Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mislim nista. Par puta je pokusavao da bude zabavn, ali je bez veze. Muvao me je njegov tata, ali je taj covek mentol. Sta on misli da cu ja da padnem na njega, samo zato sto mu je sin tamo neki klinja koji udara lopticu.

Sto je za tebe bezveze,za citav SVIJET je TOP SHOW :per:...tu je vec rjec o ukusu ;).
Onda bi pored svoje izjave trebala dodati da je to sa tvoje tacke gledista ;)...mislim da te ljudi ne osudjuju vec na prvu :mrgreen:.
A,o tome sto i ako je uopste bilo nekog flerta od strane njegovog oca...sta njegova tema i on imaju sa tim :mrgreen:.
Necemo da SPAMUJEMO i prodajemo babe pod zabe nego da LIJEPO komentarisemo...zar ne ;)???

Sto je za tebe bezveze,za citav SVIJET je TOP SHOW :per:...tu je vec rjec o ukusu ;).
Onda bi pored svoje izjave trebala dodati da je to sa tvoje tacke gledista ;)...mislim da te ljudi ne osudjuju vec na prvu :mrgreen:.
A,o tome sto i ako je uopste bilo nekog flerta od strane njegovog oca...sta njegova tema i on imaju sa tim :mrgreen:.
Necemo da SPAMUJEMO i prodajemo babe pod zabe nego da LIJEPO komentarisemo...zar ne ;)???

Ja, aber ich muesste darueber sagen. Sein Fater war sehr geil und unhoefflich. Zamilsi kako sam se ja osecala neprijatno, a taj Novak nije ni prstom mrdnuo.

Izvini, ali mozes mi reci sta ti radis, kad pijes kafu sa Anom i Jelenom, i kad si upoznala Agasija itd... jos iz tvojih postova.

Ranije sam radila kao manekenka, pa sada sam Pevacica, mada ne pevam zbog decka, ali to je druga prica. Agasija sam upoznala, jer se moja Mama bavi nekretninama. Nesto su saradjivali i, eto. Je l' te jos nesto zanima?
Inace, meni su predlagali da nosi tu garderbou sto je ta ruzna teniserka kreirala, ali je mnogo ruzna pa nisam.

Ranije sam radila kao manekenka, pa sada sam Pevacica, mada ne pevam zbog decka, ali to je druga prica. Agasija sam upoznala, jer se moja Mama bavi nekretninama. Nesto su saradjivali i, eto. Je l' te jos nesto zanima?
Inace, meni su predlagali da nosi tu garderbou sto je ta ruzna teniserka kreirala, ali je mnogo ruzna pa nisam.

A u medjuvremenu si studirala u Njujorku, je l' tako?
Zeno, da li si ti normalna??? Cemu sve to?

Ja, aber ich muesste darueber sagen. Sein Fater war sehr geil und unhoefflich. Zamilsi kako sam se ja osecala neprijatno, a taj Novak nije ni prstom mrdnuo.

Aber was hat er DAMIT...alo,bist du ganz DICHT???
Was hat er mit dem Leben seines Fathers...???
Jemand von uns ZWEI hat VERSTANDNIS Velrloren ;)...aber das bin nicht ich.

Cak i da te spopadao jedan porodican covjek Novakov otac sto si ocekivala da uradi Novak?Sto mu zamjeras?Nijesi jasna,ni pravicna,ne vjerujem ti.:)

MA cemu ds se covjek uopste obrati iz njenog posta...???

I sigurno jedes ZLATNIM ESCAJGOM...a pokrivaju te PTICICE,laticama ruza.
Sta ti zelis...reci da si mozda bila u drustvu takvih ljudi...da li da ti vjerujem...SIGURNO NE ;).
Tvoja mama...pominjes je a govoris kako te bario NOLETOV tata...da to nisi mozda sanjala?

Opet ti kazem "kakve veze ima NOLE sa svojeim ocem"?Dobro je poznato da mu je NOLE zavrnuo sve prihode radi afere koju ima sa ljubavnicom...i ti opet osudjeujes NOLETA...cekaj...koje ovde izgubio PRAVAC u prici i tvrdnjama :)?

Toliko o tvojim cinjenicama :per:...

Aber was hat er DAMIT...alo,bist du ganz DICHT???
Was hat er mit dem Leben seines Fathers...???
Jemand von uns ZWEI hat VERSTANDNIS Velrloren ;)...aber das bin nicht ich.

Ich galube, du dein Verstandis verlierst, aber es ist nicht wichtig. ;) Er hat etwas mit dem Leben seines Fathers. Er soellte mich vor ihm shuetzen. Er soellte ein Gentleman sein.

I sigurno jedes ZLATNIM ESCAJGOM...a pokrivaju te PTICICE,laticama ruza.
Sta ti zelis...reci da si mozda bila u drustvu takvih ljudi...da li da ti vjerujem...SIGURNO NE ;).
Tvoja mama...pominjes je a govoris kako te bario NOLETOV tata...da to nisi mozda sanjala?

Nisam sanjala, a da li mi verujete, to me ne interesuje, ja sam te ljude upoznala.

Opet ti kazem "kakve veze ima NOLE sa svojeim ocem"?Dobro je poznato da mu je NOLE zavrnuo sve prihode radi afere koju ima sa ljubavnicom...i ti opet osudjeujes NOLETA...cekaj...koje ovde izgubio PRAVAC u prici i tvrdnjama :)?

Toliko o tvojim cinjenicama :per:...

Kao sto sam rekla, trebalo je da bude dzenltlmen, da me zastiti od tog Bagagea.

Dakle...prva si pocela da postujes na NJMEACKOM...a onda govoris da se ja RASIPAM...prva si pocela a meni prebacujes :think:...jesu li ti svi kontakti uredni?

Ich galube, du dein Verstandis verlierst, aber es ist nicht wichtig. ;) Er hat etwas mit dem Leben seines Fathers. Er soellte mich vor ihm shuetzen. Er soellte ein Gentleman sein.

Nisam sanjala, a da li mi verujete, to me ne interesuje, ja sam te ljude upoznala.

Kao sto sam rekla, trebalo je da bude dzenltlmen, da me zastiti od tog Bagagea.

Prava dama u svakoj situaciji sama moze da nadje izlaz ;).
Sama si kriva kada ocekujes od drugih da rade nesto za tebe...NOLE da urgira za tebe...pa ti si ga trebala pitati da li smijes da stojis pored njega a ne da JOS ocekujes da se on zalaze za tebe.
Da nisi mozda ocekivala da te on STARTA pa si planula kada si vidjela da te samo CALE gleda :hahaha::hahaha::hahaha:.
Takvi kao ti nemaju sanse kod NOLETA...on je vec bezbroj puta pokazao da hodas po zemlji ;).

Pitaj tog pametnjakovica sto se rasipa sa tim nemackim.

Odgovor sam ti dao u prvom...

2qnrr5vzv8.gif

PRVI PUT U SVOJOJ KARIJERI 6-0 pa opet 6-0:heart::heart::heart:
Bravo NOLE pobjede te vole:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back