Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одвратни фашисти су га прогнали ове године, прошле године је он освојио Аустралију :)
Шта је Новак изјавио негативно о Аустралији после протеривања?
Pisao sam o fanovima koji su od prilike zeleli da bace nuklearku na Australiju, ili da streljaju taj odvratan fasisticki narod...malo parafraziram. Kako se ne secas te histerije u Srbiji?

Đoković otvara terene na "bosanskim piramidama"​

Srpski teniser će nastupiti u egzibicionom meču u Visokom u okviru otvaranja teniskih terena u arheološko-turističkom parku "Ravne 2" kod takozvanih "bosanskih piramida".
Đoković će igrati meč dublova u paru sa bosanskohercegovačkim teniserom Aldinom Šetkićem protiv Hrvata Ivana Dodiga i Slovenca Aljaža Bedenea.

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=07&dd=13&nav_id=2184504

Stvarno meni nesvatljiv idiotizam ako ne dopuste Novaku da igra u Americi.
Meni uopste nije jasno sta ti Ameri izigravaju vise za tom merom o vakcinisanim strancima. Sve moguce zapadne zemlje ukinule to (Britanija i sve druge evropske zemlje odavno ukinule a sad skoro cak i Kanada i Australija), samo kod njih jos je to na snazi.
Jbt koji idioti.

Ako su iole normalni pustice ga. Ne znam u cemu bi bio ikakav problem kada mogu lepo dok je tamo da ga svaki dan testiraju i provere mu zdravstveno stanje.

Poslednja izmena:
Ako su iole normalni pustice ga. Ne znam u cemu bi bio ikakav problem kada mogu lepo dok je tamo da ga svaki dan testiraju i provere mu zdravstveno stanje.
Pa nema tu logike, ali jbg, takav je zakon trenutno, mislis da organizatori ne bi voleli da se i on pojavi? To je automatski za njih gubitak, i to ne mali.....
Ja se iskreno nadam da ce da mu dozvole, makar i pod nekim odredjenim uslovima, iovako su smesteni svako za sebe, treniraju posebno....

Stvarno meni nesvatljiv idiotizam ako ne dopuste Novaku da igra u Americi.
Meni uopste nije jasno sta ti Ameri izigravaju vise za tom merom o vakcinisanim strancima. Sve moguce zapadne zemlje ukinule to (Britanija i sve druge evropske zemlje odavno ukinule a sad skoro cak i Kanada i Australija), samo kod njih jos je to na snazi.
Jbt koji idioti.

Korona se vraca u novom obliku, pre svega zahvaljujuci onima koji se nisu vakcinisali pa je virus i dalje u cirkulaciji.

Poslednja izmena od moderatora:

Loša vest za Novaka: Ili će da zavrne rukav i primi vakcinu ili neće u Kanadu​

1657962093-h_57801619-768x499.jpg

Đoković je u Kanadi osvojio prvi masters u karijeri, a u ovom trenutku ne može da uđe u tu državu da se takmiči.

Ežen Lapjer, direktor turnira u Montrealu, govorio je posebno o svakom velikom igrači u posebno se dotakao Novaka Đokovića.

„Imaćemo sjajan turnir, svi najbolji igrači će biti tu osim dvojice i znamo razloge njihovog izostanka“, rekao je Lapjer.

Mislio je na na Novaka Đokovića koji nije vakcinisan protiv koronavirusa i Aleksandera Zvereva koji se i daje nije oporavio od povrede skočnog zgloba na Rolan Garosu.

Pojasnio je i kako bi Novak mogao da se nađe na turniru.

"Ili će vlada Kanade da promeni pravila u vezi sa vakcinacijom ili će on da zavrne rukav i primi vakcinu. Ali, mislim da nijedan od tih scenarija nije realan", rekao je Lapijer.

Đoković je nedavno poručio da ne planira da se vakciniše, pa je jedna solucija već osuđena na propast.

"Nisam vakcinisan i ne planiram da se vakcinišem, tako da dobre vesti za mene mogu da budu da se ukine obaveza da budete vakcinisani da uđete u SAD, ili ako je moguće da se dobije izuzeće. Ne znam, mislim da izuzeće nije realno. Ne znam, nemam mnogo odgovora na to. Mislim da je samo da li će da ukinu ili ne na vreme da mogu da uđem u SAD", poručio je Đoković.

