JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Jedan jedini,nepobedivi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svaki put kad je gubio, govorio je da je sledeci mec [turnir] vazan, da je pronasao taktiku za protivnika, da... nadal je kralj tenisa, a to pokazuju turniri koje je osvojio, iako je dobar deo vremena bio van takmicenja zbog kolena.

Eto vidis ti to govoris sa prije svega navijacke strane,a ne sa realne strane prijatelju dragi.Djokovic je nas covjek,sa ovih prostora pa mu se i zlo pretvara u dobro.Malo budimo korekniji recimo i prema Rodzeru pa mu priznajmo ono sto svako su svijetu zna,da je istinska legenda tenisa i da je ipak on najbolji prpmoter ovog sporta.

Јесте,баш су њега чекали да им то предложи.![]()
Petre ne zamjeraj mi se .
Njima je cast da im izmedju ostaloga prvi reket svijeta predlozi izgradnju krova.![]()
Sa realne strane ne sporim ja da je Federer dobar igrač, ne sporim ni njegove rezultate, niti kažem da je Đoković više dostigao od njega. Samo kažem da ću navijati za našeg čoveka kakvi mu god bili rezultati, za Federera neka navijaju Švajcarci, zbog čega bi to radili Srbi. Meni je draže svoje nego tuđe i smatram da tako treba da bude kod svakog normalnog čoveka.
Ovog puta moram da se slozim sa medomПа не,озбиљно,мислиш ли да су Амери чекали једног Србина да им предложи. Нисам теоретичар завере,али мислим да то никакве везе нема са њиме,него са тиме што се већ 2-3 године турнир завршава у понедељак,уместо у недељу.
Па не,озбиљно,мислиш ли да су Амери чекали једног Србина да им предложи. Нисам теоретичар завере,али мислим да то никакве везе нема са њиме,него са тиме што се већ 2-3 године турнир завршава у понедељак,уместо у недељу.
Sa realne strane ne sporim ja da je Federer dobar igrač, ne sporim ni njegove rezultate, niti kažem da je Đoković više dostigao od njega. Samo kažem da ću navijati za našeg čoveka kakvi mu god bili rezultati, za Federera neka navijaju Švajcarci, zbog čega bi to radili Srbi. Meni je draže svoje nego tuđe i smatram da tako treba da bude kod svakog normalnog čoveka.

Napisati Ameri cekali samo jednog Srbina da im predlozi.
Vidis li ti druskane koliko ti ne postujes jednog Srbina .
A sto pa da Ameri ne poslusaju jednog Srbina?
Jos ako je taj Srbin to dobronamjerno predlopzio pri tom je prvi reket svijeta .
Sve sevrti oko jednog omalovazavanja *jednog Srbina.*
Zato sam ti rekla ne ljuti me .
Jedna ispravka,lazni broj 1Napisati Ameri cekali samo jednog Srbina da im predlozi.
Vidis li ti druskane koliko ti ne postujes jednog Srbina .
A sto pa da Ameri ne poslusaju jednog Srbina?
Jos ako je taj Srbin to dobronamjerno predlopzio pri tom je prvi reket svijeta .
Sve se vrti oko jednog omalovazavanja *jednog Srbina.*
Zato sam ti rekla ne ljuti me .