GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Mislim da je djokovic bas "neozbiljan". Jedno vreme su Nadal i Djokovic bili slicni u nivou igre do pocetka prosle godine. Nadal je posle toga poceo vredno da radi na svom tenisu i mnogo uznapredovao. Djokovic je stao sa usavrsavanjima i zadovoljio se ovim nivoom koji sada ima. Prestao je da se usavrsava i poceo se razvratnim nocnim zivotom i provodima. Medjutim dosli su jos dobri igraci tako da ako se ne usavrsava i ne popravi lako ce ispasti ove godine iz prvih 10 na svetu. Ovaj poraz protiv amerikanca nije uzrok ovog teksta vec slaba igra globalno. Ima prosecan servis i mislim da najvise na njemu mora da radi. Igra u terenu mu je isto prosecna, slabo udara lopticu i ne gadja linije, to jest nije precizan. Fizicka sprema mu je takodje losa sto je posledica nocnog zivota i ne treniranja dovoljno. Kao sto rekoh ovi tekstovi nisu prouzrokovani porazom od amerikanca posto svi znamo da se oni dopinguju i niko ih ne kontrolise. A da ne kazem i da ih kontrolisu opet ne verujem da ce moci neko da nadje nesto u njima od dopinga posto amerika drzi svu tehnologiju u svojim rukama tako da verujem da postoje u americi tajna doping sredstva koja nisu poznata ostalom svetu. Evo videli smo svi da na 40+ stepeni amerikanac igra bez umora kao da su +20. I na kraju krajeva Djokovic je mrsav kao da je izaso iz nekog logora, koza i koske. Neka malo vise jede a ne samo da ima razvratan nocni zivot. Neka nabaci malo misice , kilazu pa nece toliko da ga umara reket. Mislim da mu je sad reket pretezak. Poceli su redovno da ga pobedjuju mnogi.
Djokovic je mozda neozbiljan ali ima i zestoku konkurenciju...
Djokovic je takodje igrac koji ne voli poraze...i vazda ima opravdanje za poraz...
Svaka gradja tijela moze da ima svoje prednosti...Kenenisa Bekele je jos mrsaviji od Noleta pa se bas izdvaja po izdrzljivosti...znaci mrsavost nije odlika nespremnosti...
Kondicija je vrlo kompleksan pojam...i prvi dio posta bi mogao da odgovori na pitanje zasto je Nole nespreman...mozda zato sto drugi vise treniraju, mozda zato sto su drugi vise motivisani, mozda zato sto su drugi vise usredsredjeni na trening a ne na izlaske...u danasnjem muskom tenisu se nista ne dobija zdravo za gotovo...za sve covjek mora dobro da se oznoji...
Prica o americkoj tehnologiji je tabula rasa...
Imaju i druge svjetske drzave tehnologiju...pa eto pustili su Amerikance da rade sta oni hoce...sigurno je tako...
Koliko znam...covjek koji bi mogao da bude najblizi prici o dopingu je Rafael Nadal...zato sto ima izuzetnu gradju, izuzetnu izdrzljivost za tu gradju, i jednostavno za njega ne postoje granice(ni u duzini meca, ni u vrucinama...ma nikakve granice)...a mislim da Rafael Nadal nije iz Amerike?! Ili mozda tajno radi sa Amerikancima i njihovom tehnologijom

A vidis i pored svega ovoga sto sam napisao...nijesam pobornik price da se Nadal dopinguje...
Djokovic uopste nije mrsav...gradjen je onako kako jedan teniser treba da bude gradjen...
Osim sto smo vidjeli da je Rodik bio neumoran...isto tako smo vidjeli da Rodik trci u svlacionicu da se odmori i da pobjegne od vrucine...
Vrucina smeta svim ljudima na svijetu...ali kada neko igra bolje od tebe u tom trenutku, to treba lijepo da priznas...
Ja evo svake godine igram basket po najvecim vrucinama u paklu zvanom Podgorica...
Cisto da znas...ne dopingujem se...