Pavle Romanista
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Bice sto biti mora,a bojim se ce biti da to moranje podrazumjeva silazak Novaka sa mjesta prvog tenisera svijeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VristimNovak posle meca sa Iznerom:"Nije dobro, ne znam sta ce biti"![]()

Ovde je poznatiji kao lazni broj 1,a uskoro ce biti lazni broj 2![]()

Ali Tipsarevic je laznjak tako da onda moze da nastane problem u komunikacijiUkratko: Lažnjak
P.S. Nije dobro, ne znam šta će biti...![]()
Ali Tipsarevic je laznjak tako da onda moze da nastane problem u komunikaciji![]()

Hahahaha,koliko god nisko da padne ostace laznjakU pravu si...Novak je lažni broj 1ipak...a Tipsarević je lažnjak gde god da se nalazi u top 100
![]()

Da li ste sada srecniji kada ste se ispraznili ili da ocekujem(o) jos padavina?
A onaj jos vristi, verovatno. Neka ga, nek vristi.
Sinoc su izgubili i jedan Marej (za koga licno mislim da je trenutno najbolji teniser na svetu, bez obzira sto navijam za No1eta), pa vas kralj Rodzer. Mnogi favoriti su ispali.
Danas svako svakog moze da pobedi. To se toliko puta potvrdilo...
Tako je to u sportu, u tenisu pogotovo, jer nema neresenog rezultata.
Uvek jedan vise zeli pobedu, uvek je neko spremnije dosao i da ne nabrajam dalje. Ako ste pametni, znate sta jos sve ide uz sve ovo...
Sto se mene tice, a verujem i ostalih koji vole i postuju No1eta, No1e moze biti i hiljaditi na ATP-u (i neka bude, ako to svojom igrom zasluzi), navijacu za njega.
A vi ostali se slobodno nasladjujte Novakovom porazu. To vam jedino i ostaje. Mozda ce vam sada biti bolje u vasim zivotima.

Ocekuj nepogodeDa li ste sada srecniji kada ste se ispraznili ili da ocekujem(o) jos padavina?
.
Što je samo po sebi diskriminatorski stav, ali tvoje je pravo da pišeš takve stvari. Zašto misliš da si ti merodavan da kažeš šta je normalno a šta nije?
- - - - - - - - - -
Ti si sa druge strane opednuta nacionalizmomKakve crne veze ima koje je NACIJE taj predlagač? Ako je predlog na mestu nacija je totalno nebitna.
Diskriminatorski? Pre će biti patriotski. Ne mogu ti ništa dalje reći jer ne znam koje si ti nacionalnosti.

Neko se preračunao unapred Srbin. Piši dalje
- - - - - - - - - -
Nego, šta bi sa Novakovim istorijskim osvajanjem svih mastersa?Neko se preračunao unapred
![]()

Taman da te pitam, zbog čega imaš takve stavove, zbog čega pljuješ Đokovića, zbog čega ti je draže tuđe nego svoje?
- - - - - - - - - -
Ima on vremena da pokuša još bar 5-6 puta, ne brini![]()
Ne moraš dalje, imaš tipične "hejterske" stavoveTi zasnivaš svoj negativan stav o njemu na osnovu stvari koje su van tenisa, dok o Federeru govoriš samo sa aspekta igre. Imam ja za svaku stavku koju si ti izneo svoje mišljenje, dosta svetlije, ali ne znam da li ima svrhe da pišem
![]()
Nadal osvaja Sinsi izgleda,tesko ga je zaustaviti,u sjajnoj je formi tako da ga je tesko zaustaviti,da ne kazem skoro nemoguce.Kad to nije uspio Fedeks sa onakvom igrom tesko da ce iko drugi to moci do kraja Sinsija.
Meni je iskreno svejedno ko ce biti prvi kad to vec ne moze biti Rodzer...