Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti sve gledas sa nacionalne strane...ako nije srbin, onda francuz jer zivis tamo...ma bre navijaj za osobu, za igraca, a ne za nacionalnost...

Ma ja sam za sve ljude dobre volje ma ko oni bili. Bas mi je zao sto tako mislis. Sta ja tu mogu sto jedan iz Srbije a drugi iz Francuske.
Ako bas hoces da ti kazem, do sada sto sam ja videla, na ovom turniru momentalno bolji od njih sviju po prikazanoj igri je Davidenko. Drugo je to sto BIH ja volela.

Poslednja izmena:
moras shvatiti da je najbolji iz Svajcarske! ;)

Eh moj ti, vidis u cemu je razlika ja ne pokusavam da tebe ubedim da su oni najjj...bolji. Vidis sa tobom nije takav slucaj. Ti posto po to hoces da me ubedis da mislim kao ti. Meni to nije cilj. Ja za razliku od tebe nikag necu sebi dozvoliti da negiram evidentne vrednosti jednog Federera ili Rafe.

Poslednja izmena:
Eh moj ti, vidis u cemu je razlika ja ne pokusavam da tebe ubedim da su oni najjj...bolji. Vidis sa tobom nije takav slucaj. Ti posto po to hoces da me ubedis da mislim kao ti. Meni to nije cilj. Ja za razliku od tebe nikag necu sebi dozvoliti da negiram evidentne vrednosti jednog Federera ili Rafe.

pa zasto onda gubis vreme navijajuci za djokovica? ;D

Hajmo NOLE!

ng-n50654.jpg

Nije poenta navijati za nekoga ko je najbolji, ako ti se ne svidja. Mozda ti se svidja neko vise, necija druga igra ili licnost!!! Sta me briga sto ima neko bolji od nekoga za koga ja navijam...... to nisu pravi navijaci. Kad cujem nekoga ja navijam za Federera i Serenu... onda mi je sve jasno.

Nije poenta navijati za nekoga ko je najbolji, ako ti se ne svidja. Mozda ti se svidja neko vise, necija druga igra ili licnost!!! Sta me briga sto ima neko bolji od nekoga za koga ja navijam...... to nisu pravi navijaci. Kad cujem nekoga ja navijam za Federera i Serenu... onda mi je sve jasno.

Da navijam za Serenu ne za Jelenu,Anu...
Da navijam za Svajcarca pa nek je daleko najbolji ne za mog Srbina onu dusicu od momka.mladog covjeka koji tek treba da postize ono sto je Federer vec postigao...
Taman tolika je razlika i u godinama starosti i igranja tenisa...
JaNkOvic FaN...Svaka ti je je ka Njegosu...:klap::manikir:

Poslednja izmena:
Idem tamo gde me moje, navijacko :heart: vodi, zato svim :heart:NOVACE bravoooooo. Samo tako sokole a kome smetas ako postoje takvi nek ne dolaze na nasu temu. Pitam se sto te gledaju? Ja, kad mi neko ili nesto smeta okrecem glavu, zazmurim zatvorim usta i zapusim usi. Ljubi te majka:super::super:si:klap::klap::klap:

Do sada se nole prosetao,imao je super zreb.Sa Congom ce biti gusto,igra odlicno.

Mirko,Igra i Novak odlicno Vidno je poboljsao svoju igru, nova pomoc u vidu trenera...
Kad mu ne prodje prvi servis tu je drugi i za as....Mene ako nesto brine prije meca
Novak,Conga,to je Novaku teniseri tipa Conge ne odgovaraju...Tu moze da pomogne da Novak ima publiku na svojoj strani...Conga se raskace uz pomoc po kojeg svog dobrog poena i dize publiku ...To ne bih voljela da se desi ...Inace mislim da ce da pobijedi NOVAK...Iskreno mu zelim POBJEDU...:heart::heart::heart:

Mirko,Igra i Novak odlicno Vidno je poboljsao svoju igru, nova pomoc u vidu trenera...
Kad mu ne prodje prvi servis tu je drugi i za as....Mene ako nesto brine prije meca
Novak,Conga,to je Novaku teniseri tipa Conge ne odgovaraju...Tu moze da pomogne da Novak ima publiku na svojoj strani...Conga se raskace uz pomoc po kojeg svog dobrog poena i dize publiku ...To ne bih voljela da se desi ...Inace mislim da ce da pobijedi NOVAK...Iskreno mu zelim POBJEDU...:heart::heart::heart:

Dukice :)...
Navijacemo zajedno...
Ono sto me smiruje je da ce ostati odmoran i imati vremena da poradi na mentalnoj strani.

Idemo MAJSTORE...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back