*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odabrao si odlichan avatar![]()
A da dobar je...To je bila moja reakcija kad je Novaka poceo da boli stomak![]()
![]()
ma nije ga boleo, folirao se kao i uvek...ne kaze Rodik dzabe da "Djokovic uvek boluje od 16 bolesti"![]()
Folirao se?![]()
pa zabolego ga je bas kad je krenuo da gubi...
Ma ne mogu da verujem...Nema razloga...
A da dobar je...To je bila moja reakcija kad je Novaka poceo da boli stomak![]()
![]()
pa to mu je vec neki 20. put za prethodne 2, 3 godine da se tako folira kad mu nestane daha...prosle godine na AO su ga posteno iskritikovali Rodik, Federer, Mats Wilander i mnoga jos velika imena...ne verujem da je bez razloga...nije to neka opsta zavera protiv djokovica kao sto njegovi fanovi vole da predstave, vec jednostavno cinjenica...kilavko je on sto se kondicije tice...
Cujem jeo je neke testenine pre meca, pa zbog toga, bas nema srece u tim 1/4 finalima![]()
bice da mu je conga sipao ricinus u testeninu...ne bi me cudilo i kad bi to izjavio kao izgovor...posto nema na sta se nije vadio...a ne znam da je i jednom posteno priznao da je izgubio jer ga je protivnik nadigrao...to je ipak ispod ponosa njegovog...
Dobar ti ovaj potpis, Safinov citat![]()
aha, to mnogo govori o 'nekim igracima' ...mislim da je to Safin izjavio u Parizu na oprostajnom govoru B)
Ne verujem da je mislio na onog na kog ti mislis![]()
za Djokovica vazi ona izjava Marata Safina..."kad osvojis jedan Grand Slam to je mozda slucajno, a 2 to vec nesto govori"![]()
Nisam neki velik Novakov fan, ali to nije bilo slucajno... ima on igru da osvoji jos par, ali je nekoristi.... sam je kriv!
ako cemo tako ima i Has igru (mnogo bolju), i Blejk, i Gonzales, Rodik...svi oni su talentovaniji i imaju bolje udarce, imali su kvaliteta da postignu vise, ali nisu...na kraju je ipak rezultat ono sto se broji...
ako cemo tako ima i Has igru (mnogo bolju), i Blejk, i Gonzales, Rodik...svi oni su talentovaniji i imaju bolje udarce, imali su kvaliteta da postignu vise, ali nisu...na kraju je ipak rezultat ono sto se broji...
Tachno, rezultat se broji, Nole je treci na ATP listi, malo li je?
Da li moze vishe , videcemo, zavisi prvenstveno od njega, talenat poseduje, zavisi da li ce ga nadograditi i postici vishe, pokazao je da moze, da igra lep tenis, zabrljao , to je realnost, ali vreme ce pokazati.
Verujem da moze i zeli da bude mnogo bolji, i navijacu za Noleta uvek
Nadam se da ce popraviti servis i josh dosta toga i zasluzeno stici na mesto br. 2, svojom igrom, verujem u to![]()
Hesse, hesse.....![]()
pa hocu da kazem zasto bas za djokovica je rekao to? kako ima respekt za federera, uvek sve najlepse!