Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glavni problem o kome niko nece da prica jeste Novakov stil igre..Da mi je neko rekao da cu nekada u zivotu reci da Novak igrao kao stari dosadni marej nikad mu ne bih vjerovao,ali je to istina..Niko ne prica o tome koliko je postao defanzivan teniser,osim povremeno u nekim mecevima..Od od R.G nije odigrao 3,4 meca kako bi trebao i onda dodje neki kralj i napise da nije pad.Pa majstore znas li koliko je od imao niz uzastonih cetvrfinala na gs,koliko je to godina,kad je on gubio u kontinuitetu pre polufinala,finala,kad ga je pobedio neki izvan 100.Igraiu protiv njega igraju agresivno i to je jedini nacin da se dobije.Ono sto me nervira kod njega i drugih ljudi kada pricaju kako je protivnik igrao dobro,a to je takav blam i takvo lupanje u prazno,trazenje izgovora..Niko nece da kaze koliko on lose igra,koliko je pasivan,koliko to nije ni N od Novaka.Protivnici mogu da igraju onoliko koliko im Novak dozvoli,a on lose igra pa im dozvoljava mnogo..Pa i protiv Verdaska je bio los,samo je Verdasko bio blago receno ocaj..

Niko nece da napise nigde nesto vezano za vajdu?Vajda mu je vise podrska,prijatelj nego sto mu je trener.Trener mora da mu se nekad zameri i mora da bude autoritet.Setite se kada je dosao Beker koliko je poceo da igra agresivnije i izlazi na mrezu..Nema tu filozofije,ako bude igrao agresivno vratice se.Dok ako nastavi da plasira lopte po sredini nista od starog Novaka.

Ако је Новак решио да више времена посвети другим стварима које живот чине, то је одлука коју сви морају да поштују. Мислим да не може одједном да престане да игра тенис јер вероватно има обавезе и према организацији и према спонзорима, па би то морао жестоко да плати.

Као непоправљив Ђоковићев навијач и због силних пробдевених ноћи уз "мали екран" могу да кажем где сам се, ван тениса, највише нервирао.

Прво, од када је почео редовно да побеђује најјаче играче кренула је идиотска прича "зашто Новака публика не воли".

Није та прича настала без разлога и негде се видело да би Новак желео да није тако. Новак је шоумен и воли да је у центру "позитивне" пажње, али то је ОК када после меча имитира Надала и/или Шарапову или гостује у ТВ забавним емисијама или у егзибицијама у добротворне или већ које сврхе.

И то је све.

На терену је борба и ту су карте биле подељене пре ного што се Новак умешао и покварио тениску идилу Федерер/Надал. Федерерова и Надалова публика седи у првим редовима, а Новакови навијачи на местима одакле терен изгледа као кутија шибица.

Уместо да се држи енергије својих навијача и не обраћа пажњу на друге, почео је да се удвара навијачима својих противника и изгубио све.

Изгубио је енергетску везу са људима који би "живот дали" да му поогну, а од других добио само додатну количину "спортске" мржње.

Моја теорија завере је, с друге стране, да му је предочено да његова владавина наноси туру огромну штету јер "масна" публика губи интерес за тенис ако не побеђују Надал, Федерер и сада Мари. Мислим да је Мари најкомичије постао бр. 1 када му је ничим изазван предао Раонић. Мислим да су били у страху да неће моћи психички да поднесе терет тог меча. Крај теорије завере.

Друга ствар је када је почео да "дели" позитивну енергију са противнцима. Да ли је то идеја којом је требало да окрене публику себи остаће вероватно вечна тајна, али је потпуно погрешно. Поготово у тако интензивним спортовима какав је тенис, где до последње лоптице резултат може да се окрене. Ту се користе све физичке и психичке слабости не само да се противник победи него да меч што краће траје.

Нпр. ја нисам могао да гледам његов меч са Дел Потром на Олимпијади. Дел Потра највише волим да гледам, после Новака, али у том мечу га је Новак буквално враћао у живот. После тога све је кренуло низбрдо и мислим да је поставио негативан рекорд у брзини којом је губио бодове.

Упозорење: Ко ми помене порезе и Новака у истој реченици, боље да се одмах испише са Крстарице.
Mackoni,oma ga ispisati! :rtfm::hahaha:

Novak 2011 je imao 3-4 kg čistih mišića više nego Novak iz 2016-17. Zašto su mu nestali ti mišići?

.

2015 Вимблдон

Novak-Djokovic1-640x300.jpg

2017 Доха

wX21Vpq.jpg

Које мишиће је Новак изгубио?

Poslednja izmena:
Nisam video ranije ovo što si napisao... Naravno da nije istina. Prelistaj malo zakon o porezima u Srbiji za rezidente Srbije. Itekako bi imao šta da plati, s obzirom na ukupnu količinu novca koju godišnje zaradi.
Da si ranije boravio na formu pročitao bi celu raspravu oko poreza gde smo lepo naveli članove zakona po kojima bi morao da plati porez. Ako ni za šta drugo, onda za novac koji zaradi od reklama i sponzora, a to su ogromne sume.

