- Poruka
- 13.940
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šmeker![]()
I to onaj pravi ...
Sve mu je lijepo Oci ,Celo. obrve, kosa,usne ko vajane ,simpatican nos pravi muski ,osmijeh iz duse jer je dusica cista .
Ti Machony i kad ovakvu prelijepu njegovu sliku vidis ne mozes bez komentara. Smeker jeste slazemo se![]()
Pa šta sam sad pogrešno napisao? Rekoh da je šmeker, a ne da je lep![]()
![]()
Nole ce Marjanu Vajdi pozajmiti svoje kose ,taman toliko koliko Marjanu treba .![]()
Moraće onda da mu da svu kosu![]()
A nekome će od muke da otpadne kosa![]()
Nije bilo najbolje od njega zato što nema konkurenciju...žalosno je gledati kako ih uništava![]()
Poslije ubjedljive pobjede nad Stanislasom Vavrinkom sa 6:3, 6:0 . Novak je rekao....
"Svoje udarce sam dobro koristio, a on je pravio veliki broj neiznuđenih grešaka.
Nije bio ni blizu svoje najbolje partije, dok sam ja uspeo u svemu što sam hteo da izvedem.
Prva tri gema su trajala samo nešto duže, ali posle toga sam uspeo da se vratim u meč"
Nije bilo najbolje od njega zato što nema konkurenciju...žalosno je gledati kako ih uništava![]()
Jeste, ove godine je baš uništio konkurenciju, pogotovo na GS turnirima
Inače nisi dobro protumačio Novakovu izjavu, jer je lepo rekao da Vavrinka nije odigrao svoju najbolju partiju![]()
Zasto?![]()
Jeste, ove godine je baš uništio konkurenciju, pogotovo na GS turnirima
Inače nisi dobro protumačio Novakovu izjavu, jer je lepo rekao da Vavrinka nije odigrao svoju najbolju partiju![]()
![]()
Srecna ti Novace - Nole odbrana prvog mjesta na ATP listi...
Prvi teniser sveta Novak ostaje na tom tronu i u 2015-oj
Sa samopouzdanjem docekuje predstojeci zavrsni Masters turnir u Londonu.
Na kojem brani titulu.
S R E C N O Novace i da odbranis titulu.
Nole srbendo,ponos i dika Srbije i svakoga srbina![]()