Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meda je uvek voleo da postavlja satnice meceva za lenstine koje nece da odu na zvanicni sajt i potrose minut vremena da vide kada im igrac igra.. medjutim,izgleda da mu se u poslednje vreme ne citaju 4 uzastopne strana najobicnijeg spama na ATP temi

Mix dubl koji se igra na njegovom terenu mogao bi biti gotov za desetak minuta a onda na teren izlazi Karolina... kada ona zavrsi uzivacete u svemogucem i najboljem,znaci sigurno ne pre 4 sata

Hesse, To je posebna prica ovog PF ...Nijesi ti bila na TENISU tad... Imali smo jednog papagaja Moderna pjevacica toj je slican ako nije njen KLON...:think:

Ma nesto sam nacula o Modernoj pevacici(Mile) tako Hesse kaze. Ja verujem on to najbolje zna! Vidis i da jednako pisu, dje god uskoce u neku temu odma zbrka da :mrgreen::mrgreen: od njih. No bolje da ih ne prizivamo kako rece Boris 1 on je filipinski vrac ali sut...

Ma koliko se god radujem Novakovoj pobedi toliko bih isto volela da danas pobedi Lleyton Hewitt da :rotf::rotf::rotf:kad budem pisala Hesse.

Meda je uvek voleo da postavlja satnice meceva za lenstine koje nece da odu na zvanicni sajt i potrose minut vremena da vide kada im igrac igra.. medjutim,izgleda da mu se u poslednje vreme ne citaju 4 uzastopne strana najobicnijeg spama na ATP temi

Mix dubl koji se igra na njegovom terenu mogao bi biti gotov za desetak minuta a onda na teren izlazi Karolina... kada ona zavrsi uzivacete u svemogucem i najboljem,znaci sigurno ne pre 4 sata

Espada De Fuego ...bila sam ljuta na tebe....proslo me ....Hvala ...i Uros rece isto...

3610969392_f1fcd35e13_o-1.gif
:D:super::D

Da li znate koju pesmu je novak pevao Rogeru za rodjendan?

Roger,You come to me, come to me wild and wired
Mmm, you come to me
Give me everything I need
Just as long as I'm here in your arms
I could be in no better place
Each time you leave me I start losing control
You're walking away with my heart and my soul

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met

Da li znate koju pesmu je novak pevao Rogeru za rodjendan?

Roger,You come to me, come to me wild and wired
Mmm, you come to me
Give me everything I need
Just as long as I'm here in your arms
I could be in no better place
Each time you leave me I start losing control
You're walking away with my heart and my soul

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met

:rotf::rotf:

na tvoju veliku zalost, hjuit nece pobediti, ali conga 80% hoce ;)

Ma meni ne smeta sto Tsonga ide dalje on je francuz(kako vec reko ja zivim kod njih vec 42godine) pa posle Novaka, on je drugi na rang-listi moga srca. Mislim na ovu osmoricu sto su jos u igri. Ovde u svakom slucaju ja ne mogu biti gubitnik.:D:D:D
A za tebe ima nade, menjas se polako, kako vidim dajes Novaku ipak 20%. Lepo od tebe

Poslednja izmena:
Ma meni ne smeta sto Tsonga ide dalje on je francuz(kako vec reko ja zivim kod njih vec 42godine) pa posle Novaka, on je drugi na rang-listi moga srca. Mislim na ovu osmoricu sto su jos u igri. Ovde u svakpm slucaju ja ne mogu biti gubitnik.:D:D:D

ti sve gledas sa nacionalne strane...ako nije srbin, onda francuz jer zivis tamo...ma bre navijaj za osobu, za igraca, a ne za nacionalnost...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back