može sve da određuje, od spikera do toga da li će neki turnir biti održan. To je jako pogrešno, ali naša banana republika im dozvoljava, kao i mnogim drugim bitangama da se bahate. Da sam direktor televizije oterao bi ih u 3 pm i izbacio iz kancelarije da mi oni nešto zahtevaju. Stojanović je po meni izuzetno usiljen u želji da se dodvori publici i iritantan je do bola. Njegov feminiziran glas me podseća na nekog ushićenog fegeta koji se uzbudio... Ne znam šta da kažem sem: Sramota!

Sto ti nazivas sramotom? Samo smo cekali tvoje misljenje.Ko da nijesmo znali da ces jedva docekati nesto da se za njega zakacis prosipajuci srdzbu protiv Nakove porodice ,protiv Novaka...
Banana republika...
Bitangama da se bahate...
Da si ti direktor trlevizije letjeli bi u...TRI...Izbacivao bi iz kancelarije...Stojanovic ne prica muskim glasom i nekakva je *fegeta* i to uzbudjena...
Aman covjece gdje je kraj teskim rijecima ...? Sto ti naprica ...I sto je za tebe STAMOTA...?
.

Sto ti nazivas sramotom? Samo smo cekali tvoje misljenje.Ko da nijesmo znali da ces jedva docekati nesto da se za njega zakacis prosipajuci srdzbu protiv Nakove porodice ,protiv Novaka...
Banana republika...
Bitangama da se bahate...
Da si ti direktor trlevizije letjeli bi u...TRI...Izbacivao bi iz kancelarije...Stojanovic ne prica muskim glasom i nekakva je *fegeta* i to uzbudjena...
Aman covjece gdje je kraj teskim rijecima ...? Sto ti naprica ...I sto je za tebe STAMOTA...?
.

Samo mi reci šta od ovoga nije tačno? Gde još može jedna porodica da određuje voditelja na tv-u? Pa pre par godina je stric Đokovića ušao u studio i izvređao novinara koji nije dovoljno navijao za Noleta! Pa šta je to ako nije sramota? Noletu nije potrebna takva vrsta protekcije, jer nije debil i uspešan je u tenisu. Ni publika nije debilna da očekuje da svi naši teniseri samo pobeđuju i gube isključivo zbog sudija ili povreda.
Samo da ti razjasnim feget = faggot = gay u engl. slengu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back