Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas nema Noletovog "kolceta", izgubio je mech, zasluzeno.
Igrom koju je danas prikazao nije zasluzio pobedu, iako ni Conga nije nishta pokazao, dobio je mech zahvaljujuci Noletovoj nikakvoj igri.
No, idemo dalje, Noletovi navijachi su uz njega, mada smo razocharani njegovom danashnjom igrom.
Nole je sam sebe pobedio, ali ima josh turnira, nadam se i verujem da ce mu ovo biti dobro iskustvo i da ako zeli da napraduje u igri, mora vishe da se potrudi , mesto na ATP listi je nebitno, ja lichno bih vishe volela da bude treci ali da igra mnogo, mnogo bolje.
Ajde Nole, mozesh ti, ne gubi veru u sebe, kao shto ni tvoji navijachi ne gube veru u tebe:)

Danas nema Noletovog "kolceta", izgubio je mech, zasluzeno.
Igrom koju je danas prikazao nije zasluzio pobedu, iako ni Conga nije nishta pokazao, dobio je mech zahvaljujuci Noletovoj nikakvoj igri.
No, idemo dalje, Noletovi navijachi su uz njega, mada smo razocharani njegovom danashnjom igrom.
Nole je sam sebe pobedio, ali ima josh turnira, nadam se i verujem da ce mu ovo biti dobro iskustvo i da ako zeli da napraduje u igri, mora vishe da se potrudi , mesto na ATP listi je nebitno, ja lichno bih vishe volela da bude treci ali da igra mnogo, mnogo bolje.
Ajde Nole, mozesh ti, ne gubi veru u sebe, kao shto ni tvoji navijachi ne gube veru u tebe:)

da, da, Tsonga sad ima vec zavidnih 5:2 protiv Djokovica, a to pokazuje nesto...nije bas da je Nole sam sebe pobedio, budite malo objektivni ;)

da, da, Tsonga sad ima vec zavidnih 5:2 protiv Djokovica, a to pokazuje nesto...nije bas da je Nole sam sebe pobedio, budite malo objektivni ;)

Mislim da sam sasvim objektivna, po meni je nebitan skor izmedju Noleta i Conge(to nishta ne pokazuje), vec kako Nole igra, a danas nije nishta pokazao.
I dalje stojim iza toga da je Nole danas sam sebe pobedio, ne podcenjujuci nimalo Congu, niti zelim da pravdam Noleta i njegovu danashnju, opet ponavljam strashno loshu igru, nisam mogla da verujem dok sam gledala da Nole moze tako katastrofalno da greshi, da nema u njemu onog zara za pobedom, da pravi pochetnichke greshke, ali opet navijam za njega i verujem u Noleta.
Zar to nije objektivnost?
Ja pishem ono shto mislim, realno i sasvim objektivno, ali i dalje sam navijach Noleta, a ti ne pokushavaj da na kao fin nachin provocirash i omalovazavash Noleta, i pisacu ovde i kad Nole gubi i kad pobedjuje, napred Nole:D
ps.pokushaj i ti da budesh objektivan, ja sam napisala da je Federer velemajstor u tenisu i chestitala na pobedi:)

Ja njemu njegovim recnikom ;)

Drzim te za rijec...
Odgajana sam i zivim u okruzenju gdje se covjek drzi za datu rijec...
Znam da se postovanje na Re..Novak Djokovic poboljsava samo se ti drzi date rijeci...

Sad o NOVAKOVOM mecu sa Congom...Kondicija je jedan od nedostataka Noletovoj igri...Agresivnost u malim kolicinama...Nije imao svoju prepoznatljivu igru...Tegobe bi bile manje bitne, ma da su bile vidne, da mu je uspjelo da dodje do njegove igre...Conga je dobro iskoristio sve ovo sto sam nabroila...Nije ni njegova igra na zavidnom nivou...Tesko dace postici nesto vise od ovog sad...
Ima Novak vremena i volje ima znanja i iskustva ...
Vrijeme da raduje svoje navijace tek dolazi...:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
Mislio sam da postavim intervju na engleskom, al kako ima onih koji engleski ne znaju, preveo sam na naški, tako da mi ne zamerite ako se potkrala neka greška :D

Q. Koji je bio problem sa tvojim zdravljem?

NOVAK DJOKOVIC: Pa, prvo, želeo bih da čestitam Džou, igrao je odličan meč. Zaslužio je da pobedi.

Ma žalost nisam mogao da igram igru koju sam želeo u toku četvrtog i petog seta. Ne želim da tražim izgovore za moj poraz, ali išao sam da povraćam i pre meča sam imao proliv. Grozan osećaj.

Ovo je bio sjajan turnur za mene, a ovo je loš način da se završi - tako što ne mogu fizički da izguram celi meč.

Q. Da li je u pitanju nešto što si pojeli?

NOVAK DJOKOVIC: Jeo sam uobičajeno kao svaki dan. Mislim, Nisam jeo škampe ili nešto slično. Jeo sam testenine.

Možda, ne bih znao. Šteta.

Q. Da li si se prisećao prošlogodišnjeg meča kada si predao?

NOVAK DJOKOVIC: Ne. Ne. Ne.

