Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar je bio Novak sinoc. :ok:

Vidi se da mu se vratila volja za zivotom, osmeh na lice, zelja za nadmetanjem...

Odlican je bio u drugom i trecem setu.

Retern je proradio, a na momente sto rece Mats je izgledao kao da je upalio 6. brzinu.

Trcao je na sve, bez da je ostajao bez daha... Fizicki se spremio.

Deluje kao da je ovo bio taj mec koji mu je trebao da probije led i da se vrati na pravi put. :ok:

Покушао је и на духовит начин „извадити флеке” за онај испад у Риму...
али нису то добро смислили... Ајд што сад испаде да је окружен дебилима, него је сваком иоле упућенијем у тенис потпуно јасно да се римско: „Који ћете ми к..., сам проналазим решења”, сасвим сигурно није односило на урме или банане него на савјете око игре што, наравно, знамо да сви то раде, али знамо и да то није дозвољено...

Покушао је и на духовит начин „извадити флеке” за онај испад у Риму...
али нису то добро смислили... Ајд што сад испаде да је окружен дебилима, него је сваком иоле упућенијем у тенис потпуно јасно да се римско: „Који ћете ми к..., сам проналазим решења”, сасвим сигурно није односило на урме или банане него на савјете око игре што, наравно, знамо да сви то раде, али знамо и да то није дозвољено...
Neko je napisao da je Zecu do.pizdeo sa tim istresanjem i da mu je viknuo : "Igraj vise, u ku.ac" nesto u tom stilu :D Ja bih mu to rekao cim bi prvi put poceo da glumi majmuna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back