Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen::hahaha:
Pazzz stvarno.. kakav lažljivac i proračunat tip ovaj Novak. Da ne reče.. :rotf::rotf::rotf::rotf:
Zato ti i jesi tako poseban.. 1 od 1 000 0000 tako misli o Noletu. :mrgreen: a taj 1 je ovaj naš @Mačkoni..
Ma kakvi. Ja sam jedini izopacen i ne ljubim mu stope kao svaki normalan Srbin :lol:

A da je lazljivac je pokazao kad je muljao oko vakcinacije. Cak nije bio musko da prizna da se nije vakcinisao nego je nesto zavlacio...

Đokoviću se ukida zabrana i igraće na Australijan openu 2023?​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi da učestvuje na narednom Australijan openu, piše britanski "Sportsmejl".

Kao razlog, oni navode promenu premijera u vidu Entonija Albaniza koji je veliki ljubitelj tenisa i bliže će pristupiti ovom slučaju kako naredni Australijan open ne bi bio značajno oslabljen neigranjem devetostrukog osvajača prvog grend slema u godini.

Albaniz je u bliskim odnosima sa Teniskom asocijacijom Australije, bližim nego li što je to bila prethodna vlast, te se očekuje da će u skorije vreme raditi na tome da se Đokoviću ukine trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Prognozirano je da će Đokovićev naredni grend slem biti tek Rolan Garos, budući da nema pozitivnih informacija iz Sjedinjenih Američkih Država oko ukidanja zabrane ulaska srpskog tenisera u tu zemlju. Ali, situacija je sada daleko bolja, te se očekuju pozitivne vesti iz Australije u skorije vreme.

prenose Sportske.net

Ma kakvi. Ja sam jedini izopacen i ne ljubim mu stope kao svaki normalan Srbin :lol:

A da je lazljivac je pokazao kad je muljao oko vakcinacije. Cak nije bio musko da prizna da se nije vakcinisao nego je nesto zavlacio...
Ja vidim da djeca iz vrtića koji je izgradio za njih, grle i ljube njegov poster.. šta oni znaju zašto je i zbog čega to uradio? ..ali znaju ko je i šta je Novak.
Sve možeš prevariti ali dječija osjećanja i ljubav ne. ;)

Đokoviću se ukida zabrana i igraće na Australijan openu 2023?​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi da učestvuje na narednom Australijan openu, piše britanski "Sportsmejl".

Kao razlog, oni navode promenu premijera u vidu Entonija Albaniza koji je veliki ljubitelj tenisa i bliže će pristupiti ovom slučaju kako naredni Australijan open ne bi bio značajno oslabljen neigranjem devetostrukog osvajača prvog grend slema u godini.

Albaniz je u bliskim odnosima sa Teniskom asocijacijom Australije, bližim nego li što je to bila prethodna vlast, te se očekuje da će u skorije vreme raditi na tome da se Đokoviću ukine trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Prognozirano je da će Đokovićev naredni grend slem biti tek Rolan Garos, budući da nema pozitivnih informacija iz Sjedinjenih Američkih Država oko ukidanja zabrane ulaska srpskog tenisera u tu zemlju. Ali, situacija je sada daleko bolja, te se očekuju pozitivne vesti iz Australije u skorije vreme.

prenose Sportske.net
Kakve ima veze da li je ljubitelj tenisa ili ne? Nije to Srbija gde bivsi navijac sa mesta predsednika vodi fudbalske klubove :cepanje:

Valjda postoje neki zakoni?

Malo toga sto on kaze je spontano i iskreno, imam utisak da on jako dobro vaga sta ce i kako da kaze.
Pa nije bas tako, nema veze kako znam ali ne govori ono sta ne misli, ili precuti ili kaze necu / ne mogu da govorim o tome. Njemu to ne moze da se zameri kao vecini ostalih javnih licnosti.
Političari su počeli previše da se mešaju.
Politika je dovela do apsurda da on kao pobednik GS toliko padne na ATP listi, ovo je mislim presedan koji se do sada nikad nije desio?

Pa nije bas tako, nema veze kako znam ali ne govori ono sta ne misli, ili precuti ili kaze necu / ne mogu da govorim o tome. Njemu to ne moze da se zameri kao vecini ostalih javnih licnosti.