Q. Kada si počeo da se osećaš loše??

NOVAK DJOKOVIC: Kao što sam rekao, imao sam malo problema sa stomakom čak i pre meča. Međutim baš mi je pozlilo nakon završetka trećeg seta. Jednostavno - nisam mogao da izdržim.

Posle dva gema morao sam da odem u toalet. Nije mi bilo druge inače bih povratio na terenu. Morao sam tada da odem.

Q. Imaš li povredu noge ili tako nešto?

NOVAK DJOKOVIC: Ne. Gledajte, kada izgubite dosta tečnosti i vaš motor baš ne radi kako treba, tako sam se osećao. Noge su mi bile teške u četvrtom, posebno u petom setu. Nisam uspeo da ga šetam po osnovnoj liniji i to je bio glavni problem. Servirao je odlično i to mu je podiglo samopouzdanje da bude agresivniji.

Loša sreća.

Q. Kako misliš da će Conga igrati protiv Rožera Federera?

NOVAK DJOKOVIC: Ne znam i ne zanima me.

Q. I dalje si odigrao par odličnih poena u četvrtom i petom setu. Kako bi ocenio svoju igru u četvrtom i petom setu?

NOVAK DJOKOVIC: Kao što sam rekao, nisam mogao da se krećem dobro. Nisam mogao sebe fizički da uključim u udarce. Ne bih mogao zaista da ocenim svoju igru u četvrtom i petom setu.

Više je bilo kao, ok, ostani na terenu i nadaj se da će on napraviti grešku. To je bila manje-više cela filozofija.

Sve u svemu, mislim da sam u toku celog turnira igrao dobro, čak i danas, igrao sam dobar tenis. Malo sam razočaran zbo poraza jer mislim da sam danas mogao da pobedim sa svojom igrom.

Ali život ide dalje, tek je početak sezone.

Q. Da li si pomišljao da odustaneš?

NOVAK DJOKOVIC: Ne, ne. Nisam razmišljao o tome.

Q. Bićeš drugi ukoliko Marej ne osvoji turnir. Da li ti je to važno?

NOVAK DJOKOVIC: Pa, za mene je važno da na turniru stignem što je dalje moguće. Imao sav velike ciljeve ovde jer sam se osećao dobro, igrao sam dobro i bio sam pun samopouzdanja na terenu, a onda se desilo ovo. To je najveće razočarenje.

Nisam mislio o poziciji na listi. Ako se desi - dobro je. To je nešto što sam čekao već godinama. Ali to definitivno moram da zaslužim.

Nisam mislio o poziciji na listi. Ako se desi - dobro je. To je nešto što sam čekao već godinama. Ali to definitivno moram da zaslužim
Ovo je sushtina, da treba da zasluzi da bude br. 2 na ATP-listi.
To je ono o chemu sam pisala, meni nije bitno koji je Nole na listi, vec da dobro igra i time zasluzi mesto koje mu pripada.
Ovom svojom rechenicom je Nole pokazao koliko je velik kao chovek i da mu nije potrebno niti zeli da mu je "poklonjeno" drugo mesto.
Bez obzira na okolnosti, i da li ce biti 2-gi, moje mishljenje je da ga je zasluzio, bez obzira na danashnji poraz.:D

1790294614_3.gif

:hej::vatromet:

:heart::heart::heart:

Djokovic prosle godine ga udarila suncanica u autrasliji, ove dobio proliv, sta ce biti sledece, hemoroidi? ...pa on uskoro nece imati sta da smisli za izgovor sve je ispucao vec...nije Rodik dzabe rekao da Djokovic uvek boluje od 16 bolesti :D :D :D

:rtfm:Ne BIH zelela da "nesportskim" navijacima pada na pamet zbog toga sto je Novak izgubio, nedolazim na forum. Za mene je Novak pre svega dobar covek, a to je danas veliko pa i dobar igrac. Ne smeta mi da na forum-Tenis dodjem i kad Novak gubi. Ja nisam navijac samo u pobedama. Ljubilac sam dobrog tenisa, igrao Federer, Nadal, Novak.....
Tenis pratim iz doba Pilica, Jovanovica, Bjorga, Lendela Makenroa, Konorsa Noe... i mnogih drugi da ih ne nabrajam a neznam da li to nesto govori svakom gledajuci vase godine. To vam dovoljno govori koliko to traje, da vam nepricam da poznajem tenis jer ja to najbolje znam koliko.

Poslednja izmena od moderatora:
bojana% i Duska pozdrav za sve Novakove navijace a posebno vama:heart::heart::heart: ste. U Pariz sam stigla kasno sinoc, eurostar iz Londona bio u zakasnjenju pa sam odmah otisla videti svoje unucice. Sad spremna za pisanje da damo posla za Hesse, jer on kad je zatecen ispravlja greske gramaticke. Pa dacemo mu to zadovoljstvo ako nema drugog posla. Ja sam navijac Novakov uvek ne samo kad pobedjuje.:cmok2::cmok2::cmok2:

:ok::ok::ok:DOBRODOSLA Zajedno smo jace...:telefon::manikir::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back