Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvijek su postojali oni koji su zivjeli dobro i bolje od ostalih...i ne znam sta je tu nevjerovatno kada cujete takvu pricu...

@Tema
Nole je dosao u goste kod Rodzera... Sta god da uradi Rodzer u finalu...bice pravi domacin:D
Naravno, svi znate sta ce da uradi...da produbi kompleks koji Novak ima od njega... Nemojte mi reci da nema...jer ne bi dolazio u Bazel da nije tako...
Nesto ne vidim Rodzera u Beogradu... Naprotiv...prije ce otici u Estoril, nego u Beograd...:D

P.S. I dalje ne znamo da li Novak moze do finala:D :hahaha1:

P.P.S. @duska.vodolija
Duska, iduci put reci Urosu da ne lupa vratima...:D

Mozda pita ciji je tata najbolji...Dal od Federera ili od Novaka i Rafe...:think:

Urose, ja tipujem Novakovog tatu.
Ruku na stce Federerov tata je markantan krupan buckast nada sve kulturan umjeren osjecajan.
Rafaelov isto moj tip da ne nabrajam.Rafa ga rijetko vodi na svoje meceve hoce covjeka srce da okine,ma da se cudim sin mu igra skoro savrseno.
Naravno sa malim varijacijama koje su proizvod velikih apetita njegovog sina i njegove zelje za savrsenstvom.
Sve ovo pada u vodu kad zaigra nas lijepi NOVAK protiv njihovih sinova .Naravno sa moje tacke gledista.;):heart::heart::heart:
Ocevi su tu da se dive svojim sinovima,a ko nebi na njihovom mjestu?

Poslednja izmena:
Urose, ja tipujem Novakovog tatu.
Ruku na stce Federerov tata je markantan krupan buckast nada sve kulturan umjeren osjecajan.
Rafaelov isto moj tip da ne nabrajam.Rafa ga rijetko vodi na svoje meceve hoce covjeka srce da okine,ma da se cudim sin mu igra skoro savrseno.
Naravno sa malim varijacijama koje su proizvod velikih apetita njegovog sina i njegove zelje za savrsenstvom.
Sve ovo pada u vodu kad zaigra nas lijepi NOVAK protiv njihovih sinova .Naravno sa moje tacke gledista.;):heart::heart::heart:
Ocevi su tu da se dive svojim sinovima,a ko nebi na njihovom mjestu?

:ok: ...

Uvijek su postojali oni koji su zivjeli dobro i bolje od ostalih...i ne znam sta je tu nevjerovatno kada cujete takvu pricu...

@Tema
Nole je dosao u goste kod Rodzera... Sta god da uradi Rodzer u finalu...bice pravi domacin:D
Naravno, svi znate sta ce da uradi...da produbi kompleks koji Novak ima od njega... Nemojte mi reci da nema...jer ne bi dolazio u Bazel da nije tako...
Nesto ne vidim Rodzera u Beogradu... Naprotiv...prije ce otici u Estoril, nego u Beograd...:D

P.S. I dalje ne znamo da li Novak moze do finala:D :hahaha1:

P.P.S. @duska.vodolija
Duska, iduci put reci Urosu da ne lupa vratima...:D

Pa mozda sto je NAGRADNI FOND malo veci nego u BEOGRADU a i raspored tufnira nije bas na ruku...ili grijesim,GRIZZLY ;)...
Druga stvar...Federer je prosle sedmice potpisao novi ugovor sa LINDT-om tako da ce morati da se malo vise zalaze u SVICARSKOJ...posto ce od LINDT-a primati samo skromnih 6-8 miliona FRANAKA GODISNJE...da li ti je sada malo jasnije :).

Ma, Novak moze da pase Federerovu sljaku.

Ovaj turnir nije na SLJACI..ako nisi znala :mrgreen:...ili si slucajno zalutala u renis ;)???

Ne smaram, a zna se ko je najbolji.

Ko???

Zna se ko je najbolji,al kakve veze ima s njim Djokovicev tata?

:hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf: :ok::ok::ok:

Kako kakve? Pa, taj covek je mene muvao, a sve Novakove pobede prisvaja kao svoje. Slusala sam ga kako se trpa da nesto komentarise. Pomislila sam: "Idi, bre, ne pametuj, nisu oni klinke koje muvas a nasedaju na te zvake."

Opet ti...svoje kompleks mozes lijeciti na drugom mjestu...idi na neke trac rubrike...ovo nema veze sa NOLETOVOM dobrom naravi i njegovim tenisom ;)...

Izgleda da ce se on napasti i Stepanekove sljake. ;) Kako li ce onaj njegov otac razvratnik da reaguje.

Ipak nije ;)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back