Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema veze to sa porezom,jadna je ta drzava koji mora da se promovise u svetu preko sportista...

Bolje je da je sportisti promovisu po svetu nego Milosevici i Mladici....

- - - - - - - - - -

Vrhunsku igru!? :eek:

Ako je ovo Novakova vrhunska igra sudeći po statistici ovog meča onda bolje da okači reket o klin?

Ovo mu je debakl karijere. Mislim da nikada nije gore igrao.

Pa ne moze stalno da pobedjuje.

Nije on ROBOT NEGO COVEK.

Nihilisticki komentari zajedljivih korisnika nije nikakvo cudo.
Kao da su cekali da covek dozivi poraz.
Kako vas nije sramota licemerni luzeri,
Novaka da nije bilo niko nikada ne bi cuo
za ovaj pichkovac od ove zemlje.
Kvazi strucnjaci i nadrkani pavijani spremni
su zbog jednog poraza pokopati coveka kao da je
poslednji olos, kao da nikada nista nije uspeo
i ostvario.
Jos jednom sram vas bilo i pokrite se shugavim
usima po tim praznim glavudzama.!!!

:ok: bas tako

steta , mogao je potuci sve rekorde i biti najbolji svih vremena

i to ubedljivo , sa protivnicima kao sto su federer i nadal

ali dobro , nek igra jos neku godinu , nek se zeza

kad njemu nije stalo da porusi sve rekorde zasto bih se ja mnogo trzao oko toga.

Видим како су другосрбијнци и остали антисрби једва дочекали да пљуцкају. Ето, Ноле вам подарио мало радости а нама само докаѕао да је Човек са великим Ч. Ја једино себи замерам што нисам послала мужа у кладионицу јер сам имала осећај да би могао изгубити. Не зато што није у форми већ зато што је створена клима да је већ у трећем колу што је израз неспортског прилаза који је овај пута показао и Радмило Арменулић на РБ1 када је рекао да је Новак већ у трећем колу. Тада сам побеснела. То нема везе са спортом. Ко год тако размишља тај није спортског духа. Изјаве Нолетове после овог пораза показују колико је он велики спортиста и Човек.

Ti bi mogao da naucis sta je postovanje i onda kada nekoga ne volis.eto npr ja Federera niti volim niti mrzim ali ga postujem kao velicinu belog sporta.

Pa ko kaže da ga ne poštujem? Komentarišem njegov dramatičan pad u igri i ništa drugo.

- - - - - - - - - -

steta , mogao je potuci sve rekorde i biti najbolji svih vremena

i to ubedljivo , sa protivnicima kao sto su federer i nadal

ali dobro , nek igra jos neku godinu , nek se zeza

kad njemu nije stalo da porusi sve rekorde zasto bih se ja mnogo trzao oko toga.

Mogao je, samo nije hteo :lol:

Vidim da se nista nije promenilo na temi o Novaku.
Cak sam se i uspela nasmejati nekim komentarima.
Kako se samo nas covek seti da tako oplete po coveku koga ne poznaje.
U redu, mislim da su i golubovi znali (vrapce ne vidjam u poslednje vreme), da Nole nece osvojiti AO. I ja sam znala, ne pitajte kako, ali jesam.
Denis Istomin je danas igrao pametnije, tacnije, fokusiranije i vise je zeleo pobedu od Noleta.
Nole je bio tamo samo fizicki prisutan, samo je ponekad pokazao sta zna i ume.
Mislim da je Istomin bio ''naspanovan'' za pobedu, iskoristio je to sto Nole danas nije bio onaj Nole iz Dohe.
Ne znam sta se sa Novakom desava, ali nesto se desava.
Ne volim kad se ovakve stvari desavaju vrhunskim sportistima. Kada posle sjajnih partija pocnu da gube i pocnu da tonu.
Ili igraj, ili nemoj.
Ako je dosegao svoj vrhunac pobedom na RG i ako se posle toga zasitio tenisa, trebao je tada da zavrsi karijeru.
Videcemo sta ce se desavati do kraja.
Kako Novak vise nije tamo, navijacu za Nadala, Sasu Zvereva, Tima, mozda i Evansa.
Ako se Rodzer sretne sa Marejem, naravno da ce moj izbor biti Rodzer.
Sve cestitke Istominu, ali ce izgubiti vec u sledecem kolu. Tako to obicno biva...

Ако је Новак решио да више времена посвети другим стварима које живот чине, то је одлука коју сви морају да поштују. Мислим да не може одједном да престане да игра тенис јер вероватно има обавезе и према организацији и према спонзорима, па би то морао жестоко да плати.

Као непоправљив Ђоковићев навијач и због силних пробдевених ноћи уз "мали екран" могу да кажем где сам се, ван тениса, највише нервирао.

Прво, од када је почео редовно да побеђује најјаче играче кренула је идиотска прича "зашто Новака публика не воли".

Није та прича настала без разлога и негде се видело да би Новак желео да није тако. Новак је шоумен и воли да је у центру "позитивне" пажње, али то је ОК када после меча имитира Надала и/или Шарапову или гостује у ТВ забавним емисијама или у егзибицијама у добротворне или већ које сврхе.

И то је све.

На терену је борба и ту су карте биле подељене пре ного што се Новак умешао и покварио тениску идилу Федерер/Надал. Федерерова и Надалова публика седи у првим редовима, а Новакови навијачи на местима одакле терен изгледа као кутија шибица.

