Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpskog tenisera novinari po završetku US opena pitali kada će da se oženi dugogodišnjom devojkom Jelenom, on im zagonetno najavio da bi „sledećih nedelja moglo nešto da se dogodi po tom pitanju". Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi uskoro da upliva u bračne vode! Upravo je sam Nole to najavio u Njujorku nakon poraza u polufinalu Otvorenog prvenstva SAD, rečima „da bi njegova devojka Jelena narednih nedelja mogla da očekuje nešto lepo"!

Srpskog tenisera novinari po završetku US opena pitali kada će da se oženi dugogodišnjom devojkom Jelenom, on im zagonetno najavio da bi „sledećih nedelja moglo nešto da se dogodi po tom pitanju". Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi uskoro da upliva u bračne vode! Upravo je sam Nole to najavio u Njujorku nakon poraza u polufinalu Otvorenog prvenstva SAD, rečima „da bi njegova devojka Jelena narednih nedelja mogla da očekuje nešto lepo"!

Moj Urose koliko je samo lijepih dogadjaja koje Novak moze da priusti njegovoj Jeleni.pa bas da ga zenis to mi je pod znakom pitanja uostalom sto ne sacekas da on to sam kaze.:heart::heart::heart:

GDE PROCITA TO ZIVOTA TI???????:eek:

NOLE majstore.
Svaka ti cast.
Vidljivo poboljsana igra OFANZIVE i DEFANZIVE cime sam prijatno iznenadjen.
Igra na mrezi,serva...svaka ti cast.Sada cemo u novu sezonu.
Mislim da Marej nema sanse da odbrani bodove iz ove godine...zato samo naprijed :ok:.

ZAUVJEK UZ TEBE!!!

Stari postovi meni dragi i uvijek jaki i novi .....Borise majstore......
Moj veseli NOLE pobjede te vole....:heart::heart::heart:

Novak Đoković pobedio je Hrvata Marina Čilića sa 2:0 (6:2, 7:6) i tako trijumfovao na Otvorenom prvenstvu Kine u Pekingu.
9511894744ad1be1f7566d041537485_big.jpg

Srpski teniser je do treće ovosezonske i 14. ukupne titule stigao posle dva sata igre. U meču koji je tokom prvog seta prekinut na skoro 90 minuta zbog kiše, oba tenisera su prikazala sjajnu igru i odigrala nekoliko fantastičnih poena ali u nekim trenucima pravili i velike greške. Na kraju je ipak presudio kvalitet i iskustvo Novaka Đokovića koji će od 19. oktobra ponovo biti treći na ATP listi.

Prvi set, koji je prekidan zbog kiše, dobio je Đoković sa 6:2. Posle 2:2 na početku seta i prekida, najbolji srpski teniser je u nastavak meča ušao koncentrisaniji i uz nekoliko grešaka Marina Čilića lako dobio prvi set.
FoNet

Međutim, u drugom situacija je bila znatno drugačija jer je Novak lako prepuštao svoj servis Čiliću, a Hrvat je to dobro koristio i dva puta došao u situaciju da servira za set. Ipak, Đoković je uspevao da u tim najtežim trenucima uzvrati protivniku i oduzmr mu servis, a na kraju i da zahvaljujući nervozi Čilića iznudi taj-brejk.

U odlučujućem periodu igre Đoković je opravdao ulogu favorita i sa 7:4 trijumfovao na vlažnoj podlozi turnira u glavnom gradu Kine. U drugom setu oba tenisera su ukupno napravila čak šest brejkova od ukupno osam.

Ovo je bio četvrti međusobni duel Đokovića i Čilića, a naš teniser je dobio svaki meč. Đoković je ovom pobedom došao do svoje treće titule ove sezone i četrnaeste u karijeri. Đoković je na putu do finala eliminisao Haneskua, Troickog, Verdaska i Soderlinga.

Turnir u Pekingu igrao se za ukupni nagradni fond od tri miliona i 370 hiljada dolara.

Svaka čast!:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back