Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo US Opena pošto je očekivano savladao Hrvata Ivana Ljubičića sa 3:0, po setovima 6:3, 6:1, 6:3.

Đoković je odlično ušao u meč. Zahvaljujući brejku u drugom gemu i sigurnom igrom na svom servisu, lako je stigao do prednosti od 3:0. Do kraja seta, četvrti teniser sveta nije dozvolio protivniku nijednu brejk loptu i rutinski je priveo set kraju (6:3).

Nole je nastavio u istom ritmu. Na startu drugog dela, oduzeo je servis Ljubičiću i odmah preuzeo inicijativu. Đokoviću su pripala i naredna tri gema i na semaforu je brzo pisalo 4:0. Izostanak uzbuđenja oberučke je prihvaćen u Novakovom boksu, gde ga je bodrila devojka Jelena Ristić...
IZVOR

Djoković nikada nije imao problema sa LJubičićem, deluje dobro uigrano, barem polufinale treba da uzme.

Dobar dan, dami u bjelom,...ili bjeloj,...malo slabije vladam geografijom Crne nam Gore,..al, za to ja nisam kriv, već moja nastavnica, iz šetog osnovne.Pošto sam ja tu nov, a tenis volim jako, gledam ga češće, odkako je Novak prestao nositi gaće trifrtaljke,...i digao taj famozni tenis u nebesa, gde i ja ponekad bivstvujem.To je za uvod,...a sad, na ovoj temi učestvuju samo teniseri?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back