Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ma sve ja znam... Imam funkciju korektora na forumu, svakog stavljam na svoje mestoa ti iz prikrajka skeniraš![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve ja znam... Imam funkciju korektora na forumu, svakog stavljam na svoje mestoa ti iz prikrajka skeniraš![]()
e samo nek počne AO , ima da se sakrivaš , Nolo ima da razvaljujeMa sve ja znam... Imam funkciju korektora na forumu, svakog stavljam na svoje mesto![]()
Pratis li ti fabulu covece? Rekoh da ce da osvoji sva 4 GS Nolo, kao i sve masterse na kojima ce igrati. Maksimalna dominacija potkrepljena molitvama i kvalitetnom ishranome samo nek počne AO , ima da se sakrivaš , Nolo ima da razvaljuje![]()
pa reko ja da ti došla pametPratis li ti fabulu covece? Rekoh da ce da osvoji sva 4 GS Nolo, kao i sve masterse na kojima ce igrati. Maksimalna dominacija potkrepljena molitvama i kvalitetnom ishranom![]()
Novac je iznad svih principaновак је изнад њихове ускогрудости и дебилизма.
Ako Nolo kaze da je zemlja ravna ploca, ja cu to da podrzim. On sigurno ima bolje izvore informacija od nas obicnih smrtnikaja ga naprotiv osudjujem...zrtvovo si komplet proslu godinu zbog svog stava, drndali te u glavu proglasavali budalom, glupanom, ravnozemljas i kojekakve razne etikete..strpali te u celiju, ismejevali, brisali pod sa tobom i sad da idem..nikad me neb vidjela australija..
Sve ima bolje od obicnog naroda... Ja bih njega za pocasnog akademika postavio, nije bitna tu diploma i iskustvo nego znanje koje Nolo poseduje u ogromnim kolicinama....kao i harizmu.tako je..ja vjerujem da je takodje dobio bolje informacije i za covid i vakcine..
U tome i jeste njegova veličina i čovječnost. Dodješ i pokažeš da si im oprostio njihova nedjela i nehumanost, koje su oni i te kako svjesni.ja ga naprotiv osudjujem...zrtvovo si komplet proslu godinu zbog svog stava, drndali te u glavu proglasavali budalom, glupanom, ravnozemljas i kojekakve razne etikete..strpali te u celiju, ismejevali, brisali pod sa tobom i sad da idem..nikad me neb vidjela australija..
Apsolutno. Nisam video da li su im i ostali nevakcinisani teniseri koji nisu igrali na AO oprostili i dosli da igraju ove godine?U tome i jeste njegova veličina i čovječnost. Dodješ i pokažeš da si im oprostio njihova nedjela i nehumanost, koje su oni i te kako svjesni.
To ne može svako.. gordost, ljutnja, bijes.. nisu odlike velikih ljudi.![]()
Apsolutno. Nisam video da li su im i ostali nevakcinisani teniseri koji nisu igrali na AO oprostili i dosli da igraju ove godine?
Ovo su lose vesti...pogotovo je tesko da osvoji sva 4 GS u ovoj sezoni ako mu zabrane US open....Nije dobro.Novaku Đokoviću ZABRANJEN ulazak u Ameriku
Loše vesti
Ono što se danima nagoveštavalo, dobilo je i zvaničnu potvrdu. Loše vesti za Novaka Đokovića i njegove navijače su potvrđene.
Američka administracija produžila je do 10. aprila zakon koji kaže da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu na teritoriju SAD.
Ovo praktično znači da Novak Đoković gotovo sigurno neće učestvovati na Mastersima u Indijan Velsu (6.-19. mart) Majamiju (19, mart - 2. april) , odnosno da će ponovo ostati uskraćen za osvajanje velikog broja poena.
Ostaje samo nada će Amerikanci ukinuti ovu uredbu bar do kraja leta, kako bi Đoković moga bar da učestvuje na US Openu koji se ove godine igra od 28. avgusta do 10. septembra.
SD
Vatikanska djubrad su presla iz Australije u Ameriku. c c cNek mu duvaju