Drugo, zbog čega Tipsarević plaća porez Srbiji i rezident je Srbije? Zato što je budala? Zašto Nadal plaća porez u Španiji? Nemoj širiti laži po forumu i sve će biti ok.

Као што сам раније написао, ради се о језуитској превари која долази из Хрватске, а тупсони наседају и као папагаји врте причу која нема везе са реалншћу нити има упориште у законима Србије.

Реалност Србије је да нпр. у фудбалу и кошарци, наочиглед будних гутача језуитских мантри, нико не плаћа порез по закону. Звезда, Партизан, Војводина и редом до последње лиге у Србији нико не плаћа порез који би требало да се плати. Те обавезе постају актуелне само ако неко треба да се доведе у ред. Генерално је то стање у спорту.

Одједном се Новак ставља под лупу и где су се за фудбалере и кошаркаше, њихове менаџере и клубове изводиле пореске акробације да се не плати порез (плаћање пореза у ратама, опраштање камате ако се плаћа према плану договореном са пореском управом, па онда тај план нико не контролише па се камате опраштају и када се касни са плаћањем итд.), сада се измишљају акробације да се Новаку створи обавеза плаћања.

Дакле смисао ове језуитске лажи није да се поштује пореска дисциплина и да се наши популарни и славни сународници приведу поштовању обавеза које сваки грађанин мора да испуњава, већ да се уз Новаково име стави флека, а она ће, како овде сведочимо, наставити да се шири, јер

и када би Новак данас дошао и рекао: "стварно треба да платим све ово што су на Крстарици израчунали",

сви остали би наставили са неплаћањем пореза, а на Крсти, а и шире то нико не би ни приметио.

Закон о порезу на доходак грађана Србије предвиђа следеће:

Резидент
Члан 7

Обвезник пореза на доходак грађана је резидент Републике Србије (у даљем тексту: резидент), за доходак остварен на територији Републике Србије (у даљем тексту: Република) и у другој држави.

Резидент Републике, у смислу овог закона, јесте физичко лице које:

1) на територији Републике има пребивалиште или центар пословних и животних интереса, или

2) на територији Републике, непрекидно или са прекидима, борави 183 или више дана у периоду од 12 месеци који почиње или се завршава у односној пореској години.

...

Новак нема у Србији пребивалиште нити центар пословних и животних интереса, као ни стотине хиљада наших сународника који су потражили спас из ове папазјаније од државе.

Новак на територији Србије не борави захтеванх 183 дана у току године.

Као и свака језуитска превара и овде је прикривена истина да Новак плаћа порез у Србији.

Он плаћа порез на имовину и пословање које има или спроводи у Србији (станови, ресторан, док је био турнир итд.).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ова слика је објављена 1 или 2 фебруара 2015.г. након што је освојио АО 2015.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...ating-Andy-Murray-Australian-Open-finals.html

И ти је користиш као доказ своје тврдње да је Новак "изгубио мишиће" током 2016.

Мсм, стваааарно ...

Moguće da je greška jer sam u pretrazi napisao 2016 a izašla je ova slika.

Ponovo nisi razumeo moj post.

Đoković je ovako mršav bio od početka svoje karijere pa sve do misteriozne 2011 godine i dr. Četojevića, i NAKON 2011 je postepeno opadala ta mišićna masa i kondicija, sve do dana današnjeg.

Nadam se da sam ti sad razjasnio šta sam hteo da kažem. I daleko od toga da sam rekao da je dopingom stekao tu masu 2011 godine...

- - - - - - - - - -

Mislim da je ovo najnovija slika ....:heart::heart::heart:

632584_2017-01-19t051836z-689727277-sr1ed1j0eqiqo-rtrmadp-3-tennis-open_f.jpg

Mozda gresim ali meni izgleda dosta mrsaviji...

- - - - - - - - - -

Mada koliko je love zaradio,ja da sam na njegovom mestu odavno bi batalio tenis i reket...

Ljudi, on ZVANIČNO ima manje kg, na ATP straici - 75 kg!

A s obzirom da je oduvek bio suv, teško da je smanjio % masti. Otišli su mu mišići.

Moguće da je greška jer sam u pretrazi napisao 2016 a izašla je ova slika.

Ponovo nisi razumeo moj post.

Đoković je ovako mršav bio od početka svoje karijere pa sve do misteriozne 2011 godine i dr. Četojevića, i NAKON 2011 je postepeno opadala ta mišićna masa i kondicija, sve do dana današnjeg.

Nadam se da sam ti sad razjasnio šta sam hteo da kažem. I daleko od toga da sam rekao da je dopingom stekao tu masu 2011 godine...

Нема везе, дешава се.

Новак је био мршав и "мистериозне 2011." па све до данас. Његова основна мускулатура се није променила.

Његова психа се променила.

Mar 9, 2011

ndjokovic030511_18.jpg

Published: 13:30 February 21, 2016

3607920057.jpg

Poslednja izmena:
Нема везе, дешава се.