Nadal je prijavljen za turnir, njegov hotel je bukiran i veruje da će ga videti u Kanadi.

"Nadal zaista želi da dođe u Montreal i njegove hotelske sobe su već bukirane. Poslat mu je sanduk lopti koje će koristiti tokom turnira za pripremu. On bi trebalo u ponedeljak da se vrati treninzima."

Pojasnio je i da je u kontaktu sa Danilom Medvedevim.

"Medvedev me lično pozvao da mu pomognem da dobije vizu za svoju ženu kako bi i ona mogla da pođe sa njim."

Senator Dru Springer: “Alo Džo!” – „Puštaš ilegalne migrante, a da pustiš Novaka?“​

Član senata države teksas Dru Springer pozvao je američkog predsednika Džoa Bajdena da reaguje i Novaku Đokoviću obezbedi ulazak u Sjedinjene Države.

Nevakcinisanim strancima trenutno nije dozvoljen boravak u SAD, ali kako se približava US Open sve češće se postavlja pitanje da li je pomenuta odluka tamošnjih vlasti održiva.

I sam Đoković je u sredu u Visokom izjavio da se nada da bi mogao da dobije dozvolu da učestvuje na trećem Gren slem turniru u sezoni.
„Bajden zabranjuje Novaku Đokoviću dolazak u SAD kako bi se takmičio na US Openu ali dopušta milionima nevakcinisanih ilegalnih imigranata da pređu granicu. Hej, Džo!

novak-djokovic.jpg

Šta kažeš na još jednog nevakcinisanog?!“ napisao je političar na svojoj stranici na Tviteru, dodajući, posebno, haštag #LetNovakPlay.

US open počinje 29. avgusta.

Sport klub
E pa problem je što Novak nije "ilegalan" :mrgreen:

Senator Dru Springer: “Alo Džo!” – „Puštaš ilegalne migrante, a da pustiš Novaka?“​

Član senata države teksas Dru Springer pozvao je američkog predsednika Džoa Bajdena da reaguje i Novaku Đokoviću obezbedi ulazak u Sjedinjene Države.

Nevakcinisanim strancima trenutno nije dozvoljen boravak u SAD, ali kako se približava US Open sve češće se postavlja pitanje da li je pomenuta odluka tamošnjih vlasti održiva.

I sam Đoković je u sredu u Visokom izjavio da se nada da bi mogao da dobije dozvolu da učestvuje na trećem Gren slem turniru u sezoni.
„Bajden zabranjuje Novaku Đokoviću dolazak u SAD kako bi se takmičio na US Openu ali dopušta milionima nevakcinisanih ilegalnih imigranata da pređu granicu. Hej, Džo!

Pogledajte prilog 1189434

Šta kažeš na još jednog nevakcinisanog?!“ napisao je političar na svojoj stranici na Tviteru, dodajući, posebno, haštag #LetNovakPlay.

US open počinje 29. avgusta.

Sport klub
E pa problem je što Novak nije "ilegalan" :mrgreen:
Upravo to. Ako neko ilegalno udje u USA normalno je da nece biti testiran :lol:
Ako ulazi legalno....pravila su pravila :lol:

Upravo to. Ako neko ilegalno udje u USA normalno je da nece biti testiran :lol:
Ako ulazi legalno....pravila su pravila :lol:
Што лепо не поједноставе целу ствар, и уведу правило да играчи чије презиме почиње са ”Ђоков” и завршава се са ”ић”, не могу да играју Гренд слем турнире, или не могу уопште да играју тенис.
И то није ништа против Нолета, важи за све подједнако, правила су правила :mrgreen:
А коме то, неким случајем, не одговара, да има право да промени презиме, рецимо например у ”Федерер” :mrgreen:

Nervira me njihovo licemerje. On je jedan od najvecih sportista na planeti i kao takav ne zasluzuje takav idiotski tretman. Normalno bi bilo da ga lepo puste da odigra te dve nedelje u Njujorku uz odgovarajuce uslove i mere, npr. da ga testiraju svaki dan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back