Politika je dovela do apsurda da on kao pobednik GS toliko padne na ATP listi, ovo je mislim presedan koji se do sada nikad nije desio?
Seti se kako je podrzao ekoloske proteste, na prvu loptu, iskreno. Bio sam veoma pozitivno iznenadjen.

Seti se kako se (nakon izvesnog poziva) vadio i govorio da je politicki neutralan? Neko mu je objasnio da je presao crvenu liniju.

Seti se kako je kasnije isao na poklonjenje kod vucica.

Svestan sam da je to pod pritiscima uradio, ali ako je stvarno iskren, trebao je da kaze, da ostaje iza toga sta je napisao a ne da se vadi.

Новак муљао око вакцинације? О чему ти причаш?
И потпуно исправно није хтео да открива свој вакцинални статус, што је његово законско право, и нико не би смео о томе ни да га пита, сем надлежних здравствених служби.
Е сад, то што фашистичке власти широм света не поштују сопствене законе, далеко излази из ове теме ...

Новак муљао око вакцинације? О чему ти причаш?
И потпуно исправно није хтео да открива свој вакцинални статус, што је његово законско право, и нико не би смео о томе ни да га пита, сем надлежних здравствених служби.
Е сад, то што фашистичке власти широм света не поштују сопствене законе, далеко излази из ове теме ...
Upravo o tome pricam. Zasto nije rekao da nije vakcinisan, zasto je kalkulisao?
Sa bilo kim da sam razgovarao oko vakcina, rekao mi je da li jeste ili nije vakcinisan, sto bi se to krilo?

Upravo o tome pricam. Zasto nije rekao da nije vakcinisan, zasto je kalkulisao?
Sa bilo kim da sam razgovarao oko vakcina, rekao mi je da li jeste ili nije vakcinisan, sto bi se to krilo?

Прво, зато што је то његово право. Ти си приватно причао са својим пријатељима/познаницима и то је ваша ствар да ли ћете међусобно да откривате свој статус вакцинације.
Новак је јавна личност и потпуно исправно није хтео о томе да се изјашњава, баш зато што је био свестан да ће му одмах накачити титулу ”антиваксера”, као што су и урадили чим су Аустралијанци објавили да није вакцинисан, а без икакве Новакове ”заслуге” по том питању

Mislis li da ce napraviti neki izuzetak ili ce dati ipak sansu Nadalu da poveca prednost? :think:

Racunam da ce blesavi Mekinro da im upuca u glavu ono sto sam pisao
da je ogoromnaaaaaaa lova u pitanju i da ce naravno da PROFITIRAJU
mnogi samo zato sto ce najki da dobije sansu da se revansira Lakosti :D

Ako mu ne dozvole mislim da ce im jasno "obican covek" posumnjati u kombinacije
i teorije zavere protiv sportista ...

Nada umire poslednja :D ... tako da cekamo sta kaze Ujka Sem

Mislis li da ce napraviti neki izuzetak ili ce dati ipak sansu Nadalu da poveca prednost? :think:
Само да се опет не деси неки белај у свету, јер ће одмах ударити по Новаку.
Мислим оно, корона - казне Новака
вакцинација - казне Новака
рат у Украјини - казне Новака ...

"ĐOKOVIĆ ĆE UVEK BITI PODLI ULJEZ!" Tekst koji je uzburkao Englesku: Pravite DEMONA od njega, dosta je!​

Poznati engleski novinar Oliver Braun je jasno stao na stranu Novaka Đokovića pred finale sa Nikom Kirjosom!

Novak-Nori-Tenis-2-.jpg

Novak Đoković od 15 časova igra finale Vimbldona sa Nikom Kirjosom, a sada su na njegovu stranu stali i britanski mediji. U tekstu na britanskom "Telegrafu" urednik sportske rubrike Oliver Braun pozvao je sve u Britaniji da više poštuju sjajnog tenisera iz Srbije.

On je naglasio da će sada Đoković imati šansu da pobedom na centralnom terenu u finalu "izađe iz senke Rodžera Federera", iako priznaje da mu mnogi neće priznati veličinu ni ako sedmi put postane šampion.