Уместо да се држи енергије својих навијача и не обраћа пажњу на друге, почео је да се удвара навијачима својих противника и изгубио све.

Изгубио је енергетску везу са људима који би "живот дали" да му поогну, а од других добио само додатну количину "спортске" мржње.

Моја теорија завере је, с друге стране, да му је предочено да његова владавина наноси туру огромну штету јер "масна" публика губи интерес за тенис ако не побеђују Надал, Федерер и сада Мари. Мислим да је Мари најкомичије постао бр. 1 када му је ничим изазван предао Раонић. Мислим да су били у страху да неће моћи психички да поднесе терет тог меча. Крај теорије завере.

Друга ствар је када је почео да "дели" позитивну енергију са противнцима. Да ли је то идеја којом је требало да окрене публику себи остаће вероватно вечна тајна, али је потпуно погрешно. Поготово у тако интензивним спортовима какав је тенис, где до последње лоптице резултат може да се окрене. Ту се користе све физичке и психичке слабости не само да се противник победи него да меч што краће траје.

Нпр. ја нисам могао да гледам његов меч са Дел Потром на Олимпијади. Дел Потра највише волим да гледам, после Новака, али у том мечу га је Новак буквално враћао у живот. После тога све је кренуло низбрдо и мислим да је поставио негативан рекорд у брзини којом је губио бодове.

Упозорење: Ко ми помене порезе и Новака у истој реченици, боље да се одмах испише са Крстарице.

Poslednja izmena:
Интересантно је да је његов незаустављиви пад кренуо баш онда када је пооштрена допинг контрола у тенису...:think:

Da. Veoma zanimlivo.

- - - - - - - - - -

Ако је Новак решио да више времена посвети другим стварима које живот чине, то је одлука коју сви морају да поштују. Мислим да не може одједном да престане да игра тенис јер вероватно има обавезе и према организацији и према спонзорима, па би то морао жестоко да плати.

Као непоправљив Ђоковићев навијач и због силних пробдевених ноћи уз "мали екран" могу да кажем где сам се, ван тениса, највише нервирао.

Прво, од када је почео редовно да побеђује најјаче играче кренула је идиотска прича "зашто Новака публика не воли".

Није та прича настала без разлога и негде се видело да би Новак желео да није тако. Новак је шоумен и воли да је у центру "позитивне" пажње, али то је ОК када после меча имитира Надала и/или Шарапову или гостује у ТВ забавним емисијама или у егзибицијама у добротворне или већ које сврхе.

И то је све.

На терену је борба и ту су карте биле подељене пре ного што се Новак умешао и покварио тениску идилу Федерер/Надал. Федерерова и Надалова публика седи у првим редовима, а Новакови навијачи на местима одакле терен изгледа као кутија шибица.

Уместо да се држи енергије својих навијача и не обраћа пажњу на друге, почео је да се удвара навијачима својих противника и изгубио све.

Изгубио је енергетску везу са људима који би "живот дали" да му поогну, а од других добио само додатну количину "спортске" мржње.

Моја теорија завере је, с друге стране, да му је предочено да његова владавина наноси туру огромну штету јер "масна" публика губи интерес за тенис ако не побеђују Надал, Федерер и сада Мари. Мислим да је Мари најкомичије постао бр. 1 када му је ничим изазван предао Раонић. Мислим да су били у страху да неће моћи психички да поднесе терет тог меча. Крај теорије завере.

Друга ствар је када је почео да "дели" позитивну енергију са противнцима. Да ли је то идеја којом је требало да окрене публику себи остаће вероватно вечна тајна, али је потпуно погрешно. Поготово у тако интензивним спортовима какав је тенис, где до последње лоптице резултат може да се окрене. Ту се користе све физичке и психичке слабости не само да се противник победи него да меч што краће траје.

Нпр. ја нисам могао да гледам његов меч са Дел Потром на Олимпијади. Дел Потра највише волим да гледам, после Новака, али у том мечу га је Новак буквално враћао у живот. После тога све је кренуло низбрдо и мислим да је поставио негативан рекорд у брзини којом је губио бодове.

Упозорење: Ко ми помене порезе и Новака у истој реченици, боље да се одмах испише са Крстарице.

Novak je prijavljen u Monaku da ne bi plaćao porez. Šta ti tu nije jasno? :D

Интересантно је да је његов незаустављиви пад кренуо баш онда када је пооштрена допинг контрола у тенису...:think:

Дуго трају приче о допингу у тенису и недавно хаковање сајта антидопинг агенције је открило да Серена Вилијамс користи забрањена средства, али уз одобрење агенције.

Постоји сајт на Интернету који прати баш допинг у тенису и када је почео Новаков успон они су предвидели да ће Новак да се одједном набилдује.

Међутим,то се није десило.

Не постоји ни један видљив индикатор да је Новак користио недозвољена средства.

Једино што ми пада на памет је да је користио препарат због којег су Шараповој забранили да се такмичи, али је тај препарат забрањен од почетка прошле године,а Новак је харао све до Ролан Гароса.

Када погледаш Машу и Новака, а с друге стране Надала и Вилијамс, близу је памети да је тај препарат забрањен само зато што га не производи западна фармацеутичка мафија.

Човек који је тај препарат произвео, неки Летонац или Литванац или већ, тврди да нема говора да је то допинг средство.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back