Новак је био мршав и "мистериозне 2011." па све до данас. Његова основна мускулатура се није променила.

Његова психа се променила.

Mar 9, 2011

ndjokovic030511_18.jpg

Published: 13:30 February 21, 2016

3607920057.jpg

Heh pa ovo stvarno nije fer...slike iz profila gde se ništa ne vidi porediš sa slikama od napred. Evo ti jedna iz 2011 od napred, čak nije bio pod tenzijom kao tamo gde steže mišiće, pa nek svi uporede da li je 2016 ili 17 isti takav :D

screen_shot_2011-08-31_at_10-35-45.png

Koliko moras biti glup,ogranicen i samo komjuterski tip kao vecina ovde kad uporedjujes neciju spremnost,snagu,izdrzivost,kondiciju i bilo sta vezano za fizicku spremu na osnovu kilaze samo..Sad znaci ako ima isto kila isto je spreman?Te 2011 je bio zvjerka u svakom smislu u odnosu na ovog sada Novaka..Ekspozivnost,snaga,stizao je loptice i vracao koje danas nema sanse da moze.Toliko je bio fizicki spremniji i jaci..
Ja se na licnom primeru secam koliko bez jake hrane,makar jednoj jakog obroka nema prave spremnosti i snage..Koliko ta glupost oko pretjerane zdrave ishrane nije dobra i koliko se ljudima ispira mozak

Novak je sjajan sportista. Najveći kog je Srbija ikada imala i kog će ikada imati. I šta god radi to je njegov život i njegovo pravo. Pa neća valjda da igra da bi nesrećni i napaćeni srpski narod imao sočim da se diči. S druge strane, zbog posvećenosti sportu on je poprilično neobrazovan tako da nije čudo da mu je ispran mozak raznim glupostima o mediticaji i veganstvu. Neko ko je podvrgnut takvim fizičkim naporima mora da ima adekvatnu ishranu a njemu jelovnik pravi izgleda Maja Delimano Volk. Uz to tu je i guru, vrač i šaman Pepe Imaz koji mu mozak ispira meditacijom, kamenjem, grljenjem drveća i sl. O dokonoj i opičenoj ženi da i ne pričamo. Sve u svemu nayebao je. Lakog i brzog izlaska iz ovoga ludila u koje je upao nema. Mislim, koliko moraš da budeš glup pa da između Bekera i Imaza izabereš gurua?

Moj komsija je ozenio mnogo zgodnu zenu koja je manekenka,ali je premrsava.Ja sam joj pricao da ne sme toliko da ulazi u te dijete i td,jer dosta stvari sam naucio kroz sport i svoje priimjere.Zena je proslu zimu dobila najobicniju prehladu.Njen organizam nije mogao da se izbori sa najobicnijom prehladom i preminula je u pocetnim 30 tim.Obdukcija je to i ustanovila i tako mu je i receno.

a koliko je imao kg

ako sad ima 75

cenim oko 3 kg vise

Zvanično je imao 80 kg. Dakle 5 kg više. Sećam se da je imao toliko jer je imao 5 kg manje od Nadala u to vreme, a ovaj je konstantno imao 85.

E sad, kilaža sama po sebi ne znači puno, ali gubitak 5 kg čistih mišića itekako utiče na performanse.

- - - - - - - - - -

Novak je sjajan sportista. Najveći kog je Srbija ikada imala i kog će ikada imati. I šta god radi to je njegov život i njegovo pravo. Pa neća valjda da igra da bi nesrećni i napaćeni srpski narod imao sočim da se diči. S druge strane, zbog posvećenosti sportu on je poprilično neobrazovan tako da nije čudo da mu je ispran mozak raznim glupostima o mediticaji i veganstvu. Neko ko je podvrgnut takvim fizičkim naporima mora da ima adekvatnu ishranu a njemu jelovnik pravi izgleda Maja Delimano Volk. Uz to tu je i guru, vrač i šaman Pepe Imaz koji mu mozak ispira meditacijom, kamenjem, grljenjem drveća i sl. O dokonoj i opičenoj ženi da i ne pričamo. Sve u svemu nayebao je. Lakog i brzog izlaska iz ovoga ludila u koje je upao nema. Mislim, koliko moraš da budeš glup pa da između Bekera i Imaza izabereš gurua?

Izabrao je Vemića :D

- - - - - - - - - -

Moj komsija je ozenio mnogo zgodnu zenu koja je manekenka,ali je premrsava.Ja sam joj pricao da ne sme toliko da ulazi u te dijete i td,jer dosta stvari sam naucio kroz sport i svoje priimjere.Zena je proslu zimu dobila najobicniju prehladu.Njen organizam nije mogao da se izbori sa najobicnijom prehladom i preminula je u pocetnim 30 tim.Obdukcija je to i ustanovila i tako mu je i receno.

Idi, pomeri se s mesta... Mora uvek da postoji neka zaliha u organizmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back