Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Videces, gledaces, u to sam sigurna...
Znam i da ces navijati...
Znam i za koga ...
Sve znam ...
Pogledajte prilog 73307![]()
Normalno da znas, zove se Rafael Nadal.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videces, gledaces, u to sam sigurna...
Znam i da ces navijati...
Znam i za koga ...
Sve znam ...
Pogledajte prilog 73307![]()
![]()
![]()
Malo klot-malo forket i Nole ce biti prvi, da, daaaa
![]()
Normalno da znas, zove se Rafael Nadal.![]()
Tu sam. Sto te nema?
Tu sam![]()
Taman me docekalo za dorucak!Mi slavimo tebe nema....
Pogledajte prilog 73326
Obecala sam prsutu evo i za tebe licno jedno posluzenje...![]()
Taman me docekalo za dorucak!
Nadam se da ces mi spremiti i gozbu kad budemo slavili 1. mesto![]()
Gozbu cu da potpomognem da se odrzi u Gornjem Polju odakle su i njegov i moj otac pa neka jezero Vir pukne opet i izbaci svu vodu, sad vec zaboravih kako se zove, na obiznje brdo. Nikakav vatromet nema tu car kao taj prizor.Eee moj v.v.ilicu tek ces onda videti sta je gozba u Zetskoj ravnici uz samu Moracu!
Bice tunjeguske prsute, cuvenok zetskog sira(sa po kojim stanovnikom) vele da je onda najljepsi i sve zaliveno vinomVranac-prokorde i po koje
![]()
O cemu ti to?![]()
Ove godine su pribliznog kvaliteta a Roterdam je prosle bio i jaci.. daleko od toga da je razlika izmedju njih onolika koliko si izneo u prvom postu kada si ih poredio,odatle je sve i krenulo
REUTERS-novinska agencijaTennis - ATP Tour
01/03/2010 - 17:47
Top 10 : Djokovic donne l'exemple
Reuters
Peu de changement dans le Top 10 mondial. Novak Djokovic, qui a conservé son titre à Dubaï, reste un solide N.2 mondial et sera ce week-end à Belgrade pour disputer le 1er tour de la Coupe Davis. Une assiduité dans cette compétition qui n'est pas la rançon commune de tous les membres du Top 10.
Smeta mi ovaj pridev. Ako je u originalu tako napisano pitao bih pisca koji pridev ili epitet zasluzuje vise mesto od drugog.REUTERS-novinska agencija
Top10: Djokovic daje primer
Male promene na ATP listi u prvi 10. Novak Djokovic koji odbranio titulu u Dubaju i dalje je jak i zauzima solidno drugo mesto a ovog vikenda igra u prvom kolu Devis Kupa u Beogradu. Redovno i rado prisustvuje u ovom takmicenju, sto nije slucaj sa drugima sa top liste 10!
Neznam, koliko je dobro prevedeno,ali sam se trudila![]()
Sportski komentator Nebojša Višković izjavio je agenciji Beta da je Teniski savez Srbije raskinuo ugovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču.
Višković je navodno trebalo da bude spiker na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD, ali je dogovor o saradnji prekinut na zahtev familije Novaka Đokovića. Teniski savez Srbije demantovao je u svom saopstenju ove tvrdnje, ističući da je u pregovorima sa Family Sport-om, odlučeno da zvanični spiker bude Aleksandar Stojanović.
Višković je prethodno agenciji Beta izjavio da "na intervenciju porodice Đoković neće moći da radi na meču Srbije i SAD".
"Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo mi je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji", kazao je Višković.
On je negirao da želi bilo šta loše najboljem srpskom teniseru, već da o njemu ima izuzetno pozitivno mišljenje.
"Iako familija Đoković sve radi da se ja nekako prevrnem i počnem zaista da mrzim Novaka to se nikada neće desiti. Novaka Đokovića znam od kada je imao 12 godina i uvek sam o njemu pričao u superlativima", naglasio je Višković.
Upravo tako. Familija, koja se uvukla i nametnula u sve što se tiče tenisa u Srbiji može sve da određuje, od spikera do toga da li će neki turnir biti održan. To je jako pogrešno, ali naša banana republika im dozvoljava, kao i mnogim drugim bitangama da se bahate. Da sam direktor televizije oterao bi ih u 3 pm i izbacio iz kancelarije da mi oni nešto zahtevaju. Stojanović je po meni izuzetno usiljen u želji da se dodvori publici i iritantan je do bola. Njegov feminiziran glas me podseća na nekog ushićenog fegeta koji se uzbudio... Ne znam šta da kažem sem: Sramota!
bojana%koliko ti treba vremena da vec stignes iz taj Dubaj?
Svi nestrpljivo cekamo utiske i pravi izvestaj sa meca!![]()
Sto ti nazivas sramotom? Samo smo cekali tvoje misljenje.Ko da nijesmo znali da ces jedva docekati nesto da se za njega zakacis prosipajuci srdzbu protiv Nakove porodice ,protiv Novaka...
Banana republika...
Bitangama da se bahate...
Da si ti direktor trlevizije letjeli bi u...TRI...Izbacivao bi iz kancelarije...Stojanovic ne prica muskim glasom i nekakva je *fegeta* i to uzbudjena...
Aman covjece gdje je kraj teskim rijecima ...? Sto ti naprica ...I sto je za tebe STAMOTA...? .