Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I, dobri moj Borise, objasni Grizzly-ju da ti ne treba mnogo da vidis ko je neznalica a ko ne, da mu ja ne izvlacim primere njegovog brecanja kad bi neko nov pljunuo po RF-u, jer ih ima dva miliona...
Takodje, pitaj ga zna li onu crnogorsku "obraza nema, gu*ici se ne boji"... ili sirom sveta cuvenu o ku*vi i postenju...

Poslednja izmena od moderatora:
Da, citirala sam ga i složila se s njim u poslednjoj rečenici ( zbog iste sam ga citirala)...moj stav je da Novak nije teniser ranga Nadala i Federera i da je i onaj grand slam što j osvojio u Australiji bio čista sreća.

Možeš da se slažeš ili ne slažeš sa mnom.

Kraj priče.:cool:

Onda je nesporazum. Predlazem ti da ubuduce blodujes ono s cim se slazes, ako se ne slazes sa celim postom, evo ko ja sad :)

Pominjala je i Jelena, ali o tome se ne priča...Ne mora da znači da je mislio na njih...U afektu čovek svašta lupi...

Nije Novak kriv, sta mislite koliko ga ćale pritiska ?
Zar ne vidite, da covek ne igra opusteno.Nije on u grču zbog novca, ima nešto što mu iznutra smeta. Ko je uložio i koliki novac oko organizacije Atp turnira u Beogradu ?

Prognoza moja je da ako neke stvari ne postavi na svoje mesto, tonuce jos dublje na Atp listi, na zalost.

Off.
Ne vidim direktnu uzročno-posledičnu vezu broja postova i informisanosti za određenu temu. Svako počinje sa 0 ( nula ) postova ili su velikani počeli sa više od 1000 ?

Poslednja izmena:
novak očigledno ima problem....čini mi se da ćale mnogo pritiska ovog našeg zlatnog dečka i ja bi mu ybala sve po spisku da je moj ćale...i to tri puta dnevno, pre nego što sedne za sto.
oko nadala svi igraju piprevku, bre, cela porodica....a roditelji naših tenisera su užasni (možda samo majka jelenina jeste normalna - ovi ostali su za bromazepam ili nešto jače).

Nije Novak kriv, sta mislite koliko ga ćale pritiska ?
Zar ne vidite, da covek ne igra opusteno.Nije on u grču zbog novca, ima nešto što mu iznutra smeta. Ko je uložio i koliki novac oko organizacije Atp turnira u Beogradu ?

Prognoza moja je da ako neke stvari ne postavi na svoje mesto, tonuce jos dublje na Atp listi, na zalost.

Off.
Ne vidim direktnu uzročno-posledičnu vezu broja postova i informisanosti za određenu temu. Svako počinje sa 0 ( nula ) postova ili su velikani počeli sa više od 1000 ?

Dragi Boro,

Da ste čitali moje ranije postove znali bi da sam ja to isto rekla što i vi...Slažem se u potpunosti....Iz poštovanja prema Đokoviću, ne želim da komentarišem ono što je evidentno već oko pola godine i malo više...Ima ko će o tome da brine i bez mene i mojih komentara...A ja mu želim kako god da odluči i uradi uspe u onome što je zamislio...

Dragi Boro,

Da ste čitali moje ranije postove znali bi da sam ja to isto rekla što i vi...Slažem se u potpunosti....Iz poštovanja prema Đokoviću, ne želim da komentarišem ono što je evidentno već oko pola godine i malo više...Ima ko će o tome da brine i bez mene i mojih komentara...A ja mu želim kako god da odluči i uradi uspe u onome što je zamislio...

Draga Giovanna,

nisam zeleo da ispadne copy/paste, vec sam regaovao impulsivno. Nisam citao, iskreno, sve replay-eve od prve stranice. Decko je mnogo dobar , pametan ( vidi se iz interviewa posle meca) i sve radi iz srca. Jednom u 50 godina nam se desi nesto lepo, a mi kakvi smo, odma sasecemo u startu. Tolika alavost caleta, pa to nije normalno. Jeste da su mnogo ulozili u njega, ali zar ne vide da ce da se slomije.

Pozdrav.

Kaže meni moja majka danas u svađi, na konstataciju da bih se pre udala za Švajcarca (misleći na stranca) nego za Srbina, jer ne mogu da shvatim da roditelji upropašćavaju svoju decu kontrolišući ih do smrti...Moja majka kaže..Bolje neudata nego švajcarca, oni što zarade troše na sebe, deca ih ne interesuju,na moje bolje i to nego da ih roditelji stvore i unište...bojim se da to rade i Novaku...Ali dobro, nije Novak glup, zna on šta mu je činiti, nadam se...

Poslednja izmena:
novak-djokovic-3.jpg

Posetiocima moga bloga ova pjesma je poznata, napisala sam je davno, a sad zelim da je podijelim sa Vama. :) :) :)

MOJA VEZA SA NOVAKOM

Tvoje su ruke
Polarna svjetlost,
Ogledalo vrha svijeta.

Tvoje su ruke
Golfska struja,
Planetu morima obilaze.

Tvoje su ruke
Vulkanska lava,
Koju uspjesno gasis.

Tvoje su ruke
Upletene u granje,
Vjetrova sustecih.

Tvoje su ruke
Te sto sunce vade,
Iz dubina okeana.

Tvoje su ruke
Casa hladne vode,
Kad se u pustinji,
Izgube osobe mile.

Poslednja izmena:
Poraz Novaka i Marka Đokovića u prvom kolu dubla u Umagu

00006957.jpg

Braća Đoković, Novak i Marko poraženi su večeras od Italijana Potita Staračea i Fabija Fonjinija sa 2:0 (6:0, 7:5) u meču prvog kola dubla na turniru u Umagu. Novak Đoković, četvrti teniser na ATP listi, ove godine ne igra singl u Umagu, jer, kako je rekao, želi što bolje da se spremi za seriju turnira na severnoameričkom kontinentu.
Turnir u Umagu igra se za ukupni nagradni fond od 450.000 evra.

http://sportal.rs/news.php?id=6957

ne znam...pregovori su u toku i kaže da trenutno ne postoje bolji teniski stručnjaci od ovih sa kojima pregovara...
kako god, mislim da će nastaviti ono što je započeo u Majamiju ;)

И ја...
Искрено мислим да од Вајде нема више ништа за научити...руку на срце до сада је урадио свој посао како је и требао али за даљи напредак трба неко други.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back