Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.494
Окачио сам клип с детаљним прегледом тежине противника при освајању ГС за сву тројицу. Јасно ко дан. Тачка.
To bi zahtevalo da Mackoni poseduje analiticke sposobnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Окачио сам клип с детаљним прегледом тежине противника при освајању ГС за сву тројицу. Јасно ко дан. Тачка.
Nista tebi nije jasnoОкачио сам клип с детаљним прегледом тежине противника при освајању ГС за сву тројицу. Јасно ко дан. Тачка.
Vakcina je nesto drugo, tu je u pitanju mnogo vise od politickog stava.Лични став је био и да се не цијепи, лични став је имао и Чавић... Нисмо дјеца.
I dalje ni rec nisi napisao o protivnicima?Naveo si protivnike i rekao kako je imao srece sa zrebom. Covek ti je onda objasnio sta znaci "zreb" i umesto da se izvinis ti onda kazes kako termin nije bitan. Toliko nisko ne padaju ni radikali![]()
Jel tako da su najtezi ikada? Rece covek koji nema niti jedan smislen post na temiTo bi zahtevalo da Mackoni poseduje analiticke sposobnosti.
I dalje ni rec nisi napisao o protivnicima?Jel tako da su najtezi ikada?
![]()
Rece covek koji nema niti jedan smislen post na temi![]()

Ne moze, ali moze da na srecu / slucajnost osvoji dva 2 GS zahvaljujuci tomePa pazi ne moze da Novak kontrolise koje sa druge strane mreze. Ako ti to nije jasno ne znam sta da ti kazem.
A ni to nisi razumeo... Statistika nije sve.Rece covek koji hoce da poredi GOATs u timskom i individualnom sportu
Ne brukaj se.
Ne moze, ali moze da na srecu / slucajnost osvoji dva 2 GS zahvaljujuci tomeA nije da nije imao srece i ranije (Anderson, Marej i slicni pacijenti u finalima)
![]()
A ni to nisi razumeo... Statistika nije sve.
Ne smeta mi ali je istinaDa li ti smeta sto je Roger imao srecu da osvoji jedan jedini RG zahvaljujuci Soderlingu?
Uticaj na sport, uticaj na popularnos u svetu, karakter, ponasanje van terena i slicno...to sve se racuna u GOAT debati a ne samo brojevi.Razumeo sam ja tebe odlicno bez brige...ne nije statistika sve bitna je "leprsavost" igre jel' tako?![]()
Uticaj na sport, uticaj na popularnos u svetu, karakter, ponasanje van terena i slicno...to sve se racuna u GOAT debati a ne samo brojevi.
Zajedljivost te nece daleko odvestiDa znam sve se to racuna i to od onog momenta kad Federer nije imao najvise GS titula....da da. Znam kolega ne brini. Do tada su brojevi bili bitni.![]()
Zajedljivost te nece daleko odvesti![]()
Koje crne cinjenice? Po meni je Federer pre GOAT nego Nadal na primer, iako ovaj ima vise turnira i GS a medjusobni skor tek katastrofa....Samo konstatujem cinjenice kolega![]()

Koje crne cinjenice? Po meni je Federer pre GOAT nego Nadal na primer, iako ovaj ima vise turnira i GS a medjusobni skor tek katastrofa....![]()
Medvedev ispao u prvom kolu.
Sad ce polufinale Nole i Alkaraz/Cicipas da bude finale pre finala.
Eto kakvu su budalastinu napravili sa zrebom.
U drugom delu sad najjaci moguci mec je Siner - Rune.
Ima, vecina tih ravnozemljasa su antivakseri i fanaticni ljubitelji Noloa. Ima neka tajna vezaPa to je odlicno sto je tebi GOAT. Nekom liku sto je visok metar i zilet je recimo Muggsy Bogues NBA GOAT. To je divno i imate pravo na to ali ne znaci da je tako. Ima i likova sto misle da je planeta zemlja ravna.
Jbga.

Neko je napisao da je Zecu do.pizdeo sa tim istresanjem i da mu je viknuo : "Igraj vise, u ku.ac" nesto u tom stiluПокушао је и на духовит начин „извадити флеке” за онај испад у Риму...
али нису то добро смислили... Ајд што сад испаде да је окружен дебилима, него је сваком иоле упућенијем у тенис потпуно јасно да се римско: „Који ћете ми к..., сам проналазим решења”, сасвим сигурно није односило на урме или банане него на савјете око игре што, наравно, знамо да сви то раде, али знамо и да то није дозвољено...