Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Nema veze, covek je izdominirao, Nina je nivoNiko te i ne pomene, a ti opet o Đokoviću, biće da ti je nabio puno kompleksa dok je roštiljao Federera![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema veze, covek je izdominirao, Nina je nivoNiko te i ne pomene, a ti opet o Đokoviću, biće da ti je nabio puno kompleksa dok je roštiljao Federera![]()
Nema veze, covek je izdominirao, Nina je nivo![]()
Federer je svakako najveci stagod Nolo uradioVidim pratiš i recikliraš stare priče, Đoković ti je večna opsesija. Međutim, vreme da vratiš ne možeš, kao ni da pomeneš neke sportske rezultate koji bi išli u prilog tvog idola![]()
Federer je svakako najveci stagod Nolo uradio![]()
malo sutraFederer je svakako najveci stagod Nolo uradio![]()
Slusaj decko, izuci malo tenis pa se ponovo javi...Po broju osvojenih grend - slemova i rezultatima u međusobnim duelima, ne bi se rekloA ni po svemu ostalom, s obzirom da Federeru nije preostao niti jedan rekord
![]()
Ja ja, ferstehenmalo sutra![]()
Slusaj decko, izuci malo tenis pa se ponovo javi...![]()
Da da kad je Federer imao preko 35 godina, onda je Nolo bio posebno dobar protiv njega. Tako ce ovi klinci da deru Noloa u 2023Pa vidiš, dovoljno mi je da znam da je Đoković dobijao Federera u najbitnijim momentima, dok se Federer u tim momentima predstavljao kao amater. Naravno, ostali rekordi i broj osvojenih grend - slemova govore isto što i ja![]()
Da da kad je Federer imao preko 35 godina, onda je Nolo bio posebno dobar protiv njega. Tako ce ovi klinci da deru Noloa u 2023![]()
Vise srece nego pameti je ovde imaoOvde je Fegi imao trideset
Mačkoniii ,Vise srece nego pameti je ovde imao![]()
Ide prijava moderatoru...Mačkoniii ,![]()
, uši ću ti otkinem
![]()
Vise srece nego pameti je ovde imao![]()
Kockao se i imao je sreceImamo takođe isti turnir godinu dana ranije, isto polufinale, isto dve meč lopte za Fegija, isti ishod![]()
Kockao se i imao je sreceMada kao sto rekoh to ne utice na GOAT status Federera
![]()
Nista sreca, samo znanje i kvalitetDa, toliko puta se kockao i imao sreće, dok jadni Fegi nikako nije imao tu istu sreću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nista sreca, samo znanje i kvalitetPlese kao leptir a ubada kao pcela
![]()
Роже по резултатима свакако није GOAT, а по твојој теорији о коцкарској срећи није GOAT чак ни међу коцкарима.Kockao se i imao je sreceMada kao sto rekoh to ne utice na GOAT status Federera
![]()
Јбг, усеравало га 15 година... Оће вентрала да погреши једном...Da, toliko puta se kockao i imao sreće, dok jadni Fegi nikako nije imao tu istu sreću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Јбг, усеравало га 15 година... Оће вентрала да погреши једном...![]()
Ma jok, to su dva turnira koje da je dobio bi imao 22 GS pri odlasku u penziju a Nolo bi imao 19. Ali sta ces, nekad i sreca odlucuje o pobedniku i to je deo igre.Јбг, усеравало га 15 година... Оће вентрала да погреши једном...![]()
Pa postojao je, ali do Federerove 30. godine mu je gledao u ledja. I njemu i NadaluFededer je bukvalno imao sreće što je Đoković mlađi od njega, jer da su se kojim slučajem na sceni pojavili u isto vreme, pitanje je da li bi Rođa osvojio i svega par grend - slemovaOvako, samo odsustvo Đokovića je zaslužno za to što je Federer osvojio i tih dvadeset, trebalo bi da mu zahvaljuje u svakoj prilici
![]()
Ma jok, to su dva turnira koje da je dobio bi imao 22 GS pri odlasku u penziju a Nolo bi imao 19. Ali sta ces, nekad i sreca odlucuje o pobedniku i to je deo igre.