*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Ej bwe, shta je tebi i Matejanibojana%...Molim Boga pratim znakove nesto mi govori da ce tvoje Noletovo kolce opet da zaigra...Mojne mi stajes na muku...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej bwe, shta je tebi i Matejanibojana%...Molim Boga pratim znakove nesto mi govori da ce tvoje Noletovo kolce opet da zaigra...Mojne mi stajes na muku...![]()
Ej bwe, shta je tebi i Matejania ti samo prati znakove i sve ce biti ok
![]()
Bojana mila moja, Dusku citiras a meni se obracas. Sta ti je?
Danas nema Noletovog "kolceta", izgubio je mech, zasluzeno.
Igrom koju je danas prikazao nije zasluzio pobedu, iako ni Conga nije nishta pokazao, dobio je mech zahvaljujuci Noletovoj nikakvoj igri.
No, idemo dalje, Noletovi navijachi su uz njega, mada smo razocharani njegovom danashnjom igrom.
Nole je sam sebe pobedio, ali ima josh turnira, nadam se i verujem da ce mu ovo biti dobro iskustvo i da ako zeli da napraduje u igri, mora vishe da se potrudi , mesto na ATP listi je nebitno, ja lichno bih vishe volela da bude treci ali da igra mnogo, mnogo bolje.
Ajde Nole, mozesh ti, ne gubi veru u sebe, kao shto ni tvoji navijachi ne gube veru u tebe![]()
da, da, Tsonga sad ima vec zavidnih 5:2 protiv Djokovica, a to pokazuje nesto...nije bas da je Nole sam sebe pobedio, budite malo objektivni![]()
Šta da se radi... Nije mu baš trebao stomačni virus, da nije bilo toga rezultat bi bio drugačiji.... Ništa, više sreće drugi put...
Ja njemu njegovim recnikom![]()
http://76.img.v4.skyrock.net/762/novak-djokovic7/pics/
:heart::heart::heart:
bojana% i Duska pozdrav za sve Novakove navijace a posebno vamaste. U Pariz sam stigla kasno sinoc, eurostar iz Londona bio u zakasnjenju pa sam odmah otisla videti svoje unucice. Sad spremna za pisanje da damo posla za Hesse, jer on kad je zatecen ispravlja greske gramaticke. Pa dacemo mu to zadovoljstvo ako nema drugog posla. Ja sam navijac Novakov uvek ne samo kad pobedjuje.
![]()
Bas steta da je Novak imao problema sa stomakom u tako vaznom mecuTrebalo je da bude bolji mec
![]()