Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj najlaksi je poznati folirant i sreckaros, a njegov otac manijak i suknjar.

Фали теби певаљко пар дасака у глави...:think:
Ето, Јелена је ружна - окет, али има пара, момка, и живот какав ти не можеш ни да сањаш (па макар до краја свог јадног живота певала по разноразним ћумезима и бирцузима, ако у опште и знаш да певаш несрећо!? Да Бог да ти се пијани маторци смрдљивог задаха сво то време у фацу уносили, и по бу.љи тапшали).

Бриши бре са овог подфорума бруко једна неваспитана! Ииишшшш,....

Potpuno si u pravu. Ja takav zivot nikada necu voditi. Ona jeste ruzna, ali ima pare, a ja sam lepa, i siromasna.

Оно што је једино овде очигледно је да ти имаш мањак кућног васпитања, и манира који једно женско биће чине дамом.
А уз све то си сајко оптерећена, како ти кажеш "ружном" Јеленом, која, узгред буди-речено, цееепа тенис! То певаљко говори само о теби као о једном малом, заједљивом, и неиспуњеном човечуљку...

Певаљка мож` да буде само певаљка, ... евееентуааално радодајка певаљка!

Pa i treba da bude favorit s obzirom kako dobro igra Novak i koliko Rafa jos uvek igra slabo...

Složio bih se da je Nadal igrao relativno slabo, ali samo do meča sa Tsongom (koji je bio favorit u meču i koji je verovatno u ovom trenutku i obzirom da se igra u Parizu možda bio i najozbiljniji pretendent za titulu) koji je dobio zahvaljujući svojem šampionskom mentalitetu, tako da su šanse fifti-fifti. Možda za nijansu na strani Djokovića.

Složio bih se da je Nadal igrao relativno slabo, ali samo do meča sa Tsongom (koji je bio favorit u meču i koji je verovatno u ovom trenutku i obzirom da se igra u Parizu možda bio i najozbiljniji pretendent za titulu) koji je dobio zahvaljujući svojem šampionskom mentalitetu, tako da su šanse fifti-fifti. Možda za nijansu na strani Djokovića.
Mislim da je otprilike tako, i da Nole ni u jednom momentu ne smetne s uma s kim igra!!!!

Aha, danas je Rafa igrao mnogo, mnogo bolje.
@Uroshe, to ti protiv uroka, kao Rafa "slab" Nole ce pobediti, he, he:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back