Zasluzena pobeda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto govorim o Novaku...govorim iz najbolje namjere...![]()
Kisela Bombona Za dobrim konjem prašina se diže!
Misliš da o Nadalu i Federeru, ne pišu svašta...Pišu samo mi nemamo uvid šta...To je sasvim normalno...
Ps: Ne veruj svemu što pročitaš u novinama...
A sto se ti cimas oko necega sto pisu novine kojima u zaglavlju stoji da su tabloidi?...
Njihovo je da prodaju senzacionalizam...
A i to je ono sto ide uz popularnost... pa ti pokazi koliko si mentalno jak...
Takve novine ne bi ni postojale da ne postoje ljudi koji ih kupuju, uvek zeljni toga da slavnog vide u blatu...
Ето видите да није НОЛЕ једини отишао из своје земље или града.
Разлика је у томе што је НОЛЕ отишао да нађе боље услове а други да задрже ЛОВУ.
Kisela Bombona Za dobrim konjem prašina se diže!
Misliš da o Nadalu i Federeru, ne pišu svašta...Pišu samo mi nemamo uvid šta...To je sasvim normalno...
Ps: Ne veruj svemu što pročitaš u novinama...
И још једна ствар је да људи у ствари немају представу колике су Швицарци ПАТРИОТЕ.
Они неће да провоцирају и прљају име човјека који им СВЈЕТЛА образ широм свјета.
То је само један показатељ гдје је наш ниво.
Па код нас је само ТАБЛОИД и трач забаван и најбоље продаван.
Срамота ме је некада тога.
Једног НОЛЕТА који је толико тога урадио за СРБИЈУ тако прозивају!!!
Нека им је на образ...и још нешто...ИМА БОГА!
Све се враћа,све се плаћа.
ИДЕМО НОЛЕ!!!
Hoces li nam obrazloziti sto tako mislis. Moram da te ispravim, on nikad nije dominirao, to radi Federer i Nadal ponekadDjokovic je vec duze vreme u svetskom vrhu i najverovatnije ce tako ostati naredne dve, tri godine. Do kraja godine ce biti cetvrti, verovatno i sledece, vrlo dugo ce biti u TOP 10.
Da, obrazložiću.Чудно...
НОЛЕ је већ три године међу прва 4 играча СВИЈЕТА.
То не треба заборавити.
Kvota 1.25 da ce do kraja godine ispasti iz prvih 10.
Ma ocajan je, nije on teniser za najvise domete.
Bilo pa proslo, pojavice se neko bolji, necemo da kukumavcimo sad.
I ja ovo mislim.
Mislim da Nole nije teniser koji može dugo da dominira teniskom scenom.
Da, obrazložiću.
Daleko od toga da je Nole loš, pa u TOP 5 je, ali ja mislim da će on teško osvojiti još neki od većih turnira...vidite i sami da se lakše zamara od ostalih, ako nije dooobro spreman, gubi i od četrdesetog sa ATP liste...jednostavno, momak fizički nije baždaren kao Nadal ili Federer...uostalom i sam je rekao da njegovo telo nije kao telo Nadala...o on sam je svestan da su bolji od njega.
Gde sam ja napisala da je očajan?
Molim te, ne ubacuj mi reči u usta.
Jasno sam definisala šta mislim o njegovom igranju tenisa.![]()
Zar nisiJa bas mislim da jesi
![]()
Novak?
Ne znam, trebalo bi da sam žensko, ali ako budu se desile promene i počnem da ličim na muškarca, ako postanem Novak javljam...
![]()
![]()
Da, citirala sam ga i složila se s njim u poslednjoj rečenici ( zbog iste sam ga citirala)...moj stav je da Novak nije teniser ranga Nadala i Federera i da je i onaj grand slam što j osvojio u Australiji bio čista sreća.Citirala si wujaymarkoff-ov post i rekla si da tako mislis. Ne bih ga bzv stavljao da nije tako.
Da, citirala sam ga i složila se s njim u poslednjoj rečenici ( zbog iste sam ga citirala)...moj stav je da Novak nije teniser ranga Nadala i Federera i da je i onaj gremslem što j osvojio u Australiji bio čista sreća.
Možeš da se slažeš ili ne slažeš sa mnom.
Kraj priče.![]()