"Za veliki deo publike na centralnom terenu Novak Đoković će uvek biti podli uljez koji je ubio njihovog voljenog princa. Kada se setite finala 2019. godine u kome je Rodžer Federer imao 8:7 u poslednjem setu i vodio je sa 40:15, jedna žena je podigla prst u vazduh da proslavi trijumf. Samo poen je nedostajao da Federer postane šampion, a srpski saboter ostane u senci gde i pripada", započeo je svoj tekst Braun.

Ipak kao što svi znamo, taj prst je morala da spusti, jer je Novak na kraju došao do neverovatne pobede! Istakao je britanski novinar kako su i ove godine tokom polufinala sa Kameronom Norijem domaći navijači učinili sve da ometaju Đokovića, ali im jednostavno nije uspelo.

"Na kraju je njegovo strpljenje ipak puklo i podrugljivo je poslao poljubac svojim mučiteljima. Ovo je dolilo kerozin na vatru i nekoliko navijača ga je izviždali. Pre ovoga je Novak bio model ponašanja na Vimbldonu. Protiv Janika Sinera je čak preskočio mrežu da pomogne Italijanu kada je on izvrnuo članak. Ali izgleda da publiku na Centralnom terenu nikada ne može da pridobije", iskren je urednik "Telegrafa".

Naravno, jasno mu je da se mnogima više sviđa Federerov stil igre, pa mnogima i Federerova ličnost, ali smatra da je odnos prema Srbinu nepravedan.

"Bilo bi teško zamisliti da Federera izbace sa US Opena jer je slučajno pogodio linijskog sudiju u grlo. Publika na Vimbldonu mora da prestane da navija protiv Đokovića jer ga gleda kao protivnika Federera. Nije teško zamisliti da Novak ne samo dostigne nego i prestigne Federerovih osam titula", naglasio je Braun, a onda poentirao:

"Iskreno, bilo je dovoljno pokušaja ove godine da se Đoković predstavi kao nekakav demon. Njegov tretman u Melburnu u januaru bi nekome mekšem slomio volju. Đoković priznaje da je to ostavilo psihološki ožiljak na njemu, ali sada je ponovo odskočio na najvećoj sceni. I to uprkos njegovom tvrdom temperamentu, je nešto što se mora duboko poštovati", peontirao je Englez!

NEMA VIŠE PREPREKA: Novak može na grend slem!​

Srpski teniser Novak Đoković je nakon osvanja sedme titule na Vimbldonu i 21. grend slem trofeja u karijeri primio sjajne vesti, koje će mu u mnogočemu pomoći da se izjednači sa rekordom Rafaela Nadala koji ima 22 pehara sa najvećih turnira. Dok se čeka odluka Američkih vlasti o tome hoće li Novak moći da nastupa na US openu, dobra vest stiže iz Australije.

profimedia-0695478560.jpg

Naime, srpskom teniseru će biti dozvoljeno da učestvuje na narednom Australijan openu.

Tu informaciju donosi "Dejli Mejl", koji je detaljno objasnio zašto se Novakovi navijači mogu nadati nastupu srpskog tenisera u Melburnu naredne godine.

Australija je promenila premijera, sada je na tom mestu Entoni Albaneze, koji je i sam veliki teniski fanatik, pa je situacija daleko drugačije nego što je to bio slučaj ove godine sa Skotom Morisonom.

Napomenimo i to da, Đoković u ovom trenutku ima trogodišnju zabranu ulaska u Australiju, koja će mu gotovo sigurno biti ukinuta kako bi mogao da nastupi na prvom grend slemu sezone u 2023. godini.

Britanski medij takođe navodi da Albaneze ne želi da aktuelnom zabranom ponovo Australijan open bude lišen igre jednog od najboljih tenisera sveta, koji drži rekord u osvojenim titulama u Melburnu - 9.

Podsetimo, u ovom trenutku neizvestan je i Novakov nastup na US openu koji se održava u septembru ove godine. Aktuelna pravila za ulazak stranaca u SAD ne idu na ruku Đokoviću, pošto svi moraju biti vakcinisani.

SD
Sjajne vijesti. Ovo samo dokazuje da je Novak u januaru nepravedno i bezrazložno maltretiran.

