Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vala, neka je skinuo vise taj plavi dres!
Bolje i u majici za trening ili sta li je vec, nego u onom ustogljenom Uniklo dresu.
Nego, nije to sad toliko bitno. Samo sam primetila da Noletu treba promena u oblacenju.
Bitno je da je pobedio svog trenutno najljuceg protivnika.

Poslednja izmena:
Smesno je porediti meceve Novaka i Mareja i pricati kako su nesto spektakturalno, ali su jako dobri. Ja sam pristrasan pa su mi zanimljivi, inace neutralnom navijacu sigurno nisu nekad. Neprevazidjen tenis, najbolji mecevi ikad bez konkurencije su izmedju Novaka i Rafe.. Daj Boze da se rafa vrati pa da ih u nastavku sezone gledamo u finalima.

SMJENA Bogdana Obradovića nema veze s politikom, niti je Novak tražio promjenu selektora Dejvis kup tima.
To je, za "Novosti", poručio direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić, posle imenovanja Nenada Zimonjića za šefa stručnog štaba.

SMJENA Bogdana Obradovića nema veze s politikom, niti je Novak tražio promjenu selektora Dejvis kup tima.
To je, za "Novosti", poručio direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić, posle imenovanja Nenada Zimonjića za šefa stručnog štaba.

Naravno da nije sam Novak tražio. Tražio je njegov stric :D

- - - - - - - - - -

Mislim, drago mi je što su ga smenili. Kada sam pisao da je on nekompetentan da javno deli savete Noletu, neki su me ispljuvali...eto ipak mu to nije trebalo da radi :D

Nihilisticki komentari zajedljivih korisnika nije nikakvo cudo.
Kao da su cekali da covek dozivi poraz.
Kako vas nije sramota licemerni luzeri,
Novaka da nije bilo niko nikada ne bi cuo
za ovaj pichkovac od ove zemlje.
Kvazi strucnjaci i nadrkani pavijani spremni
su zbog jednog poraza pokopati coveka kao da je
poslednji olos, kao da nikada nista nije uspeo
i ostvario.
Jos jednom sram vas bilo i pokrite se shugavim
usima po tim praznim glavudzama.!!!

i ostvario.

Nije dobro :cepanje:

i ostvario.

:bljak:

Jeste Srbija nije postojala pre Djokovica,i za Srbiju niko nije cuo dok Djokovic nije poceo da igra tenis...
Svaka cast Djokovicu za njegove uspehe,ali to je njegova licna stvar i njegov licni uspeh,Srbija nema nikakve koristi od toga.....
A sto se tice poraza,videlo se da nema u njemu zivota i snage,sto bi narod rekao igrao je preko khurca...

Jeste Srbija nije postojala pre Djokovica,i za Srbiju niko nije cuo dok Djokovic nije poceo da igra tenis...
Svaka cast Djokovicu za njegove uspehe,ali to je njegova licna stvar i njegov licni uspeh,Srbija nema nikakve koristi od toga.....
A sto se tice poraza,videlo se da nema u njemu zivota i snage,sto bi narod rekao igrao je preko khurca...

Grešiš...da nije Noleta, mi možda ne bismo ni postojali kao država :D On je zaslužniji od svih naučnika i državnika :D

Da se nije culo za srbiju zahvaljujuci njemu bila bi samo njegova licna stvar,kao i svih drugih sportista koji osvojise medalje,ali nije,vecina njih pokaze 3 prsta i cesto istakne zemlju odakle je,na garderobi pise srbija sto nose pre i posle utakmica,realno treba da ih boli patka i da odu tamo gde ih bar cene,a ne gledaju ko zlatnu koku poreza

Da se nije culo za srbiju zahvaljujuci njemu bila bi samo njegova licna stvar,kao i svih drugih sportista koji osvojise medalje,ali nije,vecina njih pokaze 3 prsta i cesto istakne zemlju odakle je,na garderobi pise srbija sto nose pre i posle utakmica,realno treba da ih boli patka i da odu tamo gde ih bar cene,a ne gledaju ko zlatnu koku poreza

Nema veze to sa porezom,jadna je ta drzava koji mora da se promovise u svetu preko sportista...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back