Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ybte dosta je vise....Otisao da zivi negde drugde i sta sad???Jaka stvar pa svako trazi mesto gde ce mu biti bolje...Zasto bih ja na primer sedeo u Srbiji ako ce mi negde biti bolje?Mislim da o tome ne treba da se raspravlja...

Pa ja ga ne zovem patriotom....Igrace ne gledam po tome dal su patriote ili ne niti me je to ikad zanimalo...Svako od njih igra za sebe a ne za drzavu...

Ja isto tako...ako mi se svidja neki teniser kao igrac, pojava ili kako vec, ne zanima me iz koje je drzave i za koga igra...ako hocu da navijam za Rogera, ne interesuje me da li je Svajcarac ili Srbin ili sta vec...vec on kao pojedinac...ali 90% ljudi kod nas koji nemaju pojma o tenisu, poceli su da prate od nedavno, jer nam je tenis na iznenadjujuce visokom nivou (Djokovic je najbolji srpski teniser ikada iako takvih sa 3. pozicijom i 1 grand slam titulom je bilo u teniskoj istoriji na stotine, ali bukvalno na stotine), sad dizu u nebesa Noleta i neprestano izmisljaju i lazu po ovom forumu, preuvelicavaju...itd. a on u stvari zivi u inostranstvu, uziva lovu i sve sto ide uz to, boli ga dupe za Srbiju isto kao i za Madjarsku ili neki trecu zemlju...igra za reprezentaciju jer ima cist profit od toga...

Ja isto tako...ako mi se svidja neki teniser kao igrac, pojava ili kako vec, ne zanima me iz koje je drzave i za koga igra...ako hocu da navijam za Rogera, ne interesuje me da li je Svajcarac ili Srbin ili sta vec...vec on kao pojedinac...ali 90% ljudi kod nas koji nemaju pojma o tenisu, poceli su da prate od nedavno, jer nam je tenis na iznenadjujuce visokom nivou (Djokovic je najbolji srpski teniser ikada iako takvih sa 3. pozicijom i 1 grand slam titulom je bilo u teniskoj istoriji na stotine, ali bukvalno na stotine), sad dizu u nebesa Noleta i neprestano izmisljaju i lazu po ovom forumu, preuvelicavaju...itd. a on u stvari zivi u inostranstvu, uziva lovu i sve sto ide uz to, boli ga dupe za Srbiju isto kao i za Madjarsku ili neki trecu zemlju...igra za reprezentaciju jer ima cist profit od toga...

Ana je najuspesnija.

Ne mogu bas da se porede singl i dubl titule ali jedna singl titula vredi visestruko vise nego dubl (dubl je sprdnja, niko od ozbiljih igraca ne igra dubl aktivno). Pa Zimonjic ne bi mogao da udje ni medju prvih 50 igraca na ATP turu...

Ne secam se da ste se ogradili samo na singl

haha a Sampras? :D :D :D

Sampras je na desetine titula iza njih ukupno,za singl mu Gren Slem titule niko ne spori (ogradjujem se samo na njih)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back