Прво, зато што је то његово право. Ти си приватно причао са својим пријатељима/познаницима и то је ваша ствар да ли ћете међусобно да откривате свој статус вакцинације.
Новак је јавна личност и потпуно исправно није хтео о томе да се изјашњава, баш зато што је био свестан да ће му одмах накачити титулу ”антиваксера”, као што су и урадили чим су Аустралијанци објавили да није вакцинисан, а без икакве Новакове ”заслуге” по том питању
Jedina njegova zasluga je u tome sto se nije vakcinisao :D Tako da nista lose nisu uradili, samo su objavili istinu.

Само да се опет не деси неки белај у свету, јер ће одмах ударити по Новаку.
Мислим оно, корона - казне Новака
вакцинација - казне Новака
рат у Украјини - казне Новака ...
1. Niko nije igrao, ne samo Novak.
2. Sam je kriv - nije se vakcinisao.
3. Kaznjeni su svi, a najvise Rusi.

NEMA VIŠE PREPREKA: Novak može na grend slem!​

Srpski teniser Novak Đoković je nakon osvanja sedme titule na Vimbldonu i 21. grend slem trofeja u karijeri primio sjajne vesti, koje će mu u mnogočemu pomoći da se izjednači sa rekordom Rafaela Nadala koji ima 22 pehara sa najvećih turnira. Dok se čeka odluka Američkih vlasti o tome hoće li Novak moći da nastupa na US openu, dobra vest stiže iz Australije.

Pogledajte prilog 1186192

Naime, srpskom teniseru će biti dozvoljeno da učestvuje na narednom Australijan openu.

Tu informaciju donosi "Dejli Mejl", koji je detaljno objasnio zašto se Novakovi navijači mogu nadati nastupu srpskog tenisera u Melburnu naredne godine.

Australija je promenila premijera, sada je na tom mestu Entoni Albaneze, koji je i sam veliki teniski fanatik, pa je situacija daleko drugačije nego što je to bio slučaj ove godine sa Skotom Morisonom.

Napomenimo i to da, Đoković u ovom trenutku ima trogodišnju zabranu ulaska u Australiju, koja će mu gotovo sigurno biti ukinuta kako bi mogao da nastupi na prvom grend slemu sezone u 2023. godini.

Britanski medij takođe navodi da Albaneze ne želi da aktuelnom zabranom ponovo Australijan open bude lišen igre jednog od najboljih tenisera sveta, koji drži rekord u osvojenim titulama u Melburnu - 9.

Podsetimo, u ovom trenutku neizvestan je i Novakov nastup na US openu koji se održava u septembru ove godine. Aktuelna pravila za ulazak stranaca u SAD ne idu na ruku Đokoviću, pošto svi moraju biti vakcinisani.

SD
Sjajne vijesti. Ovo samo dokazuje da je Novak u januaru nepravedno i bezrazložno maltretiran.
Da li ce zeleti da se vrati kod odvratnih fasista koji su ga prognali prosle godine? :lol:

Sta ste sve pisali za Australijance, mene bi bilo sramota...

Da li ce zeleti da se vrati kod odvratnih fasista koji su ga prognali prosle godine? :lol:

Kakvo naivno podmetanje.. niti su svi ljudi (Austrijanci) fašisti niti su odvratni.. :mrgreen: Te"odvratne" su sami prognali kad su skontali ko su :rotf::rotf:
Šta ćeš sada reći za ovog novog premijera, koji dopušta da Novak igra? Vjerovatno je i on fašista.. ali samo za tebe :hahaha::hahaha:

Одвратни фашисти су га прогнали ове године, прошле године је он освојио Аустралију :)
Шта је Новак изјавио негативно о Аустралији после протеривања?

Novak na spisku učesnika za masters u Montrealu​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković našao se na spisku učesnika za masters u Montrealu, koji počinje 8. avgusta.
Srbin je prijavljen za taj turnir, ali po svemu sudeći teško da će otputovati na takmičenje koje počinje već druge nedelje avgusta.

Pored Novaka, na listi se nalaze i Rafael Nadal, Aleksander Zverev, i Danil Medvedev, ali i njihovo učešće na turniru u Kanadi je nezivesno.

Kako sada stvari stoje, baš kao i za SAD, za ulazak u Kanadu je nophodna vakcinacija, i ukoliko se stanje ne promeni, Novak ne bi mogao da učestvuje na mastersu u Montrealu, a zatim ni u Sinsinatiju. Oba turnira nose po 1.000 ATP bodova.

SD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back